Ги разгледав, ама за на скара барам. Утре е Илинден па планираме да го прославиме со друштво. Бараме нешто што ќе може да го направиме таму, имаме ние добра опрема за да се подготви се`, ама со идеите заглавивмеВиди од овде дали ќе ти фати некој око :smir:
види како ти се допаѓа ова :wink:Сакам да зготвам некое јадење со ориз, ама слабо стојам со рецепти ПОМОШ
надевам се че знаеш блгарски :smir:ОК е ама малце е застарено, нешто поново ако може
Пиперки полнети со ориз ? Ќе ти се одјаде xDСакам да зготвам некое јадење со ориз, ама слабо стојам со рецепти ПОМОШ
Ледени коцки.Ми треба помош за рецепт. Ја видов сликава на нет и ми се пријаде нешто вакво, ама нит знам како се вика ниту како се прави :jaj:
Слика за помош
Фала! Рецептот го најдов овде го потсредив и си ги направив. Овој рецепт е исто добар, ама друг пат него. За да не ми испаднат големи намерно ги ставив во поширока тепсија и ми испаднаа тамам `ко што си ги сакам :smir:
Повели рецепт. Многу е лесно само следи како имаат напишано.Сака да направам крофни со шекер од прав. Обични .. Ако може подетално објаснете, немам правено никогаш