eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
па ајде дечки... кажујте шо да се праи...да се селиме... дали има работа...

почекајте да видиме поискусните и појаките членови што ке кажат...имаме и ние јаки членови..

e luge fativ 5 lvl mi treba ova wellnes acc:creator_92 indonezija oblast java aj amlce pomosh za wellnesot

creator_92 напиша:
e luge fativ 5 lvl mi treba ova wellnes acc:creator_92 indonezija oblast java aj amlce pomosh za wellnesot
fala za 6 te wellnes ako zmoe uste nekoj dami dade deka imam 36 za da moze da se boram fala

fala lugemn

почекајте да видиме поискусните и појаките членови што ке кажат...имаме и ние јаки членови..
Абе добро али по што оценуваш јак играч? По тоа колку време игра,по левелот,по тоа колку ја разбира играва, по тоа колку е добро интегриран по што? Еве нека се испрати порака до сите македонци што ги знаете во играва.Ако може праќајте ја оваа порака.И така тие што ќе ја праќаат нека рапортираат кој како одговорил.
Ова е само предлог, не ја праќајте!!!!,само сакам да знам што мислите дали треба да се прати или оваа или некој слична порака.

Македонци,
ако сте ја добиле веќе оваа порака не земајте ја во обзир,ако не пратете само ДА ако се согласувате, НЕ ако не се согласувате.Ако не добиеме одговор во 24 часа не го земаме во обзир вашиот одговор после 24 часа.
Дали сте да се преселиме сите колективно во Турција и да основаме заедничка партија под името Party for Macedonian-Turkish friendship која ќе има за цел да работи за доброто на еТурција и која ќе ја промовира еМакедонија и еМакедонците во Турција.

Јак играч,подразбирам под тоа, играчот да има некоја функција...пример имаме играчи,македонци кои се во конгресот на некоја држава...кои может да не промовираат...

Конечно 16ти левел. Мислев никогаш нема да успеам. 17ти изгледа далеку али ништо не е невозможно.

i jas denes fatif 16 level...

Не одете во јебена турција, не правите партии, не се глупирајте, АМАН веќе!

Седите кај што се и чекајте eMacedonia. Јас да работа за турски гз, неам намера.

Седите кај што се и чекајте eMacedonia. Јас да работа за турски гз, неам намера.
Епа затоа к** ќе ја добиеш еМакедонија и затоа ќе знаеш како да ја водиш.

Па болје за нив да работиш одколку за индонзици. Турците барем нешо ке ни помогнат во све не поддржуваат а другите кој? На кој претцедател во ерепаблик си видел македонско знаме освен на тучин?

Абе не е само тоа,ај наброј ми 20 души што познаваат некој еМакедонец а да не му е тој газда или работник.А и плус не ти е досадно само work, train i fight 5 пати да стегнеш??Не е тоа целта на играта,а уз тоа ако повеќе играчи станат конгресмени ќе имаме повеќе луѓе со искуство во водење држава.И под тоа работење за доброто на Турција мислев да не правиме обиди за ТО и да ја упропастуваме,туку да бидеме една обична турска партија.Ни треба искуство и реноме,а тоа најдобро ќе го стекнеме ако се интегрираме во нечие општество,политика бизнис војска, со тоа не само што добиваме репутација но и имаме лични добивки.

Конечно 17 левел :)

Па болје за нив да работиш одколку за индонзици. Турците барем нешо ке ни помогнат во све не поддржуваат а другите кој? На кој претседател во ерепаблик си видел македонско знаме освен на тучин?
Грешка имав :)

da vi se pofalam fativ 15 level i imam 31 gold ke sobiram dokaj 50 i ke otvoram firma vo Emacednia koga keni dadaat za Food :P:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom