Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ajde cestita neka ni e i ovaa pobeda, dobro e malku nesum zadovolen od igrata megutoa dosta e dovolno e za 3 boda, mozevme i celosno da go resime natprevarot porano ako marcioni dadese gol ili giovinko na krajot za da bide poubedliva pobedata megutoa dosta e e i 1 gol za tri boda. sea naredno vsreda so udineze mora da tepame i tamu zs vecer osekam deka inter nema da tepa. ajde pozdrav do iste FORCA JUVE

ajde cestita neka ni e i ovaa pobeda, dobro e malku nesum zadovolen od igrata megutoa dosta e dovolno e za 3 boda, mozevme i celosno da go resime natprevarot porano ako marcioni dadese gol ili giovinko na krajot za da bide poubedliva pobedata megutoa dosta e e i 1 gol za tri boda. sea naredno vsreda so udineze mora da tepame i tamu zs vecer osekam deka inter nema da tepa. ajde pozdrav do iste FORCA JUVE
Добро е што победивме..Го држиме чекорот со Интер, сега на нив е притисокот вечер да победи..Дел Пиеро беше изваден од игра бидејќи Раниери сака да го зачува за мечот со Удинезе в Среда вечерта..
Друго, Џовинко, Де Чеље од младите сили добија нови договори, а се шпекулира и дека Маркизо после неговата брилијантна игра на синоќешниот натпревар ќе добие нов договор деновиве, како стимул да продолжи со такви игри... Со мир можеме да ги проследиме денешниве натпревари во Италија, и се надевам дека резултатите ќе ни одат во наша полза!!!
Forza Juventus!!!

Честито нека ни е победата! :) Изедначен натпревар, доста тензија меѓутоа на крај поискусниот победи. Добра партија на Џиџи, Мелберг, Маркизио и Маркиони. Идеме следни Удинезе :vozbud:

Кога сме кај Удинезе, мислам дека треба да почнеме со Сисоко и Поулсен у средината. Занети некако не е у форма, а Маркизио мислам дека заслужува мал одмор. А мислам дека е и право време да го видиме вистинското светло на Момо - Поулсен тандемот. :vozbud:

Ubavo e da se vidi Juve na vrvot na tabelata pa makar i na nekolku saata. Sepak ne mi e jasno zosto tolku i se branea na Fiorentina i zosto vlegoa tolku rezervirano vo natprevarot. Kako i da e bodovite se vazni drugoto ke se zaboravi.

Честито нека ни е победата! :) Изедначен натпревар, доста тензија меѓутоа на крај поискусниот победи. Добра партија на Џиџи, Мелберг, Маркизио и Маркиони. Идеме следни Удинезе :vozbud:

Кога сме кај Удинезе, мислам дека треба да почнеме со Сисоко и Поулсен у средината. Занети некако не е у форма, а Маркизио мислам дека заслужува мал одмор. А мислам дека е и право време да го видиме вистинското светло на Момо - Поулсен тандемот. :vozbud:

Мислам дека Сисоко и Поулсен не треба да играат заедно во првите 11, зашто не знам дали се сеќавате на почетокот кога играа овие многу послаби бевме, а и со нив двајца во тимот немаме фантазија во играта.

П.С. Каморанези кога се очекува да се врати, дали знае некој??

Sisoko u Poulsen zaedno vo nikoj slucaj , i taka maliot broj na sansi sto gi sozdavame pa ako igraat i ovie dvajca zaedno togas veruvajte deka ke nema niedna upotrebliva topka za napagacite

Мислам дека Сисоко и Поулсен не треба да играат заедно во првите 11, зашто не знам дали се сеќавате на почетокот кога играа овие многу послаби бевме, а и со нив двајца во тимот немаме фантазија во играта.

П.С. Каморанези кога се очекува да се врати, дали знае некој??

Sisoko u Poulsen zaedno vo nikoj slucaj , i taka maliot broj na sansi sto gi sozdavame pa ako igraat i ovie dvajca zaedno togas veruvajte deka ke nema niedna upotrebliva topka za napagacite
Зашо да не играат заедно? И не е точно дека со нив двајца нема да има употребливи топки... Поулсен и тоа како знае да даде употреблива топка. Плус, со овие двајца во средината, на Удинезе ќе им биде потешко да ја добијат битката на средината на теренот, ќе бидат изедени од силата на Момо и Поулсен. Не е точно и дека на почетокот на сезоната со нив двајца игравме лошо... Против Палермо, играше Поулсен, го извадија, и одма примивме втор гол. Исто беше и против Наполи... Против Удинезе ако се сеќавате, ја изигравме една од најдобрите партии сезонава токму со тандем Момо - Поулсен...

и јас мислам така, според мене поулсен најмногу може да биде замена за сисоко, а во средина треба да играме со еден DM(сисоко, занети, поулсен) и еден MC(маркизио, тиаго) и според мене најдобра комбинација е маркизио и сисоко

Сисоко и Поулсен во средината ке бидат доста агресивни и доста ке трчат. И двајцата се таков калибар на играч и треба да проба Раниери да ги воигра нив 2.

Dobro bilo sto sme osvoile bod so Lazio a? Cagliari mu dade dva gola za 8 minuti.

Dobro bilo sto sme osvoile bod so Lazio a? Cagliari mu dade dva gola za 8 minuti.

нема врска тоа,секоја утакмица е посебна прича,еднаш ќе изиграш слабо еднаш добро,Лацио беа многу мотивирани против јуве,играа добро а сеа со Каљари се за нигде,бар до сега,за после ќе видиме може ќе напраат пресврт

Зашо да не играат заедно? И не е точно дека со нив двајца нема да има употребливи топки... Поулсен и тоа како знае да даде употреблива топка. Плус, со овие двајца во средината, на Удинезе ќе им биде потешко да ја добијат битката на средината на теренот, ќе бидат изедени од силата на Момо и Поулсен. Не е точно и дека на почетокот на сезоната со нив двајца игравме лошо... Против Палермо, играше Поулсен, го извадија, и одма примивме втор гол. Исто беше и против Наполи... Против Удинезе ако се сеќавате, ја изигравме една од најдобрите партии сезонава токму со тандем Момо - Поулсен...

Многумина ова го велите, но ниту еднаш не се уверивме во ова, Маркизио за Поулсен е мајсториште, такашто Поулсен треба да биде задоволен како замена за Сисоко, ништо повеќе не вреди.

Многумина ова го велите, но ниту еднаш не се уверивме во ова, Маркизио за Поулсен е мајсториште, такашто Поулсен треба да биде задоволен како замена за Сисоко, ништо повеќе не вреди.

Види 05:51

Iaquinta missed a one-on-one to score his second, before he did indeed find the back of the net with the goal of the game. Poulsen, on as a substitute to make his debut, executed a brilliant 40 yard pass over the defence, and Iaquinta controlled the ball and lobbed over the keeper.

1:38

:helou:

Поулсен немаше време да се докаже..Изигра некој натпревари, на кој воопшто не беше лош, и скоро цело време беше повреден се досега..Поулсен има квалитети, и ќе го докаже тоа верувам..Треба да му се даде шанса!

треба Раниери да прави комбинации во средината имаме 4ца добри играчи треба да ги уигра секој со секој за да имаме цврста средина:toe:која и досега ја имавме

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom