petar_joker
OLD ROCKER
- Член од
- 5 септември 2007
- Мислења
- 1.249
- Поени од реакции
- 57
Јас мислам дека е доволно за да се увериш дека е најдобар илузионист на светов и дека е подобар од тебе.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас мислам дека е доволно за да се увериш дека е најдобар илузионист на светов и дека е подобар од тебе.![]()
Ехххх...сеа ити па НЕ..ај види убо размисли остај тој шо прај негледаш дека е паметен никој не забележува ништо???па ако не напиши на јутјуб и види бе...еве ти напиши david copperfield revealed и ете ти..ц ц ц:helou:Не, човеков што е ѕвер, ѕвер е. Баш татко ми ми кажуваше, го гледал во живо Коперфилд како летал со некоја жена над нив, па после се делел на пола... Доста голем фрик, ама јас пак мислам дека е само илузија и ништо повеќе. Гледаме едно, а тој прави друго.
Офтопик: А за тоа со процентуалноста со мозоците, не дај боже некој да поседува над 15% од мозокот. Тој човек или ќе треба да се убие, или да се затвори негде, зошто со мозокот ќе прави невидена телекинеза.
Имаше една анимација и сеа Коперфилд на слика и од доле 6 карти и демек избери една карта глеј го во очи и кликни next и ке ја снема. Тоа стварно снемува ама после приметив дека сите карти се менуваат.![]()