GrouchoMarx
Мочко
- Член од
- 26 јануари 2008
- Мислења
- 2.907
- Поени од реакции
- 469
Неточно. Јас уште од почетокот имав 5 злато.
како што рече виктор може на првите им давале. И јас имав 0 на почетокот,што значи дека сепак е точно=)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Неточно. Јас уште од почетокот имав 5 злато.
Колку време трае еден ден во ерипаблик ?
Гледам Македонци има во Романија,Русија и Турција најмногу,дај да се збереме во една држава , за да праиме партија и да ја земеме власта?
Колку време трае еден ден во ерипаблик ?
Гледам Македонци има во Романија,Русија и Турција најмногу,дај да се збереме во една држава , за да праиме партија и да ја земеме власта?
kaj ke zemes we vlas.. makedonci ima 100.. pa ni tolku ne nema a site drugi se preko 500 komaj)) ne zboruvaj glupsoti nego gledaj da se sobereme sto poveke pa da si ja zadrzsime bar makedonija
)
Па како ќе ја задржиме , кога не ја ни имаме.
Хрватите пред да ја добијат Хрватска , ја зедоа власта во Јужна Африка.
Па како ќе ја задржиме , кога не ја ни имаме.
Хрватите пред да ја добијат Хрватска , ја зедоа власта во Јужна Африка.
kaj ke zemes we vlas.. makedonci ima 100.. pa ni tolku ne nema a site drugi se preko 500 komaj)) ne zboruvaj glupsoti nego gledaj da se sobereme sto poveke pa da si ja zadrzsime bar makedonija
)
a toj sto dobil 5 gold na pocetok.. nekoj izrod mroa da e posto nikoj ne dobiva na pocetok nisto.. dobivame samo nekoj denar za dakupime leb.. ali toa ne e gold![]()
Изрод ме направи бе!
Фала. Не знам како, ама ете, имам уште од почетокот.
pa nz stvarno brate.. samo ti izgleda si dobil gold na pocetok.. siguren si deka toa ne bea pari ?? posto ima razlika megu pari i gold)
btw koj ti e userot tamo ?![]()
абе полека,не брзајте убаво ти рече едвај 100 души сме и тоа не се сите петти левел=)
da ali vidi kolku hrvati ima a nie kolku sme))
i btw za da ja imame mora da sme poveke.. nema logika sega da ni ja dadat..
grcite prvi ke ni ja okupiraat![]()
Абе океј , само кажувам дека тоа мора да ни биде прво у план,коа ќе се крене у акција, вие сеа размислувајте за жртва.
Само не ми е јасно како Романија успеа до Кина да отиде.
Прилично сигурен сум дека злато беше, т.е. е, дека сеуште го имам.
Инаку, Toneh сум таму.
Абе океј , само кажувам дека тоа мора да ни биде прво у план,коа ќе се крене у акција, вие сеа размислувајте за жртва.
Само не ми е јасно како Романија успеа до Кина да отиде.
Лееј аве како да се вработам ја се стаив у Ирска и незнам да се вработам ...
Помош плс!! (Екзизорз нуб)