Дејвид Коперфилд

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
добро и што ако ги видам? Мислам ок .. не треба чоек да мисли за да ги собере 2 + 2.. знаеме дека тоа е трик.. али ме чуди зошто некој од тие типци што ги ставиле клипчињата на ју тјуб се замараат со таква работа..

Трик си е трик и треба да остане трик, а сите ние да се воодушевуваме на тоа...

dobro pa kako Copperfield go izvede trikot so pilata koga go presece na polovina, taa iluzija e proglasena za najdobra, a isto taka trikot na David Blane za lebdenje srede ulica e mnogu dobro izvedeno

dobro pa kako Copperfield go izvede trikot so pilata koga go presece na polovina, taa iluzija e proglasena za najdobra, a isto taka trikot na David Blane za lebdenje srede ulica e mnogu dobro izvedeno

Да де, фала богу.. мислам сите тие се јаки трикови.. али не глеам причина зашто сеа некој таму да ги открива како ги праеле.. пошто нели.. a magician never reveals his tricks.. хехехеххе

глупости живи... све е илузија :) ! гледав едно видео кај шо лебдит... и ко снимаше камерата од долу фармерките му беа спласнати како да е легнат на нешо( сигурно некое стакло) ...

Едно да ми кажите... Рекол некој дека Дејвид Коперфилд и Крис Ејнџел се магионичари? И самите тие кажуваат дека се илузионисти. Значи, се е реално, само што не тераат да помислиме дека е магија. Во илузијата нема ништо натприродно или магично, се е трик.

ima isto eden slicen kako Дејвид Коперфилд se vika Criss Angel [media]http://www.youtube.com/watch?v=sBQLq2VmZcA[/media]

И јас можам вака да одам на вода, само треба да ставам стаклена подлога 10тина сантиметри под површината, и готово!

A ste gi videle na youtube klipcinjana.Pisete samo David Copperfield Reveald i ke vi gi dae za letanjeto, ima za so lastikot i prstenot i za statuata na slobodata, t.e. za slicno. Eve ovde za:
1.Opsto
2.Opsto 2
3.Kineski Zid
4.Rakata
5.STATUATA NA SLOBODATA (da dobro procitavte)
5.a ova e kako pravat magionicartite golemite predmeti demek isceznuvaat
6.A e so prstenot i jazeto
Nz dali znae nekoj kako izleguval od kosuline ludacki i jazinjata.Nekoj vikaat deka bil bolje od Copperfield.Ako nekoj znae neka kaze ili link neka stai od videoto.A ovie se od youtube.Valjda ne prekrsuvam nekoe forum pravilo.

За худини докажано е дека тоа што бегал од кофчеѕи, сандаци и такви ствари заклучени со катанци, бил милионски договор со произведувачот на тие катанци кои го учеле како да ги отвара уште пред да искочи сериската продажба на тој тип катанци...

Побарај го клипчето со Коперфилд како бега од затворот алкатраз, па види дали Худини бил подобар...

И јас можам вака да одам на вода, само треба да ставам стаклена подлога 10тина сантиметри под површината, и готово!

Абе ти не ли гледаш оти под него пливат или се глупираш???

Абе ти не ли гледаш оти под него пливат или се глупираш???

А прво да размислиш малку па после да пишеш?

Замисли го тоа како стаклен мост, не како стаклен ѕид.
Ете ти, просто и едноставно, сега сите можат да пливаат под него!

Не биди прост...:tapp:

Еееј абе каков може да е тај стаклен мост ти глуп ли си не ли гледаш оти излеват капки и оти се бранува ццц .

Еееј абе каков може да е тај стаклен мост ти глуп ли си не ли гледаш оти излеват капки и оти се бранува ццц .

толку си прост што неможеш да ме сватиш, а глуп си што неможе да ти се објасни...

толку од мене

LoL простак ај не пиши ја пунаме темата со глупости ко ќе имаш објаснување за тава ќе прааме маабет простак.

LoL простак ај не пиши ја пунаме темата со глупости ко ќе имаш објаснување за тава ќе прааме маабет простак.

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
конечно свати дека сум во прави, па сеа да пцуеш одма...

што да ти правам кога уште не ти е доразвиен мозокот, за да сватиш најнормална реченица, има време, 14 год. си, кај и да е, за 10 год. може ќе се опаметиш:tapp::tapp::tapp:

крај на ова ОФТОПИК!

Ај да претпоставиме дека тоа е со стаклена подлога и дека и ти мојш то да го напрајш. Ај да видам дали ќе мојш да истрпиш да те поминит ваљак, да те удрит кола со 150 на сат, или да си обесен на хеликоптер со кожата од грбот. Ако ова го мојш... јас обеќавам пред сите дека ќе се фрлам од самуиловине кули.

Ај да претпоставиме дека тоа е со стаклена подлога и дека и ти мојш то да го напрајш. Ај да видам дали ќе мојш да истрпиш да те поминит ваљак, да те удрит кола со 150 на сат, или да си обесен на хеликоптер со кожата од грбот. Ако ова го мојш... јас обеќавам пред сите дека ќе се фрлам од самуиловине кули.

1)Така како што оди тој на базенот, може секој жив човек да го напраи, со постапката што веќе ја објаснив.

2)Оди во Индија или кај и да беше, луѓето се закачуваат на дрва само со јаже прикачено на кожата на грбот и висат цел ден така.

3) Може и ваљак ИЛИ кола да ме удри па и со 330 км/ч, АМА само еднаш :):):)

И дај линк да видам баш како го гази ваљак, мерак ми е :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom