eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
шансите да им ја земевме беа 100 % ако имаше план а сеа ...
ние бевме 300 а тие се 80 ЛОЛ

Како прво не се 80 како второ сигурно ќе дојдоа некој од земјите на Peace да помогнат од нивна страна.

Се регистрирав синоќа и уште ја проучувам играта :)
Што е тоа човечето под аватарот што стои... синоќа ми беше 50, сега гледам 44 паднала вредност ... ?

Тоа ти е силата т.е вилнесот мораш да се хранеш секој ден со поквалитетна храна.

Неколку страни поназад имаше некој спомнато дека може некако да се лечиш, ако може некој убаво степ бај степ да објасни како пошо wellness ми е катастрофа 27,54 некој помош? :smir:
nick:triXt3r

Неколку страни поназад имаше некој спомнато дека може некако да се лечиш, ако може некој убаво степ бај степ да објасни како пошо wellness ми е катастрофа 27,54 некој помош? :smir:
nick:triXt3r

Како прво кажи ни кој левел си пошто неможеш да се лечиш доколку се немаш предходно борено а за да се бориш треба 6+ левел. Инаку ќе се лечиш така што кликаш на твојот аватар што е таму и после на областа во која се наоаѓаш пример Indonesia, Java ќе кликнеш на Јава и кај Hospital доле има Heal. И дај никот како ти е да ти пратиме гифтови ептен си паднал на 27 дури, сеа видов си пишал ник ќе ти пратам неколку гифтови.

Како прво кажи ни кој левел си пошто неможеш да се лечиш доколку се немаш предходно борено а за да се бориш треба 6+ левел. Инаку ќе се лечиш така што кликаш на твојот аватар што е таму и после на областа во која се наоаѓаш пример Indonesia, Java ќе кликнеш на Јава и кај Hospital доле има Heal. И дај никот како ти е да ти пратиме гифтови ептен си паднал на 27 дури, сеа видов си пишал ник ќе ти пратам неколку гифтови.

Иначе сум 9 лвл моментално сум во new york баш сеа ке видам што како ке напраам дали ке успеам...иначе фала однапред за помошта ајс:smir:
едит:успеав да најдам како да се излечам фала уште еднаш и фала за гифтовите,ако некако можам да ви вратам кажете како ...

убо тргна со војниве...8ми и 9ти лвл, велнес 50+... има војна Аргентина-Чиле, тие шо се сојузници нека се тепаат..(ја се тепав од Индонезија и Русија)

Школување на eRepublik

gramit108 остави добра идеја во форумот предлози, па за сите на кои не им оди англискиот, еве за што се работи:

- Да се воведат колеџи/универзитети кои ќе можат да ги купуваат владите на државите, во стилот на болниците и одбранбените системи...

- Сите граѓани со плаќање школарина одредена од владата да можат да се запишат на колеџ/универзитет каде ќе можат да учат нов skill... тоа би одело како тренирањето, т.е. да може да се учи еднаш во денот, со што ќе ви се намалува wellness-от за 1... По одредено време студирање, би добиле диплома со бонус од skill-oт за кој сте учеле (Manufacturing/gathering/construction)... Дипломирањето би злачело добивање успех "graduated ( дипломиран )" што значи уште една сликичка кај achievements ( hard worker, super soldier... +graduated ), а со пролжување на студиите би се добило и успех - "Professor"...

- колеџите/универзитетите би можеле да бидат сетирани како компаниите, со што би биле потребни работници со бараниот skill за да ги учат студентите...

Ако ви се свиѓа оваа идеја, само осавете еден SIGN на темата http://www.erepublik.com/en/forum/topic/96239/education/1...

А ако сакате уште повеќе да стане популарна темава низ еСветот, оставете глас на следнава статија http://www.erepublik.com/en/article/we-don-t-need-no-education-or-do-we--795830/1/20...

Шо е работава со Macedonian Treasury?
Има пост "нема да правим преземане в грциja" може да ми објасни некој? Или сите ние сме изиграни? ова не ми личи дека некој наш го има напишано

Шо е работава со Macedonian Treasury?
Има пост "нема да правим преземане в грциja" може да ми објасни некој? Или сите ние сме изиграни? ова не ми личи дека некој наш го има напишано
Па нема да правиме очигледно не си во тек со настаните.

Се регистрирав синоќа и уште ја проучувам играта :)
Што е тоа човечето под аватарот што стои... синоќа ми беше 50, сега гледам 44 паднала вредност ... ?

тоа ти покажува колку wellnes(сила) имаш

Ај ве молам кажете каде да се преселам, бидејки тука во Унгарија нема војни

епа нема нигде војни денес незнам што е проблемот само резиденс кај шо има можат да се борат

Дојдов до 5ти левел, конечно можам да се борам, имаше војна во индонезија денес.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom