Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Епа ако не може Сисоко да настапи еве најголема шанса Поулсен да си го заслужи и првиот тим, тука мислам дека Раниери ке го стави во 1 тим и уште еднаш ке му докаже дека е играч од прва класа.

Форза Поулсен со тебе сме!!!

Mаркизо-- Полсен мислам дека ке биде убиствен тандем!

Тиаго и Поулсен ке биде бе според тоа што го знаеме Раниери а и ништо чудно Поулсен повторно на клупа да седи ама мене не ми се верува од тоа што Поулсен го покажа последните натпревари дури и постигна гол не верувам дека Маркизо ке биде пред него.
Па да сочекаме ке видиме.

Pa najverojatno Poulsen i Tiago ke bidat starteri, no navistina ne znam sto pokaza danecot osven postignatiot gol protiv Catania, znaejki deka celo vreme bese povreden i ja greese rezervnata klupa:tapp:

Pa najverojatno Poulsen i Tiago ke bidat starteri, no navistina ne znam sto pokaza danecot osven postignatiot gol protiv Catania, znaejki deka celo vreme bese povreden i ja greese rezervnata klupa:tapp:
По враќање од повредата играше 120 минути нон-стоп во купот со Наполи и одигра одлично, во 6те минути со Катанија сече 3 топки и постигна гол, тоа да го постигнеш не е малку бе брат.

Мислам дека многу грешиш за Поулсен..Се примети неговото влегување против Катанија..Неговата најдобра страна, прецизно поддадените високи топки можат да бидат наше многу силно оружје знаејќи дека во напад имаме високи и корпулентни напаѓачи од калибарот на Трезеге, Амаури па и Јакинта... Мислам дека со досега прикажаното (играше доста солидно на дуелот со Наполи, а со Катанија го постигна победоносниот гол) заслужува да му се даде шанса..Јас мислам дека најпаметен потег би бил да стартуваме со Поулсен - Тиаго, при што Поулсен би бил тој што ќе го замени Момо Сисоко...
Касано..Предобар играч со незгоден карактер, но факт е дека е играч за во голем клуб...

Во право си Кико, на Трезеге што му треба топка он да ја смири и да го запали голманот, најсилна тактика ке ни биде таа според мене и други а тука ги имаме и Каморанези и Поулсен исто и Занети кои лани беше бр1 за асистенции даваше предобри асистенции од кои беа 50% гол, има добра нога и Поулсен искусен е за вакви нешта па и некој ТОП УДАР ако му се погоди знае да го реализира и + тоа знае и да натрче од втор план како што го даде голот со Катаниа. Од се ова Поулсен заслужува за во 1 тим.

Во право си Кико, на Трезеге што му треба топка он да ја смири и да го запали голманот, најсилна тактика ке ни биде таа според мене и други а тука ги имаме и Каморанези и Поулсен исто и Занети кои лани беше бр1 за асистенции даваше предобри асистенции од кои беа 50% гол, има добра нога и Поулсен искусен е за вакви нешта па и некој ТОП УДАР ако му се погоди знае да го реализира и + тоа знае и да натрче од втор план како што го даде голот со Катаниа. Од се ова Поулсен заслужува за во 1 тим.
Занети, очекував многу од него, ама ме разочара наполно..На сите натпревари што ги изигра беше тотално слаб и некорисен, тотално различен од она што беше ланската сезона..Повредата која ја лечеше можеби беше причината за неговата слаба игра, но се надевам дека ќе се подобри..Инаку, со онаа форма што играше беше далеку зад Сисоко, Маркизо и во моментов Поулсен..Но да се надеваме на најдобро...

Не сум сигурен дали Тиаго заслужува да ја игра оваа против Сампдорија, некако се губеше на минатата утакмица, мислам дека треба да им се даде шанса на Маркизио со Поулсен.

Занети, очекував многу од него, ама ме разочара наполно..На сите натпревари што ги изигра беше тотално слаб и некорисен, тотално различен од она што беше ланската сезона..Повредата која ја лечеше можеби беше причината за неговата слаба игра, но се надевам дека ќе се подобри..Инаку, со онаа форма што играше беше далеку зад Сисоко, Маркизо и во моментов Поулсен..Но да се надеваме на најдобро...
Така е. Кога се повреди Занети и кога се врати од повредата беше тотално слаб, некорисен Раниери му даваше неколкупати шанса да се покаже се гледа дека се труди ама не е во форма, не му оди како што му одеше лани, е сега Поулсен беше повреден кога се врати од повредата изјавуваше дека се концентрира повеке и повеке за во 1 тим, донекаде му успева. Така да има голема разлика засега.

Spored mene Na Marcisio treba da u e zagarantirano mestoto vo startniot sostav vo sredinata, a drugite da se borat za uste ednoto mesto. Mozebi na pocetokot bev skeptik za Marcisio no so tek na vreme me razubedi i mozam da kazam deka mi stana eden od najomilenite igraci vo Juve ako se izzemat negovite neartikulisani sutevi od 40 metri. Sepak kompletno gledano mnogu mi se svigja negovata igra.

Не сум сигурен дали Тиаго заслужува да ја игра оваа против Сампдорија, некако се губеше на минатата утакмица, мислам дека треба да им се даде шанса на Маркизио со Поулсен.
Според зборовите на Раниери, Поулсен е сигурен првотимец, а убеден сум дека кој и да ја добие шансата за другото место дали Тиаго, дали Маркизо, ќе си ја исполни задачата на високо ниво..Сепак, мислам дека Тиаго ќе ја добие..

Така е. Кога се повреди Занети и кога се врати од повредата беше тотално слаб, некорисен Раниери му даваше неколкупати шанса да се покаже се гледа дека се труди ама не е во форма, не му оди како што му одеше лани, е сега Поулсен беше повреден кога се врати од повредата изјавуваше дека се концентрира повеке и повеке за во 1 тим, донекаде му успева. Така да има голема разлика засега.
Поулсен се гледа дека многу се труди и сум сигурен дека доколку добие шанса (а цврсто сум убеден дека ќе ја добие) ќе докаже дека ќе биде многу корисен во средината..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom