eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Како што гледам Унгарија пак нападнала области во Романија полека но сигурно ќе ја снемува Романија како што гледам и Молдавија изгледа ќе ја нападне денеска.
Да да. Уште од вчера гледам војни помеѓу Унгарија и Романија. Толку од убавиот живот во Романија. :)

Сите во Унгарија, да помогнеме во уништувањето на Романската Империја!

Сите во Унгарија, да помогнеме во уништувањето на Романската Империја!

Аман бе. Пред некој ден се тепавме за Романија, па во Индонезија отидовме а сеа пак во Европа во Унгарија да се тепаме против Романија.

Аман бе. Пред некој ден се тепавме за Романија, па во Индонезија отидовме а сеа пак во Европа во Унгарија да се тепаме против Романија.

Тогаш само гледавме да војуваме за да фатиме побрзо левел и ранк. Сега откако се договоривме да пристапиме кон сојузот PEACE, треба да воспоставиме пријателски односи со државите од овој сојуз, што подразбира и борење на нивна страна во случај на војна.

абе тоа е така ама кој ке му каже дека се бориме на нивна страна за кога ке ни дадат држава да ни помогнат они нас

еј а јас уште сум во Романија затоа што има многу војни и побрзо си дигам level :D...ке мора ли да се преселувам од Романија затоа што гледам дека сте одлучиле да бидеме од земијте што се во ПИС а романија мислам дека не е во ПИС...што да правам кажете :toe:

еј а јас уште сум во Романија затоа што има многу војни и побрзо си дигам level :D...ке мора ли да се преселувам од Романија затоа што гледам дека сте одлучиле да бидеме од земијте што се во ПИС а романија мислам дека не е во ПИС...што да правам кажете :toe:
Повеќето се преселивме во Индонезија, Јава, дојди ако сакаш, ама во овој период слабо војни овде..

Смерт во кој регион да идам во Унгарија,каде има болница?

абе тоа е така ама кој ке му каже дека се бориме на нивна страна за кога ке ни дадат држава да ни помогнат они нас

Не е битно дали Унгарија, Индонезија или некоја трета земја, битно е да се бориме за PEACE. А мислам дека повеќето знаат дека ја имаат нашата поддршка, тоа што (скоро) сите ставивме PEACE аватари е јасен знак.

Се преселив во Унгарија има војна.

бтв-Ooops! The transaction wasn't successfull. Time to wake up an engineer and notify him about this. Don't worry, any issue will be fixed in the following hours.

знае некој зошто ова ми го покажува...
кога сакам да купам злато ми го покаже:tapp:

dali ima mnogu vojni vo ungarija...?

302a61adf968bd1f32dbc5b59c926291_100x100.jpg

treba li site makedonci da go stavime noviot avatar

Ставете сите во потпис за ерепублик така можеби ке се регистрираат повеќе.

302a61adf968bd1f32dbc5b59c926291_100x100.jpg

treba li site makedonci da go stavime noviot avatar

Повеќето имаме таков или сличен на тој со мали измени на пример внатре е старото знаме на Македонија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom