C
Cool Hand Luke
Гостин
Сум чул дека попови баат и помагаат за такви работи кај деца и возрасни. Ако некој знае нешто повеќе, тхнкс. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Колку што јас се разбирам во религија (а не се скромни моите познавања), религијата пркоси на се’ што спаѓа под бајачка. Така да попови кои баат, не се попови кои црквата би ги прифатила.Сум чул дека попови баат и помагаат за такви работи кај деца и возрасни. Ако некој знае нешто повеќе, тхнкс.![]()
Извини брате не знаев дека е сериозна темава не сум многу компетентен за баење така да ќе оставам на некој друг покомпетентен. Инаку знам за жена која што прави некои работи ама за заушки и досега нема промашај, тоа да заушките се лечат со медицина ама оваа помага да нема никакви компликации.Сум чул за мало девојче што силно се исплашило од смрт па ја однеле на поп, не знам дали и баел (не ни знам што е тоа баење) или повикувал Бога и и помогнал, било сосема мирно после тоа.
За дете и прашувам.
Сум чул за мало девојче што силно се исплашило од смрт па ја однеле на поп, не знам дали и баел (не ни знам што е тоа баење) или повикувал Бога и и помогнал, било сосема мирно после тоа.
За дете и прашувам.
Сум чул дека попови баат и помагаат за такви работи кај деца и возрасни. Ако некој знае нешто повеќе, тхнкс.![]()
Сум чул дека попови баат и помагаат за такви работи кај деца и возрасни. Ако некој знае нешто повеќе, тхнкс.![]()

Поп да бае..прв пат слушам за ваква работа...може свештеници да полагаат раце врз тебе и да се молат за исцелување..ама да баат...Сум чул дека попови баат и помагаат за такви работи кај деца и возрасни. Ако некој знае нешто повеќе, тхнкс.![]()