eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ее ако е така се извинувам. 13 левел сум.
За тоа не сум прочитал...најверојатно сум го скокнал.

Така пишаа барем како што знам сигурно 5-6 страни поназад, инаку имам проблем со логирањето врска немам како ми беше никот ако прочита македонче нека смени таму пробувам да ја пратам лозинката ми кажува дека нешто не се совпаднале мејлот и никот.

Кажувајте кај има lvl5 болница да се селам. Маџариве ја покорија Подолија и сеа нема болница :(

Дај админот на тој форум ако чита нека ми го потврди акаунтот.

pcjodamaster e името на акаунтот, уште не можам да влезам, побогу. :)

sorry не видов еве сеа ке ти го актвирам,а и јас не присуствував на состанокот зошто не бев дома.:nesvest:

Стварно бе дајте одобрете ми го акаунтот (Dragje).
Или за VIP е форумот само?

сега ке ти го одобрам и твојот.

Така пишаа барем како што знам сигурно 5-6 страни поназад, инаку имам проблем со логирањето врска немам како ми беше никот ако прочита македонче нека смени таму пробувам да ја пратам лозинката ми кажува дека нешто не се совпаднале мејлот и никот.
Можеш да влезеш или да го сменат пасвордот?

haahha.jpg

ВТФФФ???? хахаха:vozbud: се вработив у таа фирма, 0 скилл шо бара, а 40 пари...звер:D:D побрзајте,вработувајте се, индонезија област јава

Ќе се чудиш утре кога ќе немаат пари да ти платат...

Ќе се чудиш утре кога ќе немаат пари да ти платат...

сеа и ја тоа сакав да му кажам..џабе се диви..у скоро ниедна фирма немаат пари да те исплатат..него нема ни активни војни,што се дешава??

сеа и ја тоа сакав да му кажам..џабе се диви..у скоро ниедна фирма немаат пари да те исплатат..него нема ни активни војни,што се дешава??

:pos2::pos2: па јбг...шо ми е гајле...40тина вработени има...ке видиме шо ке биде, еднаш е доволно да платат

А после два дена свири за четири.

колку е една асална плата у IDR за 2-3 левел? за да си знам ја шо како... неам ориентација шо како е...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom