Eлектронска музика - зошто и дали слушате?

• Креатор на темата smart ass
  • Време на започнување
S

smart ass

Гостин
Еве гледам нема тема за ваква музика освен онаа за транс..
Јас лично обожавам електронска музика едноставно неможам да живеам без неа, па сакам да слушнам одвас дали и колку слушате ваква музика без разлика дали е: хаус ,техно, микимал ,транс ,електро, флеш....
Воедно кој диџеј или артист најмногу го цените:je::je::je::je::eek:jea::eek:jea::eek:jea::eek:jea::party3::party3::party3::party3::cheeky1:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Нормално дека слушам електронска музика..
Преферирам ДнБ, али слушам и транс, хаус ми е ептен лејм -.- неможам да трпам..
Слушам Џангл, секако, слушам дабстеп,брејккор..Како артисти/DJs ги има многу, незнам кого би извоил..највероватно Black Sun Empire, Spor, Noisia, The Panacea нормално, The Prodigy, Pendulum, Кирил Џајковски..
Од Транс DJ-ите би ги издвоил, Menog, Talamasca, Astral projection, Vibe Tribe..

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Еве ви електронска на радиово:)

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
Не слушам.Не ни планирам да почнам да слушам.Кога и да слушнам(ако се наогам некаде) тоа за мене претставува силување за моите уши.Просто не можам да го поднесам овој вид на музика.А да давам коментари од типот:не слушам дека е срање и слично , не планирам, дека се што се прави има некоја вредност зар не?:smir:

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Па слушам скоро се освен минимал (не ми прија баш).
Најмногу сакам гоа и еуро/вокал транс. :) У последно време се навлеков и на ДнБ. Си имам едно он-лајн радио на кое што има 24/7 ДнБ и ко ќе си го пуштам ептен ми се праи меракот. :)
А за артисти... па шо знам има бајаги: Таламаска, Продиџи, Астрал Проџекшн, Раџа Рам (типов е неарен, има 70 и кусур години, а сеуште е активен и брлив :)), Пендулум, Џајковски, Армин ван Бурен, Кристофер Лоренс, Космик Гејт и мнооогу други што вртат кај мене на Винампот. :)

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Зошто? Cause its the best. :smir: Никоја музика не ми пробудила толку емоции, еуфорија додека ја слушам.

Literally, по цел ден слушам транс, и натинг елс. :) Преферирам uplifting/neo/progressive/balearic/chillout trance, но чат-чат може да забегам накај hardstyle или psybient.

Омилени артисти? Паа... Above & Beyond, Super8 & Tab, Shah, Armin, Paul Van Dyk, Tiesto, Kyau and Albert, Arnej, Ferry, Cosmic Gate... и слично... :vozbud:

Поздрав... :smir: И како што многу викаат... I was brought down to tears by this track...

S

StormRage

Гостин
Дададададаа слушам се од електронска (99%) онака ме расположвит и се друго... мислам дека сепак ова е уметност( и btw имаше ваква тема негде:smir:)

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Вакви теми има милион,ама кој да ги бара,во тоа е маката.И до кога ќе ви биде омилен "DJ" Кирил Џајковски :uvo: ЕДНАШ ЗА СЕКОГАШ разберете дека не е Џајковски ДЏ . :smir:

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Вакви теми има милион,ама кој да ги бара,во тоа е маката.И до кога ќе ви биде омилен "DJ" Кирил Џајковски :uvo: ЕДНАШ ЗА СЕКОГАШ разберете дека не е Џајковски ДЏ . :smir:
Доколку ова беше наменето за мене морам да те предупредам друг пат да читаш поубаво, бидејќи јас пишав артисти. :) А доколку не беше наменето за мене, океј. :)
:smir:

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Доколку ова беше наменето за мене морам да те предупредам друг пат да читаш поубаво, бидејќи јас пишав артисти. :) А доколку не беше наменето за мене, океј. :)
:smir:
Општо земено,пошто на темава се има праено муабет 1000 пати во 100 теми :smir:

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
је је... електронската музика е правата ствар... буквално секој нејзин дел... за одредена пригода... за ладење со друштво .. или кафиќ... хаус е таманка... за журчиња ДнБ.. Псај Транс.. се измислени.... и да не дрвам даље се разбираме не?

Kajgana Shop

На врв Bottom