Циркуз на претседателскиот појадок во Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата SuicideMessiah
  • Време на започнување Време на започнување
Евроспки е да не паѓаш под ниво на сопствениот интелект.

Па тогаш по тебе ни пола европа не е европа. Да не ги набројувам инцидентите на Берлускони, кловнот Саркози, Оли Рен .........од нив дедоми има поблагороднички манири а дете од село е.
"Европски" е во стилот на Иванов, кој до вчера кандидатите ги повикуваше на европска кампања.

Инаку и иронијата и сарказмот би ја имале својата смисла, но пред се' доколку знаш како и на кој начин да ги употребиш.

На овој начин сигурно не

"и на што ќе личеше тоа да не ги собере потписите, да го исмејуваат":tapp:

Од седумте џуџиња, Џоле е Луткото.

а бе ај 6 луге доручкуваа и направија сметка 7500.....:tapp::tapp::tapp:

Ебате воловите....... Арно Селмани шо ја плати... тоа за него ништо не е:vozbud::vozbud:

а бе ај 6 луге доручкуваа и направија сметка 7500.....:tapp::tapp::tapp:

Ебате воловите....... Арно Селмани шо ја плати... тоа за него ништо не е:vozbud::vozbud:

Никој не му е крив, се слика на телевизија и покажува се што има.:pos2::pos2:

Не ми е јасно , ТОЛКУ ли неможат да се контролираат кандидативе, па ако незнаеш што да кажеш избегај од камерата како Буџаку на пример...
А кога ке слушнам дека имат докторска титула се прашувам ако Фрчко , Иванов...се доктори какви се тогаш обичните граѓани???

Не ми е јасно , ТОЛКУ ли неможат да се контролираат кандидативе, па ако незнаеш што да кажеш избегај од камерата како Буџаку на пример...
А кога ке слушнам дека имат докторска титула се прашувам ако Фрчко , Иванов...се доктори какви се тогаш обичните граѓани???

Нивни пациенти што треба да си го одберат матичниот доктор на 22 Март.:pos2:

Срам да ми е. :tv:

Па поддржувајки ваков антички кандидат како Џоле и богами срам да ти е и тебе и на цело ДПМНЕ, не да ве брука чоеков него партал ве прај,бетар од комуњарите!

Никој не му е крив

И јас тоа викав,никој не му е крив на Џоле и на ДПМНЕ,што барал да му собира потписи на Ружин?

Vidi druze, veruvam deka ti e jasno deka barem mene u tandem me zabolea i patlakot i levoto made za samoubicata i sto toa toj pravi, pa ne daj Boze ja da se pojavam vo uloga na negov spasitel.

Nego, eve ti postiraa video, pobogu toa sigurno i prethodno si go videl, cel den na vesti go ima.... i, sto ke kazes za kandidatot na DPMNE okolu noviot negov biser ?

Абе не си ти наивен, преќутно си тактизираме со тебе.:) си знајш ти добро.

Јас си се повлеков од партискиве дискусии за избориве, може и да се примети по темите на кои пишувам, а мислам дека овој форсиран одговор на Иванов овде на темава ко којзнае колку да е смешен или бисер, како милуваш, е на исто ниво како и целава кампања на сите кандидати.

Меѓутоа и тој убаво си рече, сите чекаат на негова изјава бидејќи немаат на што да си ги базираат дискусиите.

Одговорот му е реципроцитетен на сите провокации, но ако веќе намерава е да дигаме еуфорија (партиски мотивирана) ајде... никој неможе да ви забрани.

Значи не може на секого да му се удоволи. Ако одговорел на исто ниво ќе имаше коменатри од типот и он е ист калибар; ако не одговорел воопшто ќе имаше коментари: ете ќути, крив е, нема што да каже...
Кога човек решава дека ќе ја надмине таа ситуација со тоа што ќе премолчи има такви кои се фатија за "несоодветниот европски термин". Крај не се наоѓа.

Хехех, би се приклучил на мислењево од Бети.

Како и да е вие комуњарите се фаќате ко давеник за сламка...(а и тоа сте)

Вие ќе кршите нозе ќе ги бутнете од власт и блабла...ама џабе е кога уште овие избори ви останат така да за последен пат изнаплукајте се и истрошете се до крај со вашата креативност...оти после избориве меѓу себе ќе се тепате од досада!!!:tapp:

А за ова шо истрескал Ѓорѓе тоа е оти Грујо многу слобода му даде за да се докажува...ама овој будалиов секоја провокација ја искористи за дополнителен бисер...ама ако барем чоеков има чисто минато за разлика од другите бараби!

а што било тоа што не го платиле чајот во чајџилницата во тетово? Тоа вистина е или?
Има тука доста информирани, па ако некој ја има оваа информација ве молам

Па поддржувајки ваков антички кандидат како Џоле и богами срам да ти е и тебе и на цело ДПМНЕ, не да ве брука чоеков него партал ве прај,бетар од комуњарите!

Е сега ти си авторот на постов :kesa: Штета што нема некоја награда, ме бива за ова бе. хаха

Така бе Рубинчо, прдни машки не се стегај.

„а што било тоа што не го платиле чајот во чајџилницата во тетово? Тоа вистина е или?
Има тука доста информирани, па ако некој ја има оваа информација ве молам“

на вестите кажаа ...

а и не ми е јасно, љубе домаќин а имер плаќа, како тоа

И јас тоа викав,никој не му е крив на Џоле и на ДПМНЕ,што барал да му собира потписи на Ружин?

Колку што знам реплицирав за Имер или грешиш во читањето. Или пак од кирилицата сеуште си стигнал до буквите Џ, О, Л, Е,. Браво следниот пат ќе учиме за И, В, А, Н, О, В. И така ќе можеш да научиш еден посложен збор. До тогаш вежбај кирилица.

„а што било тоа што не го платиле чајот во чајџилницата во тетово? Тоа вистина е или?
Има тука доста информирани, па ако некој ја има оваа информација ве молам“

на вестите кажаа ...

а што кажале, заборавиле да платат или газдата ги частел?
не верувам дека киднале

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom