Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Kista

ADP *10*!!!!!!!!!!
Член од
7 април 2008
Мислења
988
Поени од реакции
32
u sreda na RAI Uno juve-cattania.koj ja ima ke si gleda kako jas na primer:D:D:D:D a toj na klipot e sebastian 100%.koa igraa so tie dresovi brat mu imal 13 godini i nema sansa da bil u mladinskiot sostav.

Член од
8 февруари 2008
Мислења
693
Поени од реакции
10
ke ja davaat na rai uno ama pederite od tv 100% ke ja zamrznat pa taka strimce nema da ni bega

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
UFFICIALE: Mantova, Venitucci rientra alla Juventus
Con una nota sul proprio sito ufficiale, il Mantova comunica il rientro di Dario Venitucci (21) alla Juventus per fine prestito. I bianconeri ora dovrebbero girare il centrocampista all'Avellino.
Oficijalno: Venitucci se vrati vo Juventus
Kaj oficijalnata web stranica, od Mantova komentiraat deka Dario Venitucci (21 godisen) se vrati vo Juventus po krajot na negovata pozajmica. Bianconerite se ocekuva ke go davat na kalenje igracot vo ekipata na Avellino.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Ако ја замрзнат од почеток сигурен сум дека второто полувреме ке го пуштат да се надеваме да не не замрзнат !!! хихихи
Инаку за овој меч очекувам Џовинко да заигра и ова младото Ариуадо ли како севикаше.
Првенствата ги замрзнуват само куповите ги дават слободно су гледал многу пати не се секирајте туку у колко саато?
20:45 највероватно.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Ако ја замрзнат од почеток сигурен сум дека второто полувреме ке го пуштат да се надеваме да не не замрзнат !!! хихихи
Инаку за овој меч очекувам Џовинко да заигра и ова младото Ариуадо ли како севикаше.

20:45 највероватно.
не ја замрзнуват 10000% со говорате купо го дават слободно :toe:кој дел од купо е?

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
не ја замрзнуват 10000% со говорате купо го дават слободно :toe:кој дел од купо е?
Финале е тимче.. Ке навиваме до коска... Абре имаш официјална страна на Јуве.. Види таму.. Лелее:toe:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Момци сеа малку ке се изглупирам ама некој може да каже?

Имам проблеми не можам да вратам страни на зад да видам што има ново за јуве, бидејки не сум со тек на фан клубов што има ново за јуве ? има нешто за некој трансфер или .... како ?

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Момци сеа малку ке се изглупирам ама некој може да каже?

Имам проблеми не можам да вратам страни на зад да видам што има ново за јуве, бидејки не сум со тек на фан клубов што има ново за јуве ? има нешто за некој трансфер или .... како ?
Немај гајле брат тука сме...
1. Се споменуваше трансфер на младата ѕвезда на Гермио, Матиони и се говореше дека е на прегледи во Торино, но сепак нема уште информации за трансфер...
2. Исто така се споменува долго време трансфер на Диего...
3. Како дефанзивен играч се споменуваше и Да Коста од Фиорентина, кој нема доволно минутажа во Фиорентина.. Во овај трансфер би помогнал и Алмиро ко ке биде отстапен на Фиорентина доколку Да Коста дојди во Јуве...
4.Трезеге се врати на тренинг...
Мислам дека ова е тоа позначајното.. За друго следниот пат.. Позз:helou:

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
Денес на сите спортски сајтови пишува дека Јувентус и Секо ке се обидат за последен пат да се обидат да го ангажираат Диего. После натпреварот со Лацио Секо ке пакува куферите и ке иде во Бремен. Да се надеваме дека ке ни донесе радосни вести. Се шпекулира дека таткото на Диего (неговиот менаџер) ги договорил условите со Јувентус и дека диего ке потпише договор со кој ке зима 4 милион фунти по сезона. А ако сака Секо да го донесе Диего ке мора да плати оштета од 25 милиони еври.:nesvest:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.051
Поени од реакции
5.693
Денес на сите спортски сајтови пишува дека Јувентус и Секо ке се обидат за последен пат да се обидат да го ангажираат Диего. После натпреварот со Лацио Секо ке пакува куферите и ке иде во Бремен. Да се надеваме дека ке ни донесе радосни вести. Се шпекулира дека таткото на Диего (неговиот менаџер) ги договорил условите со Јувентус и дека диего ке потпише договор со кој ке зима 4 милион фунти по сезона. А ако сака Секо да го донесе Диего ке мора да плати оштета од 25 милиони еври.:nesvest:
Диего е супер играч и ќе биде многу добро ако го ангажираме..Млад, полетен, технички добро спремен, едноставно многу добар плеј ќе добиеме во неговиот ангажман..Повеќе Англиски и Италијански медиуми шпекулираат со тоа дека Секо после натпреварот со Лацио заминува за Бремен во поход кон Диего. Исто така пишуваат дека со неговиот менаџер бил постигнат договорот, останувало уште дилот со Вердер!!Па да видиме..

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
Или сега или никат. Ако не го земеме другата недела Секо ке се фокусира на други играчи, бидејќи многу време е потрошено со обидите да се ангажира Диего.

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Lele ne mozam veke da ja docekam razvrskata za Diego, veke epten dolgo vreme se zboruva, mislam deka treba da im dadat kolku sto baraat niv, jas vo Diego gledam iden najdobar igrac na svetot, pa i 30 milioni ne se mnogu za nego.

G

grande-juve

Гостин
уште од пред 2-3 години се молам да дојде диего во јуве зашто тогаш сигурно освојуваме некоја титула, ама ако дојде диего некој од занети, тиаго, поулсен, маркизио или сисоко треба да си оди. јас би гласал за поулсен да ги спакува куферите.

А утре добра шанса да ги видиме младинците и резервистите на јуве

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom