GrouchoMarx
Мочко
- Член од
- 26 јануари 2008
- Мислења
- 2.907
- Поени од реакции
- 469
како што рече виктор може на првите им давале. И јас имав 0 на почетокот,што значи дека сепак е точно=)Неточно. Јас уште од почетокот имав 5 злато.
како што рече виктор може на првите им давале. И јас имав 0 на почетокот,што значи дека сепак е точно=)Неточно. Јас уште од почетокот имав 5 злато.
исто трае како и во реалниот по 24 часа само што временски е разликата. Незнам како беше точно.Колку време трае еден ден во ерипаблик ?
Гледам Македонци има во Романија,Русија и Турција најмногу,дај да се збереме во една држава , за да праиме партија и да ја земеме власта?
kaj ke zemes we vlas.. makedonci ima 100.. pa ni tolku ne nema a site drugi se preko 500 komaj )) ne zboruvaj glupsoti nego gledaj da se sobereme sto poveke pa da si ja zadrzsime bar makedonija )Колку време трае еден ден во ерипаблик ?
Гледам Македонци има во Романија,Русија и Турција најмногу,дај да се збереме во една држава , за да праиме партија и да ја земеме власта?
Па како ќе ја задржиме , кога не ја ни имаме.kaj ke zemes we vlas.. makedonci ima 100.. pa ni tolku ne nema a site drugi se preko 500 komaj )) ne zboruvaj glupsoti nego gledaj da se sobereme sto poveke pa da si ja zadrzsime bar makedonija )
абе полека,не брзајте убаво ти рече едвај 100 души сме и тоа не се сите петти левел=)Па како ќе ја задржиме , кога не ја ни имаме.
Хрватите пред да ја добијат Хрватска , ја зедоа власта во Јужна Африка.
da ali vidi kolku hrvati ima a nie kolku sme ))Па како ќе ја задржиме , кога не ја ни имаме.
Хрватите пред да ја добијат Хрватска , ја зедоа власта во Јужна Африка.
Изрод ме направи бе!kaj ke zemes we vlas.. makedonci ima 100.. pa ni tolku ne nema a site drugi se preko 500 komaj )) ne zboruvaj glupsoti nego gledaj da se sobereme sto poveke pa da si ja zadrzsime bar makedonija )
a toj sto dobil 5 gold na pocetok.. nekoj izrod mroa da e posto nikoj ne dobiva na pocetok nisto.. dobivame samo nekoj denar za dakupime leb.. ali toa ne e gold
Изрод ме направи бе!
Фала. Не знам како, ама ете, имам уште од почетокот.
Прилично сигурен сум дека злато беше, т.е. е, дека сеуште го имам.pa nz stvarno brate.. samo ti izgleda si dobil gold na pocetok.. siguren si deka toa ne bea pari ?? posto ima razlika megu pari i gold )
btw koj ti e userot tamo ?
абе полека,не брзајте убаво ти рече едвај 100 души сме и тоа не се сите петти левел=)
Абе океј , само кажувам дека тоа мора да ни биде прво у план,коа ќе се крене у акција, вие сеа размислувајте за жртва.da ali vidi kolku hrvati ima a nie kolku sme ))
i btw za da ja imame mora da sme poveke.. nema logika sega da ni ja dadat..
grcite prvi ke ni ja okupiraat
да ама па со Романија,Турција и Русија некако највише ни иде муабетАбе океј , само кажувам дека тоа мора да ни биде прво у план,коа ќе се крене у акција, вие сеа размислувајте за жртва.
Само не ми е јасно како Романија успеа до Кина да отиде.
те додадовПрилично сигурен сум дека злато беше, т.е. е, дека сеуште го имам.
Инаку, Toneh сум таму.
pa ne se sekiraj ti.. site makedonci sto igraat erepublic imaat u plan da ja baraat makedonija ))))Абе океј , само кажувам дека тоа мора да ни биде прво у план,коа ќе се крене у акција, вие сеа размислувајте за жртва.
Само не ми е јасно како Романија успеа до Кина да отиде.
ke ides u market.. pa u human resources.. psoto si nov tamo kaj sto ti pisuva All ke ides i ke izberes od 0-0.99Лееј аве како да се вработам ја се стаив у Ирска и незнам да се вработам ...
Помош плс!! (Екзизорз нуб)