Зоран Заев кандидат за градоначалник на Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата DarkWalker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
как мина митинго има ли народче...

Еве ова е митинг вмр-ОВЦИ.Ова е...Колку народ без автобуси,без !Браво за говорот на градоначалник,браво за Фрчко,браво за Игор Ивановски.
Победуваме во недела.:back:

Еве ова е митинг вмр-ОВЦИ.Ова е...Колку народ без автобуси,без !Браво за говорот на градоначалник,браво за Фрчко,браво за Игор Ивановски.
Победуваме во недела.:back:
Јас од кај што сум, од Градско, се пуштени 10 комбиња, а од Велес се пуштени 20 автобуси за утре во Струмица на митинг. И после сакаш да нема народ на митинзите на ВМРО...

Јас од кај што сум, од Градско, се пуштени 10 комбиња, а од Велес се пуштени 20 автобуси за утре во Струмица на митинг. И после сакаш да нема народ на митинзите на ВМРО...
Нека ја наполнат Струмица :)
Но Струмциа не губи од бугарката на овие избори.Им кажа убаво градоначалникот,ако почнам да ги бројам проектите ќе ме фати изборниот молк,затоа...:pos2::pos2:
Госпоѓо Бонева ви била долга патеката до Цареви Кули па ќе сте граделе жичара:jaj::jaj::pos2::pos2:
п.с Ќе се изнасликаат пред Глобал.:)

Слабо слабо:toe:

:kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa: не знам как можаш да напишаш оти е слабо цццц народ само од струмица имаше нема да е как утре од цела македонија и нека е слабо според тебе сепак губат у неделааааа !!!!!!

ај нема ли некој клип да видаме.... мака ми е шо не си дојдех денеска

Еј вистина, дај ставите некој клип, сликиче, доловите моменти :)

Народ имаше СТАНДАРД ( реално ), исто како и на претходниот митинг.

Народ имаше СТАНДАРД ( реално ), исто како и на претходниот митинг.

Zajnat govoras!!
"Fuck you" beshe puno do daska zaso govoras bezveza ne mee jasnoo!!
I tava pazii samo od Strumica bee covecite:smir:

Бре бре колку се испозапалиле струмичаниве а и струмичанкиве така само напред како шо вие викате ...........САМО НАПРЕД СВИЈАЈТЕ КИЧМА ГЗО ШИРОКО УТВУРЕЈТЕ И ЧЕКАЈТЕ ДА ВИ ГО ИСТЕГАТ ах со каков народ делам парче земја :nesum:

Tipce smiri se kako se izrazuvas ke te molam!!!!

Poceki do nedela SO SE NERVIRAS :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Tipce smiri se kako se izrazuvas ke te molam!!!!

Poceki do nedela SO SE NERVIRAS :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
типко нема шо да чекам јас до недела мене мува не ме лази кој ке победи на овие избори само вие глеам се тракате у зид.......
а и ја фалите струмица ко којјзнае шо е :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom