РОК-ФЕСТ 09

• Креатор на темата Креатор на темата Пуци
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ај честито и не гурнавте на 3то место сеа со гласовите ако не поебат на последна свирка некој пред нас да биде со гласои нема да идеме у штип нема да бидеме у топ 3 :( :pos2::pos2: btw некој да не знае вторите колку гласа имаа ?:D

ај честито и не гурнавте на 3то место сеа со гласовите ако не поебат на последна свирка некој пред нас да биде со гласои нема да идеме у штип нема да бидеме у топ 3 :( :pos2::pos2: btw некој да не знае вторите колку гласа имаа ?:D

Фала :) Мислам дека имаа 42...не сум 100% сигурен.

секоја вечер некој купува гласови таму..нема теоретски шанси толку гласови да има само помеѓу 2 бенда дали имаше толку луѓе воопшто.:nenene:

42 :) ok eeeeeeee :D епа ајде момци видимо се у финале :)

и да не знае некој дали ке даваат да си носиме појачала на финале пошо не планирам на онаа гомнарија да свирам ... да не донесам појачало па да ми каже дечкото неаме микрофон да ти го озвучиме :)) зашто многу се очајни со опрема :)

42 :) ok eeeeeeee :D епа ајде момци видимо се у финале :)

и да не знае некој дали ке даваат да си носиме појачала на финале пошо не планирам на онаа гомнарија да свирам ... да не донесам појачало па да ми каже дечкото неаме микрофон да ти го озвучиме :)) зашто многу се очајни со опрема :)

Според мене, тоа е тешко изводливо друже. Замисли колку време ќе се изгуби ако секој сака свое појачало да донесе...дур се тоа да се намести, бааги време се губи.

абе дечки за вечер картата колку ќе е? забораив :tapp::tapp: глуп хаха...

Сите бендои синоќа растурија! И Warnament добри беа! Особено со Slow and painfull death и со Arise :) Башка и другите песни им се убрзани и закон :) А и песна ми посветија х)

Сите бендои синоќа растурија! И Warnament добри беа! Особено со Slow and painfull death и со Arise :) Башка и другите песни им се убрзани и закон :) А и песна ми посветија х)

Се согласувам, Warnament беа многу добри, еден од нивните најдобри настапи. Инаку мене најмногу Oblivion ми се свиѓаа, растурија. Вокалот е невиден, закон цура :)

Многу беше добро: добри бендови, добри преработки, се' на се', закон свирка беше. Сакам пааак! :vozbud:
Единствено сум разочаран од гласањето, најнеквалитетниот бенд продолжува во финале. :(

Благодарам многу за поддршката.....XD
Епа се гледаме на 11ти во финале....Поздрав!!!

епа ме заболе цефка коа немаат асални појачала јас у секој случај ке прашам ако може си го носам појачалото обавезно а и да неможе пак ке си го донесам xD

Јас како што разбрав, Крпен Живот идат у финале, али Noi53 се второпласирани и имаат 60 гласови. Е сега незнам од предходните вечери, дали некој првопласиран има помалце од 60....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom