Oficijalno: Venitucci se vrati vo JuventusUFFICIALE: Mantova, Venitucci rientra alla Juventus
Con una nota sul proprio sito ufficiale, il Mantova comunica il rientro di Dario Venitucci (21) alla Juventus per fine prestito. I bianconeri ora dovrebbero girare il centrocampista all'Avellino.
ke ja davaat na rai uno ama pederite od tv 100% ke ja zamrznat pa taka strimce nema da ni bega
Првенствата ги замрзнуват само куповите ги дават слободно су гледал многу пати не се секирајте туку у колко саато?od tele kabel nema da ja isklucat sigurno
20:45 највероватно.Првенствата ги замрзнуват само куповите ги дават слободно су гледал многу пати не се секирајте туку у колко саато?
не ја замрзнуват 10000% со говорате купо го дават слободно кој дел од купо е?Ако ја замрзнат од почеток сигурен сум дека второто полувреме ке го пуштат да се надеваме да не не замрзнат !!! хихихи
Инаку за овој меч очекувам Џовинко да заигра и ова младото Ариуадо ли како севикаше.
20:45 највероватно.
Финале е тимче.. Ке навиваме до коска... Абре имаш официјална страна на Јуве.. Види таму.. Лелеене ја замрзнуват 10000% со говорате купо го дават слободно кој дел од купо е?
Немај гајле брат тука сме...Момци сеа малку ке се изглупирам ама некој може да каже?
Имам проблеми не можам да вратам страни на зад да видам што има ново за јуве, бидејки не сум со тек на фан клубов што има ново за јуве ? има нешто за некој трансфер или .... како ?
Диего е супер играч и ќе биде многу добро ако го ангажираме..Млад, полетен, технички добро спремен, едноставно многу добар плеј ќе добиеме во неговиот ангажман..Повеќе Англиски и Италијански медиуми шпекулираат со тоа дека Секо после натпреварот со Лацио заминува за Бремен во поход кон Диего. Исто така пишуваат дека со неговиот менаџер бил постигнат договорот, останувало уште дилот со Вердер!!Па да видиме..Денес на сите спортски сајтови пишува дека Јувентус и Секо ке се обидат за последен пат да се обидат да го ангажираат Диего. После натпреварот со Лацио Секо ке пакува куферите и ке иде во Бремен. Да се надеваме дека ке ни донесе радосни вести. Се шпекулира дека таткото на Диего (неговиот менаџер) ги договорил условите со Јувентус и дека диего ке потпише договор со кој ке зима 4 милион фунти по сезона. А ако сака Секо да го донесе Диего ке мора да плати оштета од 25 милиони еври.:nesvest: