Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.976
Поени од реакции
5.590
1 Buffon
3 Chiellini
4 Mellberg
8 Amauri
9 Iaquinta
10 Del Piero
11 Nedved
12 Chimenti
13 Manninger
16 Camoranesi
17 Trezeguet
18 Poulsen
19 Marchisio
20 Giovinco
21 Grygera
22 Sissoko
28 Molinaro
30 Tiago
32 Marchionni
33 Legrottaglie

Повиканите за мечот против Палермо...Според повеќе најави во нападот ќе не предводат Јакинта и Трезеге, а Амаури и Дел Пиеро ќе одмараат, ама не ми се верува дека Амаури нема да игра против својот поранешен тим, така да останува да видиме колку е ова вистина.. Трезеге бил максимално подготвен и се надевам на триумфално негово враќање зошто неговото искуство во големи натпревари е многу важно, посебно во натпревари како со Челзи..

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Се надевам 100ката ке ја заокружиме со победа вечер и со испишани впечатоци од добра игра.I Hope So

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.921
Поени од реакции
8.798
I drug pat bile najavuvani mecevi od CL na Rai pa kablovskata ja gasela televizijata zatoa sto nema plateno za da se izvrsi prenosot od natprevarot. Isto taka i ovoj pat ocekuvam " crna magija" na Rai ama kako sto rekov mecot ke go ima na MTV2

да да точно лани се спремав рома да ја гледам и сликата се скамени пред да почне:toe:
незнам за оваа година дали пренесуваат мислам да ама пак ги закочуваат

Д

Демијан

Гостин
За вечер очекувам и сакам слатка победа за да го одржиме чекорот до Интер.Би ми било мило да стартуваат Давид и Јакинта а исто така и Недвед да одмори а на негово место Себастијан.Сицилија е тежок терен за играње,таму минатата сезона изгубивме кога Амаури ни даде два супер голови.Една победа би била одлична за вовед во дуелот со Челзи.

Се надевам на победа за среќен крај на темава а исто и победа против Челзи за среќен почеток на другата.

Форца Јуве!!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Ајде за вечер очекувам да победите,некни само вие ме заебавте на спортска,вечер се надевам дека нема да биде исто,само тешко ќе е малце Палермо на домашен терен играат добро..Но имате големи шанси.

П.С Ќе одмарате некои важни фудбалери или..???

Kista

ADP *10*!!!!!!!!!!
Член од
7 април 2008
Мислења
988
Поени од реакции
32
inter igras sega od 16 casot na gosti so bologna.mislam ako kiksne toa ke bide use pogolem motiv za nasite momci da go soberat celiot plen od natprevarot vecer.:smir::smir::smir:

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Ајде за вечер очекувам да победите,некни само вие ме заебавте на спортска,вечер се надевам дека нема да биде исто,само тешко ќе е малце Палермо на домашен терен играат добро..Но имате големи шанси.

П.С Ќе одмарате некои важни фудбалери или..???
Дел Пиеро повеќе од сигурно ке одмара, очекувам и Недвед со Легротље да одмараат но не се знае со Раниери.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Без гајле сигурно некаде ќе ја има, не се сите дебили како МТВ.
Двете утакмици се јаки.Неможиш да правиш никаква споредба.Ако почниме со споредби излегува се на виделина...Реал + Ливерпул =14 титули...втор во Англија и втор во Шпанија...За разлика од тоа имаме два тима од кој едниот нема титула а Јуве има една или две.Четврти во Англија и втори во Италија...Губите во секоја верзија
А највијателно од се е дека Ливерпул Реал ќе има отворена игра со повеќе голови.А вашата ќе биде бдеење цели 180 мин

Kista

ADP *10*!!!!!!!!!!
Член од
7 април 2008
Мислења
988
Поени од реакции
32
Двете утакмици се јаки.Неможиш да правиш никаква споредба.Ако почниме со споредби излегува се на виделина...Реал + Ливерпул =14 титули...втор во Англија и втор во Шпанија...За разлика од тоа имаме два тима од кој едниот нема титула а Јуве има една или две.Четврти во Англија и втори во Италија...Губите во секоја верзија
А највијателно од се е дека Ливерпул Реал ќе има отворена игра со повеќе голови.А вашата ќе биде бдеење цели 180 мин
kao prvo ne moes da zboris taka.kakva ke bide igrata koa ti ne si trener za da ja postavis igrata.i sea edna molba do site so ne se od fan klubov:

imame use 2 strani do zavrsuvanje na temata,pa mislam deka e fer da ne ostavite nie da si ja zavrsime kao so treba,a ne toa koja utakmica ke bide podobra za da odi na prenos.fala odnapred

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
ке видиме бе....Челзи тепа ееј, некој да каже за играта како беше пошо не глеав:smir:

Член од
13 декември 2008
Мислења
1.345
Поени од реакции
75
Абе овој буфон најглуп голман,прима голови од сите тимови, МАНИНГЕР ЦАР СИ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom