eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кај ги собра 62??? Ја само 31 имам... ама немам добиено голд од покани... :toe:
Мислам дека на 8-9 имам пратено покана рачунај 8х5=40:)а имав и 700 РОН ги претворив во злато.

Кажувајте кај има lvl5 болница да се селам. Маџариве ја покорија Подолија и сеа нема болница :(

Зашто не седите во Подолиja и да се биете за Маџариве - нали сакате кам Peace GC да сте, па и тамо во блиска иднина, според мене ке се водат повеке битки, отколко у Индонезиja.

moze li da kazete dali se odrza sostanokot i sto odlucivte na nego

Значи состанокот се одржа вчера. На него присуствувавме 10-15 души, и покрај тоа што беа поканети 30 души. Одлучивме следново:

1. Планот за тејковер на Грција е откажан од причина што Грците дознале некако за планот, па имаат можност да се спремат, да побараат помош, а со тоа и се намалуваат шансите планот да биде успешно спроведен. За начинот на кој дознале не се расправаше многу, но се смета дека тоа е или поради тоа што било пишувано тука за планот (што секој може да го прочита) или го направиле тоа преку хакнување на акаунт на еден од нашите играчи (не ми текнува кој беше).
2. Потврда на одлуката за пристапување кој сојузот PEACE кога ќе ја добиеме нашата држава.
3. Во врска со добивањето на еМакедонија, одлучивме да продолжиме со масовно регрутирање на играчи од нашата држава, па кога админите ќе видат дека има голем број на играчи од кај нас, секако дека ќе решат да ја додадат Македонија во играта. Секако, ќе треба да ги потсетуваме од време на време.
4. Одлучивме да воспоставуваме дипломатски односи и да одржуваме пријателски врски со другите држави, а особено со членките на PEACE. Распишан е конкурс за амбасадори на кој можете сите да се пријавите. Ќе го најдете на форумот на еРепублика Македонија.

Nego da ve prasam nesto, vo Indonezija sto nema tolku cesto vojni nema, daj kazete kade da odime zs vaka tesko ke kacuvame leveli

Nego da ve prasam nesto, vo Indonezija sto nema tolku cesto vojni nema, daj kazete kade da odime zs vaka tesko ke kacuvame leveli

Во последниве неколку дена скоро нигде нема војни... единствено Atlantis денес имаат тренинг...

Некако слабо војуваат земјите од ПИС

Добро што е со странава?
Нема ден а да не прави проблеми..

Секој ден заебава еРепублик страната.

sto se slucuva be vo indonezija nema vojni ic!!

eRebuglik ! getting pissed off ! да му се плукнам у играта... багови на кило, рефус да си купиш !

Како што гледам Унгарија пак нападнала области во Романија полека но сигурно ќе ја снемува Романија како што гледам и Молдавија изгледа ќе ја нападне денеска.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom