Јас нема да ве убедувам да гласата за СДСМ затоа што и неморате. СДСМ не води диктаторско фашистичка политика на принуди и закани кој за кого да гласа. Јас само едно ќе ве прашам вие кои сте за политиката на ВМРО ДПМНЕ кажете ми три позитивни работи од областа на економската преродба кои ги направи оваа влада. Кажетеми на кој начин и со кои мерки оваа влада придонесе за подобар, помирен и помалку стресен начин на живот на граѓаните на Република Македонија. И за на крај кажетеми во кој правец не носи оваа влада на успех или во правец на самоуништување?
Да не заборавам на почетокот прочитав дека била годишнина од аферата тат а да ве потсетам дека уште малку ќе се слави годишнина од најголемата странска инвестиција во државава СВЕД МИЛК кои сите знаеме кои се ефектите од домино ефектот на уништување на македонското млекопроизводство.
Да не заборавам на почетокот прочитав дека била годишнина од аферата тат а да ве потсетам дека уште малку ќе се слави годишнина од најголемата странска инвестиција во државава СВЕД МИЛК кои сите знаеме кои се ефектите од домино ефектот на уништување на македонското млекопроизводство.