eRepublik

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 март 2008
Мислења
546
Поени од реакции
63
Колку време трае еден ден во ерипаблик ?
Гледам Македонци има во Романија,Русија и Турција најмногу,дај да се збереме во една држава , за да праиме партија и да ја земеме власта?

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Гледам Македонци има во Романија,Русија и Турција најмногу,дај да се збереме во една држава , за да праиме партија и да ја земеме власта?
исто трае како и во реалниот по 24 часа само што временски е разликата. Незнам како беше точно.

boboo

"El Bob|"
Член од
18 април 2009
Мислења
57
Поени од реакции
2
kaj ke zemes we vlas.. makedonci ima 100.. pa ni tolku ne nema a site drugi se preko 500 komaj :))) ne zboruvaj glupsoti nego gledaj da se sobereme sto poveke pa da si ja zadrzsime bar makedonija :))

a toj sto dobil 5 gold na pocetok.. nekoj izrod mroa da e posto nikoj ne dobiva na pocetok nisto.. dobivame samo nekoj denar za dakupime leb.. ali toa ne e gold ;)

Член од
15 март 2008
Мислења
546
Поени од реакции
63
kaj ke zemes we vlas.. makedonci ima 100.. pa ni tolku ne nema a site drugi se preko 500 komaj :))) ne zboruvaj glupsoti nego gledaj da se sobereme sto poveke pa da si ja zadrzsime bar makedonija :))
Па како ќе ја задржиме , кога не ја ни имаме.
Хрватите пред да ја добијат Хрватска , ја зедоа власта во Јужна Африка.

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
абе полека,не брзајте убаво ти рече едвај 100 души сме и тоа не се сите петти левел=)

boboo

"El Bob|"
Член од
18 април 2009
Мислења
57
Поени од реакции
2
da ali vidi kolku hrvati ima a nie kolku sme :)))
i btw za da ja imame mora da sme poveke.. nema logika sega da ni ja dadat..
grcite prvi ke ni ja okupiraat :)

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907

a toj sto dobil 5 gold na pocetok.. nekoj izrod mroa da e posto nikoj ne dobiva na pocetok nisto.. dobivame samo nekoj denar za dakupime leb.. ali toa ne e gold ;)
Изрод ме направи бе! :pos:

Фала. Не знам како, ама ете, имам уште од почетокот.

boboo

"El Bob|"
Член од
18 април 2009
Мислења
57
Поени од реакции
2
Изрод ме направи бе! :pos:

Фала. Не знам како, ама ете, имам уште од почетокот.

pa nz stvarno brate.. samo ti izgleda si dobil gold na pocetok.. siguren si deka toa ne bea pari ?? posto ima razlika megu pari i gold :))
btw koj ti e userot tamo ? :)

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
pa nz stvarno brate.. samo ti izgleda si dobil gold na pocetok.. siguren si deka toa ne bea pari ?? posto ima razlika megu pari i gold :))
btw koj ti e userot tamo ? :)
Прилично сигурен сум дека злато беше, т.е. е, дека сеуште го имам.

Инаку, Toneh сум таму.

Член од
15 март 2008
Мислења
546
Поени од реакции
63
абе полека,не брзајте убаво ти рече едвај 100 души сме и тоа не се сите петти левел=)
da ali vidi kolku hrvati ima a nie kolku sme :)))
i btw za da ja imame mora da sme poveke.. nema logika sega da ni ja dadat..
grcite prvi ke ni ja okupiraat :)
Абе океј , само кажувам дека тоа мора да ни биде прво у план,коа ќе се крене у акција, вие сеа размислувајте за жртва.
Само не ми е јасно како Романија успеа до Кина да отиде.

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Абе океј , само кажувам дека тоа мора да ни биде прво у план,коа ќе се крене у акција, вие сеа размислувајте за жртва.
да ама па со Романија,Турција и Русија некако највише ни иде муабет

Прилично сигурен сум дека злато беше, т.е. е, дека сеуште го имам.

Инаку, Toneh сум таму.
те додадов

А

Ајсшутер

Гостин
Ја качив 14-ти левел конечно.
Засега добро стојам имам 10 голд ќе треба да регрутирам уште некои нови играчи на играва веќе еден помина 7-ми левел е, инаку мислам дека дава 5 голд кога ќе кренеш 6-ти или 5-ти левел не сум сигурен.

Xhizors

Ok!
Член од
24 август 2008
Мислења
92
Поени од реакции
5
Лееј аве како да се вработам ја се стаив у Ирска и незнам да се вработам ...
Помош плс!! (Екзизорз нуб)

boboo

"El Bob|"
Член од
18 април 2009
Мислења
57
Поени од реакции
2
pa ne se sekiraj ti.. site makedonci sto igraat erepublic imaat u plan da ja baraat makedonija :)))))
a romanija stigna do kina preku rusija :))) bidejki ima mn jaki useri.. a i mislam deka sega pak ke im ja vrati teritorijata na rusija.. mislam deka rusite samo gi pistija da pominat.. ali nz pak ne sum siguren ke vidime :))

Лееј аве како да се вработам ја се стаив у Ирска и незнам да се вработам ...
Помош плс!! (Екзизорз нуб)
ke ides u market.. pa u human resources.. psoto si nov tamo kaj sto ti pisuva All ke ides i ke izberes od 0-0.99
i togas ke ti izlezat slobodni rabotni mesta.. tamo zaposli se u nekoja..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom