РОК-ФЕСТ 09

• Креатор на темата Креатор на темата Пуци
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А зашо би отпаднале они коа тепаа на првата вечер??????

Епа брат има правило некое ново оваа година: Ако второпласиран бенд има повеќе гласови од првопласиран бенд, го бутка него, и тој иде во финале место него.

Епа иам едно на кажам:ТИЊЕ ИМ Е ПРАВИЛОВО!!!!!!!!!

И еве сеа ќе ги бутнат,нема да идат србите и после они нема да бидат задоволни ќе им кажат и на другите групи,бла бла...И нормално македончеко увек се заебува!!!!!

Место да ги остават нив да идат,па следна година да иаме уште 4+ вечери поради пријавено од странство па да прерасне ова во уште поголем фест.Ние ќе се заебеме...али нема врска кој тепаше вчера????

Колку што разбрав Крпен Живот победиле вчера... Пиша некој погоре/на претходните страни...

вчера тепавме ние (крпен живот) со 64 гласа !!!

тоа е тоа само да не имал трето пласираниот бенд вчера над 51 глас па да одпаднеме и ние :D

Ја како што разбрав има 6 натпреварувачи у финалето....демек сите од вечерите плус уште еден...ако не е така ондак фестов е се по тапа секоја година. А правилово што го ставиле е за инвалиди ебаго (pardon my French) боље би било секој шо тепа у финале да иде плус уште еден од второ пласираните во зависност кој има најмногу гласови. Мои фаворити за у финале богами беа србите...али како што изглеа најбоље ќе бидат Сторм. :)

па идат 6 бенда само што 5 бенда со највеќе гласови и плус еден го бира жири !

Ја како што разбрав има 6 натпреварувачи у финалето....демек сите од вечерите плус уште еден...ако не е така ондак фестов е се по тапа секоја година. А правилово што го ставиле е за инвалиди ебаго (pardon my French) боље би било секој шо тепа у финале да иде плус уште еден од второ пласираните во зависност кој има најмногу гласови. Мои фаворити за у финале богами беа србите...али како што изглеа најбоље ќе бидат Сторм. :)

Брат, дај мајспејс од тие србите, никако да најдам....

glasanje-semejno.jpg

'nuf said

а епа ондак србите идат сто посто....без уопште сумња беа бенд што направи најбоље атмосфера покрај Тотално Опуштање.

EDIT: Јас не ни знам као се викаат србите...знам дека таа на клавијатури е Милена however :pipi:

Бев вчера и стварно добри бендови има... убава музика вчера имаше, ми се сфиѓаа сите... посебен впечаток ми остави оној бендот со женското на вокал шо беше, не ми текнува на името... ама ми се сфиѓаа нивните песни и бендот после нив шо беше...
Само, стварно шо беше работава шо толку малку луѓе беа вчера бе?:nesum:

а епа ондак србите идат сто посто....без уопште сумња беа бенд што направи најбоље атмосфера покрај Тотално Опуштање.

EDIT: Јас не ни знам као се викаат србите...знам дека таа на клавијатури е Милена however :pipi:

Nexus се викаат, али myspace наоѓање само со полиција :pos2:

незнам ондак брат... пробај да бараш србски бендови па низ френдс или нешо така. Ама не се ни они нешто посебно чисто ми се свиѓаа зашо не стојат само на сцена има интеракција меѓу нив и нас па е поинтересно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom