Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Хахаха..Интересен пост.
Инаку денеска Јувентус Виареџо Тимот повторно победи,овој пат со 1-0 на екипата на Парма и тоа со гол пак на Аби Дуад,и пак исти гол како некнашниот :) Уверете се сами :) Доста интересно

Запазете на болдираното и ќе сватите зошто Јуве киксна два натправари!!

• lbl_nome_en.gif
    Hasan
  • lbl_cognome_en.gif
    Salihamidzic
  • lbl_ruolo_en.gif
    Midfielder
  • lbl_datanascita_en.gif
    1 January 1977
  • lbl_luogonascita_en.gif
    Jablanica (Bosnia Erzegovina)
  • lbl_nazionalita_en.gif
    Bosnian

• lbl_nome_en.gif
    Claudio
  • lbl_cognome_en.gif
    Marchisio
  • lbl_ruolo_en.gif
    Midfielder
  • lbl_datanascita_en.gif
    19 January 1986
    Turin
  • lbl_nazionalita_en.gif
    Italian

• lbl_nome_en.gif
    Mohamed Lamine
  • lbl_cognome_en.gif
    Sissoko
  • lbl_ruolo_en.gif
    Midfielder
  • lbl_datanascita_en.gif
    22 January 1985
    Mont Saint Aignan (Francia)
  • lbl_nazionalita_en.gif
    French-Malian

• lbl_nome_en.gif
    Sebastian
  • lbl_cognome_en.gif
    Giovinco
  • lbl_ruolo_en.gif
    Midfielder
  • lbl_datanascita_en.gif
    26 January 1987
    Turin
  • lbl_nazionalita_en.gif
    Italian

• lbl_nome_en.gif
    Gianluigi
  • lbl_cognome_en.gif
    Buffon
  • lbl_ruolo_en.gif
    Goalkeeper
  • lbl_datanascita_en.gif
    28 January 1978
    Carrara (MS)
  • lbl_nazionalita_en.gif
    Italian
Па како да очекуваме победи кога во Јануари имало 5 пијанки, од кој 4 од 19 до 28 Јануари!! Затоа немавме победа!! Ха ха ха:pos2::pos2:
интересен податок, секоја чест за тебе:vozbud::vozbud:

Ништо освен дуото Дел Пиеро-Трезеге не признавам во Недела против Сампдорија едноставно од причина што и двајцата се познаваат многу добро(и ние тоа многу добро го знаеме:wink:) и одамна не играле така да мислам дека горат од желба да распалат:vozbud:
Така е имаш право, не признавам друг напад, да се надеваме дека Раниери го мисли тоа Дел Пиеро - Трезеге па да видите што станува во Торино, ке им се одмаздиме за нерешениот резултат што го имавме таму во Џенова.

Moра Секо да помисли малку и на одбраната, видете што се случува - го нема Киелини и дечкиве позади се како муви без глави, Легро е најмизерен, 80% од головите на негови грешки ги примаме. Мора да се купи добар дефанзивец.
И тој Раниери веќе не можам да го гледам и читам, лузер во душа, како да е тренер на Салернитана, а не на Јуве. После натправарот со Катанија изјавува дека бил горд на играта. Која игра бе во шише не ставија!

Forza Juve!
Брат Легро ако не е кој треба да игра во одбрана добро е што не прави киксови како полани што беше, нон-стоп пенали од него сега е подобрен и немој така да го вреѓаш во некои ситуации не спасува и дури и дава гол тука е и Мелберг па и Ариаудо.

Тоа и беше причината зошто се скара со Донадони па цела година не беше повикан во репрезентацијата.
Тоа сакав да го кажам.

Инаку да кажам за Виареџо купот, ги гледам таму и Роси и Д'Ела во тимот, да се надеваме дека ке има ѕвезди од них и ке блескаат тој Дуад црнецов 2пати по ред дава гол, да веруваме дека ке биде замена за Трезеге :).

Кико спомна за Келини што бил полош и од Молинаро па брате колку отсуствуваше неможе да дојде во тимот и право ајде да биде најјак да не пушти ни еден му треба играње малку, сега очекувам Мелберг со Легро да почнат и Дел Пиеро со Трезеге во нападот.

А за со Наполи мечот е таму ке им се одмаздиме и тоа како !!!

Форза ЈУВЕ!

Брат Легро ако не е кој треба да игра во одбрана добро е што не прави киксови како полани што беше, нон-стоп пенали од него сега е подобрен и немој така да го вреѓаш во некои ситуации не спасува и дури и дава гол тука е и Мелберг па и Ариаудо.

Легро не е играч врз кој може да се потпре тим како Јувентус, премногу е лабилен, да, се случува да направи добра интервенција или да даде гол, ама кога ќе ги погледнам грешките што ги прави не можам да кажам добар збор за него.
Не знам колку од вас имаат можност да го следат Јувентус каналот, ама кога ќе го видам како застанал на прес конференција да разјаснува работи не можам да не се нервирам, вчера дошол во Јуве - денес се прави главен.

aman pa vii do nekni Molinaro ne go bivase saa pa za Legro jadate go**a utre koj ke e ?.....so da praame site se nervirame koo gledame kakov e timo zaslabean za razlika od pred 4 godini, ama toa e jbg :kesa:

Кико спомна за Келини што бил полош и од Молинаро па брате колку отсуствуваше неможе да дојде во тимот и право ајде да биде најјак да не пушти ни еден му треба играње малку, сега очекувам Мелберг со Легро да почнат и Дел Пиеро со Трезеге во нападот.
Лекарите викаа дека Киелини не е 100% фит, но Киелини беше тој кој гарантираше дека може да го поднесе товарот на мечот, па се испостави на крај дека во право биле лекарите:toe: И затоа сега ќе паузира 2-3 недели..
А на мечот, факт е дека изигра мноогу слабо...

bez nervi kinenje se ke si dojde na svo mesto, samo malku mene mi e starv od celzi sea so hidink pozaebani ke se dobar strateg e toj ima potencijal, imase izjava deka ranieri mu e strav sirotiot go sledel skolari mu ja proucuval taktikata a sea ke nemalo vreme za ovoj.kojznae mozebi i da e vo poravo maklu vreme preostanuva do mecot no da se nadevame deka se ke bide vo najdobar red so nasio igracki kadar pa za taktika mnogu mnogu ni sme ja imale nitu pa ke ja imame na nekoj natprevar.

bez nervi kinenje se ke si dojde na svo mesto, samo malku mene mi e starv od celzi sea so hidink pozaebani ke se dobar strateg e toj ima potencijal, imase izjava deka ranieri mu e strav sirotiot go sledel skolari mu ja proucuval taktikata a sea ke nemalo vreme za ovoj.kojznae mozebi i da e vo poravo maklu vreme preostanuva do mecot no da se nadevame deka se ke bide vo najdobar red so nasio igracki kadar pa za taktika mnogu mnogu ni sme ja imale nitu pa ke ja imame na nekoj natprevar.
Види вака..
Раниери веројатно не го има проучувано само Сколари..Туку тука се и играчкиот кадар на Челзи, го има студирано секој играч на Челзи посебно..Плус, позитивна околност е тоа што Раниери беше тренер на Челзи, и половината играчи ги знае сосема добро!! Но, овој ќе биде сосема подруг меч, така да ќе зависи и нашите фудбалери како ќе се покажат...
Од друга страна го имаме Гус Хидинк..Респектиран тренер, голем стратег и одличен тактичар..Тој ниту го тренирал Јувентус, па да го знае подетално, ниту пак имал можност да го простудира..Па пред 1 недела не ни знаел дека ќе биде сега тренер на Челзи да мисли на тоа, затоа нема место за паника.Ако Раниери има малку време, она на Хидинк е уште помалку:).Јас сметам дека токму Хидинк ќе има и те како потешка задача, за ова кратко време да го простудира начинот на игра на Јуве..

Крај краева, ова е Лига на Шампиони, и нема лесен натпревар..Сите си имаат своја тежина, а за да се биде Шампион треба да се победат најдобрите!!!

Без голман ќе играме или како? И друга работа, ова формација е 4-1-2-1-2, значи не е со 3 шпица, во оваа ситација Дел е предни везни (по старски) или најистурен од средина.
ovaa formacija e super samo na mestoto od nedved podobro e ranieri da mu dade sansa na giovinco

Види вака..
Раниери веројатно не го има проучувано само Сколари..Туку тука се и играчкиот кадар на Челзи, го има студирано секој играч на Челзи посебно..Плус, позитивна околност е тоа што Раниери беше тренер на Челзи, и половината играчи ги знае сосема добро!! Но, овој ќе биде сосема подруг меч, така да ќе зависи и нашите фудбалери како ќе се покажат...
Од друга страна го имаме Гус Хидинк..Респектиран тренер, голем стратег и одличен тактичар..Тој ниту го тренирал Јувентус, па да го знае подетално, ниту пак имал можност да го простудира..Па пред 1 недела не ни знаел дека ќе биде сега тренер на Челзи да мисли на тоа, затоа нема место за паника.Ако Раниери има малку време, она на Хидинк е уште помалку:).Јас сметам дека токму Хидинк ќе има и те како потешка задача, за ова кратко време да го простудира начинот на игра на Јуве..

Крај краева, ова е Лига на Шампиони, и нема лесен натпревар..Сите си имаат своја тежина, а за да се биде Шампион треба да се победат најдобрите!!!

Раниери поарно ги знај Тери и Лампард, и можда Чех малку. Друг, ама баш никој не го знај од времето ко беше во Челзи.

За останатото, баш на крај краева, јас во афект или не, ти честитав за понатамошнио пласман понатаму по бркањето на Сколари. Шо е уште потрагично сега, не гледам причина за да го сменам мислењето.

Хидинк ко Хидинк...па и Сколари беше така најавуван и дочекан, па нејќам да помислам шо се случи.

Раниери поарно ги знај Тери и Лампард, и можда Чех малку. Друг, ама баш никој не го знај од времето ко беше во Челзи.

За останатото, баш на крај краева, јас во афект или не, ти честитав за понатамошнио пласман понатаму по бркањето на Сколари. Шо е уште потрагично сега, не гледам причина за да го сменам мислењето.

Хидинк ко Хидинк...па и Сколари беше така најавуван и дочекан, па нејќам да помислам шо се случи.
Лампард и Тери се едни од главните играчи во Челзи (ако не и најглавни) и тоа е нешто позитивно, и влијае врз студирањето на играта на Челзи..
Од друга страна, јас мислам дека прерано ги отпишуваш Челзи..
Во право си, смена на тренер, бледа игра итн..Но има квалитетни играчи кои веројатно нема така лесно да се откажат од ЛШ, знаејќи дека во ПЛ имаат минимални шанси да освојат прво место..
Јас знам дека ќе биде цврст натпревар, на теренот ќе се води фудбалска војна, и ниту еден тим нема така лесно да се откаже..

Јакинта во интервјуто на Тутоспорт проговори за црвениот картон против Катанија...

"I was returned from an injury, I had the opportunity to play for the second consecutive race, I had enough just ten minutes to score an important goal and I came to undress and run by fans..So I am sorry to leave in ten of my companions for almost the entire game.There I had been in the field we would not have suffered so. I felt responsible
.​

„Се вратив од повреда. Јас имав можност да играм за втор последователна игра. Мене ми беа потребни само 10 минути да постигнам важен погодок и јас потрчав гол кон навивачите..Па мене ми е жал што ги оставив 10 на терен моите соиграчи на почетокот на мечот. Ако бев на терен немаше ние да страдаме толку..Се чувствуван одговорен..“

Случајно шарајќи низ нетов стигнав до гол.ком.. Секо го продолжил договорот со Јувентус до 2011 година. Знаејќи дека и ова може да е една патките на гол.ком отрчав до официјалната. И Официјално, Секо останува на функцијата до 2011...Повеќеhttp://www.juventus.com/site/eng/NEWS_newsgiovanili_65E269FFDE624B029DE825A7A275EFD2.asp

Случајно шарајќи низ нетов стигнав до гол.ком.. Секо го продолжил договорот со Јувентус до 2011 година. Знаејќи дека и ова може да е една патките на гол.ком отрчав до официјалната. И Официјално, Секо останува на функцијата до 2011...Повеќе
Па ние можиме да му посакаме само среќа:)
И да ни носи супер квалитетни играчи како што се: Сисоко, Амаури...
А нека учи од грешките со Књежевич!!!
Радосен е ...
secco_cover.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom