Политиката на СДСМ

Член од
1 февруари 2009
Мислења
30
Поени од реакции
1
Јас нема да ве убедувам да гласата за СДСМ затоа што и неморате. СДСМ не води диктаторско фашистичка политика на принуди и закани кој за кого да гласа. Јас само едно ќе ве прашам вие кои сте за политиката на ВМРО ДПМНЕ кажете ми три позитивни работи од областа на економската преродба кои ги направи оваа влада. Кажетеми на кој начин и со кои мерки оваа влада придонесе за подобар, помирен и помалку стресен начин на живот на граѓаните на Република Македонија. И за на крај кажетеми во кој правец не носи оваа влада на успех или во правец на самоуништување?

Да не заборавам на почетокот прочитав дека била годишнина од аферата тат а да ве потсетам дека уште малку ќе се слави годишнина од најголемата странска инвестиција во државава СВЕД МИЛК кои сите знаеме кои се ефектите од домино ефектот на уништување на македонското млекопроизводство.

osa

>>>>>>
Член од
20 јануари 2009
Мислења
816
Поени од реакции
184
nema sto da gledam vo evropa ,gledam vo hrvatska,koja vprocem vasite mnogu ja cenat

i da te potsetam megu tie sto kako sto vikas se treskaat bese i tvojot mnogu cenet grujo.

a dali ti si slusnal nekoj lider koj dobiva TOLKU GOLEMA POBEDA na izbori da dade naredba da se slavi malku i kratko.

i nemoj te molam da mi kazuvas deka zatoa sto ste sozreale zatoa ne ste slavele euforicno na plostad!!!!!
pa zosto togas euforicno slavevte samo vo izborniot stab,mu aplaudiravte na grujo i izvikuvavte paroli celo skopje vmrovski grad ?????? zatoa sto samo tolku ste kolku ste ,malku ste sto si glasavte ,i taka malku na plostad se izgubivte vo goleminata na samiot plostad.inaku toa so cetirite sveti bukvi vmro ic ne si pogodil .
i nemoj da se ubeduvas samiot deka tolku brzo ste sozreale,bidejki na minatite izbori sto bea ne taka odamna ,ne da slavevte

ostatokot od pisanoto ne te razbrav sto sakas da kazes

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Покрај сите превирања и препукувања партиски по сите теми ... би ја активирал пак оваа тема...

Што мислите дали со враќањето на БЦ ќе има промени во политиката на СДСМ ...
ако има во која насока ќе бидат тие ..

воедно, покрај големите подржувачи на форумов на политиката и делото на БЦ да ни објаснат ...
што тој конкретно во минатото направи за државните интереси на Македонија и што тој направи за интересите на народот ...

на говорот при превземањето на партијата кажа ... „Борбата на идеи во СДСМ треба да се води на Бихачка а не на плоштад Македонија“ - со што ги потврди сите обвинувања од страна на ВМРО дека биле во право ... дека СДСМ стварно била позади сите протести (вклучувајќи го и оној против црквата).

и btw. никој наназад низ темава немаше поима ни зошто би гласал некој за сдсм ни пак наведе некоја причина зошто некој би требало да гласа за нив :toe:

затоа шо и не постои причина, затоа шо и не постигнале ништо досега :toe:

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Ја презирам политиката на СДС и нивните лидери...

Член од
30 март 2009
Мислења
418
Поени од реакции
27
Покрај сите превирања и препукувања партиски по сите теми ... би ја активирал пак оваа тема...

Што мислите дали со враќањето на БЦ ќе има промени во политиката на СДСМ ...
ако има во која насока ќе бидат тие ..

воедно, покрај големите подржувачи на форумов на политиката и делото на БЦ да ни објаснат ...
што тој конкретно во минатото направи за државните интереси на Македонија и што тој направи за интересите на народот ...

на говорот при превземањето на партијата кажа ... „Борбата на идеи во СДСМ треба да се води на Бихачка а не на плоштад Македонија“ - со што ги потврди сите обвинувања од страна на ВМРО дека биле во право ... дека СДСМ стварно била позади сите протести (вклучувајќи го и оној против црквата).

и btw. никој наназад низ темава немаше поима ни зошто би гласал некој за сдсм ни пак наведе некоја причина зошто некој би требало да гласа за нив :toe:

затоа шо и не постои причина, затоа шо и не постигнале ништо досега :toe:
A ti nemase poima na druga tema da se pofalis sto napravila najreformatorskata vlada,nego dojde na ovaa tema pa ja ozivea :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
p.s. zal mi e sto ste tolku ograniceni pa ne mozete da vidite kolku ste smesni ,jadni ,ma nema zbor.. za vas treba da se izmisli nova merka po tupost glupost

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
A ti nemase poima na druga tema da se pofalis sto napravila najreformatorskata vlada,nego dojde na ovaa tema pa ja ozivea :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
p.s. zal mi e sto ste tolku ograniceni pa ne mozete da vidite kolku ste smesni ,jadni ,ma nema zbor.. za vas treba da se izmisli nova merka po tupost glupost
значи никој неможе да ги пофали сдсм и нивната политика .. :toe:
мене ми е јасно тоа ..
само мислев дека од новиве клонови по форумов ќе се најде некој да се испушти ... па и да испадне некој пофален збор .. шо лично не верувам дека постои

отвори тема за политиката на ВМРО (посебна тема) па да дискутираме шо да ти кажам ..
никој не произнесол желба на таа тема ..
само препукувања и тролувања по други теми ... во кои секој си има став нормално

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.464
Поени од реакции
248
Знаеш ти нешто друго освен вреѓање и напаѓање?

Па ете кажи ја ти политиката на сдсм не измислувај мерки на тупост и глупост.

Член од
30 март 2009
Мислења
418
Поени од реакции
27
Знаеш ти нешто друго освен вреѓање и напаѓање?

Па ете кажи ја ти политиката на сдсм не измислувај мерки на тупост и глупост.
A sto te navredi ovde? Se e gola vistina.. Baska ti li najde da zboris za vreganje.. se zivo zensko izvrega na forumov.. ne sum primetila maski da vregas.. hm da,bas cudno :nesvest:

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.464
Поени од реакции
248
A sto te navredi ovde? Se e gola vistina.. Baska ti li najde da zboris za vreganje.. se zivo zensko izvrega na forumov.. ne sum primetila maski da vregas.. hm da,bas cudno :nesvest:
Секој втор збор ти е јадни, педе*и и шо не ти знам јас други твој изрази.

Туку дај кажи ја политиката на сдсм, шо е како е со новиот лидер итн.

Член од
30 март 2009
Мислења
418
Поени од реакции
27
Секој втор збор ти е јадни, педе*и и шо не ти знам јас други твој изрази.

Туку дај кажи ја политиката на сдсм, шо е како е со новиот лидер итн.
Koj spomna sega pede*i? Izgleda ti :)

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
мала ај излади се малку...оти глеам си се вжештила бааѓи :tapp:

Шо ти е поентата тебе уствари...да ги браниш СДСМ или да ги напаѓаш ВМРО по секоја цена....кога ќе се одлучиш само за едното слободно дојди на темава и ќе разговараме како луѓе...оти овака за мене си обична подвижна петокрака!!!

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.032
Се додека немаат оформени јасни и конструктивни ставови, немаат политика.
Јадна е онаа држава во која единствената опозициона партија единствено знае да напаѓа и да се занимава со чаршиски муабети.

Kajgana Shop

На врв Bottom