Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За разлика од Ето барем прави нешто.:tv:

Види , Ни Ето не е лош , со оглед на тоа дека да смениш од италјанско на шпанско е каде каде полесно одколку обратнјото ...

Чекај , неговото тек допрва доаѓа =)

Друже пред да пишеш нешто прво разгледај факти, па размисли, па размисли уште еднаш, па пиши.

Ето до денес во сите конкуренции за Интер има дадено 9 гола. Пази сега, Ето + 50 милиончиња. Автоматски со тие пари Интер ги доби - Снајдер, Милито, Мота, Лусио.
Ко за пример ќе ти го зеам Милито, само тој има дадено плус 11 гола колку што се сеќавам :smir:
Друже, правиме споредба Ибра-Ето,а не да ми ги мешаш Милито,Снајдер,Мота,Лусио...
Види , Ни Ето не е лош , со оглед на тоа дека да смениш од италјанско на шпанско е каде каде полесно одколку обратнјото ...

Чекај , неговото тек допрва доаѓа =)
Едвај чекам да дојде неговото,зашто многу го почитувам играчот,еден од најдобрите напаѓачи кои што играле во Барселона.

Друже пред да пишеш нешто прво разгледај факти, па размисли, па размисли уште еднаш, па пиши.

Ето до денес во сите конкуренции за Интер има дадено 9 гола. Пази сега, Ето + 50 милиончиња. Автоматски со тие пари Интер ги доби - Снајдер, Милито, Мота, Лусио.
Ко за пример ќе ти го зеам Милито, само тој има дадено плус 11 гола колку што се сеќавам :smir:

Абе Снајдер е во форма секоаш кога игра, финтата е колената здрави да му бидат често :)
Џабе ќе почињаме дискусија кога сите знаеме дека Ибрахимович е подобар од Ето! и вие тоа го знаете ама не признавате и за ифнормација Ибра има 12 гола и 6-7 асистенции :wink: Ајт сеа

Друже, правиме споредба Ибра-Ето,а не да ми ги мешаш Милито,Снајдер,Мота,Лусио...
Епа кога ти правиш споредба Ибра-Ето, јас правам споредба за зделката што ја склучија Интер и Барса. Фино ти кажав, вие само го добивте Ибра, ние пола тим :)

bb[noone];3186076 напиша:
Џабе ќе почињаме дискусија кога сите знаеме дека Ибрахимович е подобар од Ето! и вие тоа го знаете ама не признавате и за ифнормација Ибра има 12 гола и 6-7 асистенции :wink: Ајт сеа

Точно, сите знаеме, и јас тврдам дека Ибра е подобар од Ето, но исто и тврдам дека пред да си ги разменат средините и двајцата блескаа затоа што повеќе им одговараше играта во старите клубови. Но што е тука е, ова важи и за Акси, Ибра е подобар од Ето, но не далеку подобар, бар не моментално кога си ги сменија клубовите. Ибра има дадено 12 гола, Ето 9, не се далеку, не се.

Д Грејт, џабе тераш со објаснување на овие од Барселона, треба глупичок да се праиш по малце, да те сфатат поубаво.

Тешка математика е тоа за нив, мислам очигледно е.

За времето од лани зборуваше? Времето со Јунајтед? Каде беше ти тоа време? Се криеше позади тастатурата? Или да го побарам постот каде после мојот напиша дека поразот од Јунајтед и неговите причини се целосно објаснети во мојот пост после мечот? Како тоа толку брзо забораваш? И употребуваш зборови го бришеле подот? Кој го бришел подот? Чомбе? Или она недокваканоно Дено? Па нормално со мене ќе се ситат кога ти се криеше зад тастатура, не беше голем оптимиста како мене.. Оти не е проблемот со кого играл Интер.. Дали бил Манчестер или Валенсија или Челзи.. Проблемот е што јас со сите сакам да победи.. А ти предвреме си знаел дека со Манчестер ништо нема да направи.. Бидејќи биле во страшна серија.. Така ли беше?
И сега што? Со мене ли најде да контраш?
Оти искрено сега ми изгледаш како да ме повторуваш мене и она што јас бев лани пред Манчестер? Оној Манчестер од кој ти се уплаши?
А не сакам овде да застанувам на страната на оние од Челзи ради тоа што двајцата сме за Интер.. Сепак, кај мене има почит кон оние што навиваат за Интер (оние што заслужуваат).. Но јас имам кажано дека почитувам и други силни клубови и фудбалери..
Зашто збориш под претпоставки без НИКАКОВ аргумент, јас реков и вчера, за разлика од лани има поголема самодоверба и оптимизам кај мене, никогаш не сум рекол дека се плашам од некои противници него дека тоа ниво на самодоверба е на пониско ниво, т.е., не глумам лудило.
Лани со Манчестер и пред меч и по меч бев објективен, нит погоре нит подоле, имаа подобра средина од нашата, имаа 3 до 4 универзалци, играат еден ист фудбал и дома и гости, беа во ненормална серија на победи, незнаеа за примен гол и нормално, уз таква нивна форма резил ке е да глумам лудило ( ко тебе ) дека Интер 10000% поминува.
Треба ли јас да ти спомнам на почетокот на сезона кога изгубивме од Лацио, кога јас ви велев allmost is nothing, а ти со зборовите имавме добра игра и бла бла бла? Кога го изгубивме супер купот?
Порелевантен ми е купот на Италија од Супер Купот, реално гледано, финале од Супер Куп ми е исто ко финале од Куп на Италија кога од Рома губеа 6-2 а славеа Скудето. Тим кој имаше на терен 4ца нови играчи за прв официјален меч, реално, и бев задоволен како изгледаа, имаа чист поништен гол, создадоа 100 шанси и тн и тн, мечеви од таков тип да се загубат се реткост и бев задоволен, зашто да не, знаев што ке ме очекува во остатокот од сезоната, ко што гледаш, до сега, у право сум, најдобри во Италија, втори во група од ЛШ со 1 пораз од Светски и Европски првак.
Ако малку поназад погледнеш ќе видиш доста контрадикторни мислења од твоја страна, со овие последни муабети кои ги правиш.. Со едната таа тактика мене ме убедуваше овде дека јас грешам, дека моето ништо е погрешно, а со истото тоа мое сега си контра Челзи?
Ова е причината зашто пола од фан клуб Интер те има на игнор ставено, зашто врска немаш што збориш, самиот паѓаш во заблуди и се местиш на пенал без голман на голот.
Ојме пак, пази, се смееш на мој оптимизам за екипа која реално, нема титула години и години уназад, до сега има 3 порази, велиш го користам истото твое од лани против Јунајтед и со истово изгледаш смешно и патетично пред останатите кои те прочитаа ко селски буквар, зошто ? Зошто ти користеше слична реторика на оптимизам пред дуел со европски и светски првак, пред дуел со екипа која реално, изгледаше непобедливо, екипа која го имаше најдобриот фудбалер во Свет и екипа која на клупа го имаше Ферги кој секој најмал фрагмент од истата го познава.
Каде бе, у здрав памет, јас испаѓам тука контрадиктроен и смешен, каде бе, у здрав памет ја користам нешто твое контра Челзи ? Па спореди ги двете ситуации, и ваљда ке ти стане јасно за што говорам, просто е ко грав, немој по 100ти пат да маваш на своја сопствена бламажа.
Искрено, ме боли мене што мислиш за Челзи, дали го мразиш или не, мојот муабет беше само тоа дека тој е најсилниот во лигава на шампиони.. Тој е посилен и од Реал, и од Милан, и од Манчестер.. Нели сите имаме мислење? Ако веќе некои факти не можеш да ги побиеш и се служиш со она старо правило allmost is nothing, и одиш контра сите светки експерти, фудбалери, тренери и незнам што уште кои мислат како мене и како многу други.. Тогаш сети се на она мое allmost is nothing за супер купот на Италија, за 1-1 со Бари, и да не набројувам.. Каде сме имале убава игра.. Ама сме немале среќа..
Според кои светски експерти одам контра ? Ајде просвелти ме, одам против експертот од прилеп контра ? Кажи ми дали рефлекцијата од мониторот ја користиш кога велиш експерти.
Со што, Челзи е посилен од Реал во моментов, со што Челзи е поголема закана за Интер од Јунајтед и Реал ?
Да, Јунајтед моментално е 3 бода позади Челзи, ама кога ке ја видип комплетноста на нивниот состав, со внимавај, Керик и Флечер у одбраната а на голот Фостер и Кушчак, ондак мене бар, дури и чудно ми е како Челзи до сега, со победа во меѓусебен дуел е само 3 бода пред нив. Нејсе тоа, Јунајтед во комплетен состав, со стил на игра кој го негува е понезгоден тим за Интер, не мора да мижиш пред истово, знаеш лани дома на што личеа, истото важи и за Реал со тој среден ред и игра. За разлика од нив, Челзи негува сличен стил ко Интер, затоа, во споредба со претходните два можни противника, Челзи е и најпосакуваниот.
Но што да прави човек, ако јас напишам дека ти грешиш, одма 2-3 амеби се лепат на тоа и истапуваат со зборовите - Што направил Златан сношти?!
Во што грешам, мене овде ко пијавици ми се закачивте ради оптимизмот, ај, ок, сваќам некој фан на Челзи тоа да го направи, ама ти бе, ти кој користеше слична реторика пред двомеч со тим дупло посилен од овој Челзи, и на крајот ја сум грешел ? Сваќаш дека истово нема логика.

Батали ти тие муабети Валенсија со Челзи, или Давор со Пато.. Тие кај мене не палат.. Ако може едно мало дете толку да те изнервира па да пишуваш и што треба и не треба.. свака част..
Доволно си возрасен и убеден сум дека си ја следел Валенсија во минатото под капата на Купер и Бенитез, живеа во буквално ист период ко со Челзи со тоа што не дојде некој од страна за да ги бутне финансиски. Ко што тој период, Валенсија без оглед на Се не беше сметана за екипа од рангот на Јунајтед, Реал, тогашен Баерн Минхен, Милан, така и сега е со Челзи, затоа велам, само глумење на лудило и болна фантазија може да ги стави Челзи таму. Доволно си паметен за да знаеш дека по Мурињо го изгубија оној непобедлив блесок кој беше карактеристичен за нив и работите тргнаа удоле.

Терај ти како сакаш.. Али нема да биде истата слика кај оние повозрасни фанови за тебе.. Кои веќе почнаа да пишуваат дека не знаеле што се крие во тебе.. :pipi:

2. Поздрав братко, и запамти.. Не сум јас твојот непријател.. Не можеш со мене под да бришеш и не потклекнувам јас пред никого, пред она за кое е вистина и реалност..
1. Значи прво викаш, '' оној недокваканион Дено '' а се потпираш на човек ко овој паразитов што тресе бисери и се мести на Пенали, немој, пак си контрадикторен мајкуму.

2. Поздрав друже, и запамти, пред да лепиш префикс за некој у маало дека е ружен, искористи го твоето огледалце дома, за да укапираш дека си бетер. :wink:

1. Ти стана јасно сеа?! Овој мој пост ти даде сила да кењаш?!Ако ти дал причина за оптимизам ОК... нормално, загрижувачки НИ е фактот што на третина од сезона примаме голови колку целата 04/05та

2ЈБГ - црна овца(like u) у секое стадото мора да има :tapp:

3. Искрено, ти посакувам да ми остенеш со здравје оти твојата психичка состојба е загружувачка и би можела да се влоши у секој момент :smir:

1. Што да ми стане јасно ? Дека таа сезона со Мурињо до овој момент немаа пораз, а и да, гол разликата се гледа, до сега е плус 18 со 3 порази, со Мурињо на крајот беше, кхм, плус 57, со само еден пораз, јебига, сакаш да личиш на коњ а репликата од огледалцето дава магаре, со сила ништо не бидуе, пред факти и богови молчат.

2. Али нискоинтелигентните на 26 шо трескаат онаква глупост ко погоре и се местат на пенал измешани имзеѓу 16 годишни фанови на Челзи се апсолутна реткост, дај жити се тргни ја таа бројка лоша слика ствара за тебе. У тоа '' твое стадо '' лани имаше фанови кои на полувреме им честитаа победа на Ливерпул у ЛШ по вториот меч, велеа дека Дрогба е лош играч, сезонава Лампард лош играч, нула, и тн и тн, иди меѓу недораснатите мајкуму, нели последен пост ти беше оној погоре. :smir:

3. Тоа е она што го зборев и погоре, будала те прави будала, обиди се да ја сватиш оваа реченица, и фала на крај краева. :wink:

п.с. И ако веќе укапира кој ми е филмот, кажи што е погрешно во истиот ? Самодовербата и оптимизмот која важи за тим за кој и навивам пред овој дуел ?

п.п.с. Уште еднаш да ти повторам, во твоите муабети спушташ ниско легенда на тим за кој навиваш, со онаа бројка која е аналогна на твојот физички изглед, но не и интелект, звучиш смешно и патетично. :smir:

Дај бе олабавете преку к.р веќе .

Вечер меч имаме , јуве губи и еве можност да се одлепеиме . Кавани човекот кој што го поврзуваат со Интер сега даде гол за Палермо . Олабавете мајкуму

Инаку сега прочитав нашиот ценет манчини е тренер на сити . Нека му е со среќа

Поздрав од Михајлович из Торина . . . :salut:моменталната температура - 9
п.с. да видите каков потег направи Михајлович... Дава гол Катанија, Михајлович мирен.... и како што е редот играчиве од клупа стануваат се радуваат.... Синиша фаќа еден од нив, го влече за јакна и го фрла на клупа:raz::lud:

Eден од моите омилени интераши, Буридсо брцна за Рома :)

btw, не е лош сезонава за Рома .

Eден од моите омилени интераши, Буридсо брцна за Рома :)

btw, не е лош сезонава за Рома .

Да да, имам заприметено дека игра солидно, да не речам мудро :)
Плус изглеа знае дека ја чекам Рома на ливче, па добил инспирација плус.

Погоди Бурдисо за Рома, погоди Ривас за Ливорно!

Погоди Кавани за Палермо!

Минатото и иднината се задоволени! Уште фали вечер да се задоволи сегашноста со зборот RETE!!!!

Погоди Бурдисо за Рома, погоди Ривас за Ливорно!

Погоди Кавани за Палермо!

Минатото и иднината се задоволени! Уште фали вечер да се задоволи сегашноста со зборот RETE!!!!
Старата дама е задоволена.. :) Прими 2 :)

А Јувентус покасно почна или 15 мин продолжение има?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom