Мајкл Џексон

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
За мене постојат 3 музичари што го одбележаа 20 век
- Битлси
- Елвис Присли
- Мајкл Џексон
Браво!!! Мајкл Џексон заслужува да се раздели од публиката со еден голем концерт
пораснав со музиката на Мајкл Џексон, и знам одвреме навреме да ги слушнам Billie Jein, You Are Not Alone, Will you be there...
оваа ми е омилена негова песна

Mene mi e WILL YOU BE THERE :) posebno draga

Мајкл прави завера со двојникот?

811B255213DD324581E29070BB349590.jpg

По повод концертите кои Мајкл Џексон летово ќе ги одржи летово во Лондон, во О2 Арената на пресот наводно се појавил негов имитатор, а британските таблоиди побараа изјави од многу теоретичари за да проценат дали тоа бил Мајкл или некој друг. "Гласот не беше ист, а човекот не чекореше исто како Џексон. Многу се пишуваше за неговото слабо здравје, така што најверојатно е направена измама, но добронамерна", велат повеќето од теоретичарите.
Челните луѓе на О2 Арената ги демантираа пишувањата на таблоидите. За време на прес- конференцијата во Арената е виден и најпознатиот двојник на Мајкл, Нави, кој исто така бил побаран за изјава. "Тоа не бев јас. Главата ја давам дека тоа беше лично Мајкл. Тој е толку повлечен во себе што луѓето немаат поим како всушност изгледа", изјавил двојникот.

И покрај сите контроверзии, грешки, медиумски шпекулации (и вистини), покрај сите турбуленции, Мајкл Џексон на музички план се чини сеуште е на тронот. Девет години од неговиот последен нов материјал, сеуште владее "џекоманија" во светот, сеуште има милиони обожаватели кои со душа чекаат некој негов концерт. Мајкл Џексон е еден од ретките живи легенди покрај Пол Мекартни, ненадминлива поп икона и ненадмилив танчер.

Инаку британските медиуми неговите (50) концерти ги најавуваат како најзначаен музички настан за 2009 година, со оглед на огромната заинтересираност на луѓето за нив. Се надевам дека по оваа голема турнеја Џексон ќе изненади и со нов материјал.

Мајкл прави завера со двојникот?

811B255213DD324581E29070BB349590.jpg

По повод концертите кои Мајкл Џексон летово ќе ги одржи летово во Лондон, во О2 Арената на пресот наводно се појавил негов имитатор...

NE E VISTINA :)

И покрај сите контроверзии, грешки, медиумски шпекулации (и вистини), покрај сите турбуленции, Мајкл Џексон на музички план се чини сеуште е на тронот. Девет години од неговиот последен нов материјал, сеуште владее "џекоманија" во светот, сеуште има милиони обожаватели кои со душа чекаат некој негов концерт. Мајкл Џексон е еден од ретките живи легенди покрај Пол Мекартни, ненадминлива поп икона и ненадмилив танчер.

Инаку британските медиуми неговите (50) концерти ги најавуваат како најзначаен музички настан за 2009 година, со оглед на огромната заинтересираност на луѓето за нив. Се надевам дека по оваа голема турнеја Џексон ќе изненади и со нов материјал.

На концертите ќе настапи неколку нови песни, така да пред 8 Јули ќе испадне нов сингл од Мајкл.

Леле шо сакам А1 да дадат пренос од концеротттт!!!

*знам дека нема :)

Сега си слушам една балада од последниот негов албум (2001) и ми е криво шо не беше промовирана, многу е убава и романтична, Speechless се вика.

Не знам како може на некој да не му е мило што се враќа кралот на поп музиката. Мајкл му е идол на вашите идоли, директно или индиректно. Мајкл е лекот за овие квази артисти, Мајкл му е отровот и противотровот за нив.

Знам дека секој има право на мислење, ама да одиш против некој голем како Мајкл личи на немислење.

Не знам како може на некој да не му е мило што се враќа кралот на поп музиката. Мајкл му е идол на вашите идоли, директно или индиректно. Мајкл е лекот за овие квази артисти, Мајкл му е отровот и противотровот за нив.

Знам дека секој има право на мислење, ама да одиш против некој голем како Мајкл личи на немислење.

Вака убаво неможев ја да го кажам :) AMIN

оваа есен Columbia pictores ке сними документарен филм за Мајкл Џексон.:wink:

Е не дека човекот не вреди ама требаше да се чека да умре за да почнат да го величаат.
[FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot] [/FONT]

Да беше жив, денеска Кралот ќе наполнеше 51 година. Името ќе ти се спомнува во позитивна конотација се додека ти живеат песните, или со други зборови - засекогаш.

Среќен роденден, Кралу.

Filip, pazi ja ovaa verzija, od memorijalot...

Ме ежит.

Среќен роденден,
и почивај во мир!

Среќен роденден, почивај во мир.:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom