eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А Турција добра ли е ? :)
Па и не е лоша,ама Индонезија и Унгарија ти се подобри.Турција сега имаше војни,ама завршија и нема да ги има пак подолго време.И немаат некоја многу јака и развиена економија,дури и Хрватска е подобра од Турција,економски гледано.Ти викам или Индонезија или Унгарија,а и Шведска и Германија имаат војни сега,па можеш и таму да дигаш експириенс.Сепак највеќе ти ја препорачувам Индонезија.И економски и воено најјака е во моментов,а и имаш највеке македонци таму.

зошто BattalGazi има македонско знаме на аватар?
btw-boyan станал левел 17

A бе оти ми вика ју шулд фајт, а нема активни битки????

у индонезија,јава сум..сакам да се преселам...кажете кај има Q5 болници али и борби почесто да има:D

Кај и да сте, чекајте, може ќе има негде војни денес... моментално само во Германија има.

Кај и да сте, чекајте, може ќе има негде војни денес... моментално само во Германија има.

Затоа и се преселив во Шпанија.. дупло повисока плата отколку во Унгарија (0.47 злато на ден после даноци, споредено со 0.21 во Унгарија), плус уште некој ден активни битки (Шведска - Германија, Шпанија - Мексико..).

Jaс сум во Германија. Само работам и вежбам. 5то левелче сум. Како да одам у битка? ЧД

You cannot join this fight because your wellness must be at least 40.

omg, 39 imam. Kaко да му кажам да се најаде одма? :D

Леле еј во јава штама ниту една битка нема денес , во романија убајни секој ден имаше да се тепаш :)

Jaс сум во Германија. Само работам и вежбам. 5то левелче сум. Како да одам у битка? ЧД

You cannot join this fight because your wellness must be at least 40.

omg, 39 imam. Kaко да му кажам да се најаде одма? :D

Ќе ти пратам гифт за да качиш велнес :)
Како ти е никот ?

sikko

35 имам, работа тренинзи омг.. Него, некој мини степ бај степ туториал, како оди тоа за војните.
Како да се лечам и се' тоа.

Една работа што ја имам приметено откако се вратив и која ја спомнувам без око да ми трепне: некои од вас се премногу се улизуваат, посебно на соседите. Пример: Boyan со весникот Macedonian Tribune. Србите и Русите пробува да ги фати на карта "православие и славјанство" ("Браћо Срби"? Абе ај?), а за Бугарите пишува статија со следнава слика:

4299ad28009abbde8a986dcb551e2e4f_150x150.jpg

Прашање: зошто е ова виткање кичма пред другите? Зошто се настапува толку очајно, како да мора по секоја цена еМакедонија да биде создадена утре? Какви гаранции имате дека откако ќе биде создадена, Бугарите на пример нема да организираат ТО и ја приспојат еМакедонија кон еБугарија (нивна вечна желба, дури и на Интернет)?

Да се знае: ваквите (и слични) потези немаат моја поддршка.

И уште нешто не ми е јасно.. како може поддржувачите на планот за внимателно и постепено создавање на еМакедонија одеднаш да се префрлат во таборот на тие кои активно ја туркаат онаа идеја за брзо појавување на еМакедонија, пред да се воведе државјанство? Што се има сменето во меѓувреме, а јас да не сум запознаен?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom