Divider
Seraphim
Znaci site sto pravea deca do sega se diskriminirsani po default, a Petko ili Stanko ili Driton koj do sega go drzea u gakji ke bidat nagradeni?????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I ako ja prifatime taa prva tvoja konstatacija, fintata e u toa sto sega na Driton dupla fora mu mavaat, uste ednas go diskriminiraat.Znaci site sto pravea deca do sega se diskriminirsani po default, a Petko ili Stanko ili Driton koj do sega go drzea u gakji ke bidat nagradeni?????
Abe ajde, so zboris po gjavolite...
Jas li sum mu kriv na trajko so ne raboti i so e siromasen, pa da mu davam pari?!!!
Toj tatko mu na trajko so ne ebel poveke, pa na trajko uste edno 3-4 brata da mu rodil, pa tie da rmbale po evropa edno 20-30 godini ( kako sto toa pravele brakata na zeflush ), i ete ti pari za trajkooo....![]()
Znaci site sto pravea deca do sega se diskriminirsani po default, a Petko ili Stanko ili Driton koj do sega go drzea u gakji ke bidat nagradeni?????
Druze daj be ziti mene ne izigravaj budala, i nemoj da me ebes u zdrav pamet....Законот е многу јасен и прецизен и е наменет токму на оние на кои им треба...
Ај да не навлегуваме што работат и како пораснале браќата на Зефљуш...
Сигурно ќе дојде време кога и општините каде што живеат мнозинско албанско население ќе има намален наталитет па така ќе влезат во законот...
Законот не е етнички зошто во тие општини живеат и Македонци а секако има и општини со мнозинско население етничко македонско население кои имат наталитет поголем од 2,1...
Abe ajde, so zboris po gjavolite...
Jas li sum mu kriv na trajko so ne raboti i so e siromasen, pa da mu davam pari?!!!
Toj tatko mu na trajko so ne ebel poveke, pa na trajko uste edno 3-4 brata da mu rodil, pa tie da rmbale po evropa edno 20-30 godini ( kako sto toa pravele brakata na zeflush ), i ete ti pari za trajkooo....
Pa samata recenica ukazuva na diskriminacijata.
Samo makedoncite ke imaat kjar, drugite ne.![]()
Pa samata recenica ukazuva na diskriminacijata.
Samo makedoncite ke imaat kjar, drugite ne.![]()
Opstinite. megu koi samo dve albanski.Никој ќе нема ќар туку се подржуват општините каде наталитетот е многу слаб...
Значи општините а не Албанците , Турците, Македонците, Влсаите, Ромите, Србите....
Od kaj be znaes ti dali tatkoto na zeflus plakal danok?преселисе во Мариово, направи две деца, ако сакаш и три, земи помош од државата, од данокот т.е. буџетот кој македонците го полнат
таткото на зефљуш да го треал да плаќа данок, струја и вода како секој човек нормален, да биде лојален кон државата во која живее за да може да очекува помош, тогаш немаше да ти биде криво.
мене не ми е криво што албаницте се школуваат на свој јазик во туѓа држава, но само кога би биле рамноправни полначи на буџетот.
на туѓа сметка.. лесно е. и само да се бара, бара, бара....
па мајка да ти е, еднаш ќе те надои, после 5 минути да плачеш ќе си рече кој те врти, пред малку ти дадов цицка![]()
Druze daj be ziti mene ne izigravaj budala, i nemoj da me ebes u zdrav pamet....
Imam nekolku prasanje za tebe:
1. Zosto jas Ramiz ili Dejan od Skopje da davam pari za da mu stimuliram erekcija na Trajce od Pehcevo, a obratna situacija da ne vazi? Pa sto kur osnov e toj povazen i poprioriteten vo ovaa drzava od mene?!!!!!!
2. Zosto pragot e tokmu 2.1? Koja bila formulata, koja bila pricinata, zosto, kako.....eve jas sakam pragot da bide 4. Taka sakam i kraj.
3. Dali e slucajno toa sto od site opstini so albansko mnozinstvo samo dve se pod pragot?
Here we go...I ako ja prifatime taa prva tvoja konstatacija, fintata e u toa sto sega na Driton dupla fora mu mavaat, uste ednas go diskriminiraat.![]()
![]()
A drzavata e socioloska zaednica a?1.Затоа што државата е социолошка заедница, парите се насочуваат таму каде што требаат, и Трајче дава пари за тебе, Дејан и другите Скопјани...
2. 2.1 е прагот на одржлива популација, и тоа не го измисли Груевски...
3. Види 2
Od kaj be znaes ti dali tatkoto na zeflus plakal danok?
Jas garantiram deka plakam 10 pati poveke od tebe danok.
E sega del od tie pari ke idat za kurot na stojan od pehcevo..... u pleme....