А
Ајсшутер
Гостин
Искрено премногу испаѓа се молите за да гласаа на темата на форумот за создавање Македонија. Мене само Турциве ми изгледаат како наклонети и спремни да помогнат од наша страна од соседиве тешко.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Една работа што ја имам приметено откако се вратив и која ја спомнувам без око да ми трепне: некои од вас се премногу се улизуваат, посебно на соседите. Пример: Boyan со весникот Macedonian Tribune. Србите и Русите пробува да ги фати на карта "православие и славјанство" ("Браћо Срби"? Абе ај?), а за Бугарите пишува статија со следнава слика:
![]()
Прашање: зошто е ова виткање кичма пред другите? Зошто се настапува толку очајно, како да мора по секоја цена еМакедонија да биде создадена утре? Какви гаранции имате дека откако ќе биде создадена, Бугарите на пример нема да организираат ТО и ја приспојат еМакедонија кон еБугарија (нивна вечна желба, дури и на Интернет)?
Да се знае: ваквите (и слични) потези немаат моја поддршка.
И уште нешто не ми е јасно.. како може поддржувачите на планот за внимателно и постепено создавање на еМакедонија одеднаш да се префрлат во таборот на тие кои активно ја туркаат онаа идеја за брзо појавување на еМакедонија, пред да се воведе државјанство? Што се има сменето во меѓувреме, а јас да не сум запознаен?
ЈАс мислам дека треба ова до го користиме,да ги провоцираме помалку грците за полесно држава да си направиме, и после ако треба да аргументираме нешто да кажеме еве бе не сме иридентисти еве видете ни ги аватарите.Јест да вергината е болје али со ова подобро ќе поминеме.
Ќе треба ли да си стаеме една од овие слики што ги ставите на аватаро во еРепублик???
Што стана со тој планот ???
сеа баш гледав во грција за прецедател тој што го избрале имал 80 гласови а ние сме повеќе од 80 ајде да одиме и да им ја земеме ! !
Што стана со тој планот ???
сеа баш гледав во грција за прецедател тој што го избрале имал 80 гласови а ние сме повеќе од 80 ајде да одиме и да им ја земеме ! !
lol zosto ?????
јас уште јаиграв само за да ја земеме грција !! лол