Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја па мислев ке споделиш уште некој дел од ланското болно искуство овде, кога дел од фановите на Јунајтед имаа материјал месец ипол да го бришат подот со тебе :).

Само што за разлика од тебе, јас никаде не ги потценив Челзи ко што ти ги потцени Јунајтед кои беа во серија победи без примен гол, убаво прочитај ги моите постови, тоа '' мачкина кашлица '' беше во споредба со останатите 2 противника кои дефакто не им одговараат на Интер те ради стил на игра ( преку крилни играчи ) те ради поголемо искуство од Челзи а тоа се Јунајтед и Реал, така да со оглед на фактот дека овие 2 тима не паднаа, ждрепката не е лоша ко ти што ја претстави со оглед на тоа дека беа второ место у група .
Останотото ко што гледаш е Челзи во последни 3 години вклучувајки ја и оваа, е сега што има амебовидни створења што и на тоа гледаат ко потценување јебига, форум е, се и сешто кисне овде така да бар ја навикнат сум .

За времето од лани зборуваше? Времето со Јунајтед? Каде беше ти тоа време? Се криеше позади тастатурата? Или да го побарам постот каде после мојот напиша дека поразот од Јунајтед и неговите причини се целосно објаснети во мојот пост после мечот? Како тоа толку брзо забораваш? И употребуваш зборови го бришеле подот? Кој го бришел подот? Чомбе? Или она недокваканоно Дено? Па нормално со мене ќе се ситат кога ти се криеше зад тастатура, не беше голем оптимиста како мене.. Оти не е проблемот со кого играл Интер.. Дали бил Манчестер или Валенсија или Челзи.. Проблемот е што јас со сите сакам да победи.. А ти предвреме си знаел дека со Манчестер ништо нема да направи.. Бидејќи биле во страшна серија.. Така ли беше?
И сега што? Со мене ли најде да контраш?
Оти искрено сега ми изгледаш како да ме повторуваш мене и она што јас бев лани пред Манчестер? Оној Манчестер од кој ти се уплаши?
А не сакам овде да застанувам на страната на оние од Челзи ради тоа што двајцата сме за Интер.. Сепак, кај мене има почит кон оние што навиваат за Интер (оние што заслужуваат).. Но јас имам кажано дека почитувам и други силни клубови и фудбалери..
Треба ли јас да ти спомнам на почетокот на сезона кога изгубивме од Лацио, кога јас ви велев allmost is nothing, а ти со зборовите имавме добра игра и бла бла бла? Кога го изгубивме супер купот?
Ако малку поназад погледнеш ќе видиш доста контрадикторни мислења од твоја страна, со овие последни муабети кои ги правиш.. Со едната таа тактика мене ме убедуваше овде дека јас грешам, дека моето ништо е погрешно, а со истото тоа мое сега си контра Челзи?
Искрено, ме боли мене што мислиш за Челзи, дали го мразиш или не, мојот муабет беше само тоа дека тој е најсилниот во лигава на шампиони.. Тој е посилен и од Реал, и од Милан, и од Манчестер.. Нели сите имаме мислење? Ако веќе некои факти не можеш да ги побиеш и се служиш со она старо правило allmost is nothing, и одиш контра сите светки експерти, фудбалери, тренери и незнам што уште кои мислат како мене и како многу други.. Тогаш сети се на она мое allmost is nothing за супер купот на Италија, за 1-1 со Бари, и да не набројувам.. Каде сме имале убава игра.. Ама сме немале среќа..
Но што да прави човек, ако јас напишам дека ти грешиш, одма 2-3 амеби се лепат на тоа и истапуваат со зборовите - Што направил Златан сношти?!
На моменти да помисли човек дека ти не си оној Син, кој меѓу малкуте на фан клубов Интер мислев дека размислува пред да напише..

Батали ти тие муабети Валенсија со Челзи, или Давор со Пато.. Тие кај мене не палат.. Ако може едно мало дете толку да те изнервира па да пишуваш и што треба и не треба.. свака част..

Терај ти како сакаш.. Али нема да биде истата слика кај оние повозрасни фанови за тебе.. Кои веќе почнаа да пишуваат дека не знаеле што се крие во тебе.. :pipi:

Поздрав братко, и запамти.. Не сум јас твојот непријател.. Не можеш со мене под да бришеш и не потклекнувам јас пред никого, пред она за кое е вистина и реалност..

Syn, искрено напна околу ова со Челзи... Еден ист муабет цело време го збориш... Амеба, аналогно, уз, нејсе, благо ретардиран, другар ти Дено спомна бришење под, па ајде и тоа... Аман веќе...

Форумов убаво си пишал како си го сфатил, тепање време... Али па ти го уби од ќутек времево... 24/7 и се едно исто!

Мудар дечко си, олади малце...
Не се спуштај цело време да се расправаш со луѓево... Како беше она, ќе те спуштат на нивно ниво и ќе те тепаат на искуство...
Ок, освен ако не ти е целта дел од фан клубов да плеска на твоите постови... И да се радуваат ко... циганче на цреша беше? :pos2:

Преку куров више од Челзи, аман... Стварно не е интересно...
Идете малце на снег, убаво време надвор....

Пријатно...

П.С. 3 утакмици се одложени денес во Италијанско...
П.П.С @ IbraCadabra - ако мислиш дека Манчини и Морати “добро стојат“, ондак не си баш за да ти се реплицира...

П.П.С @ IbraCadabra - ако мислиш дека Манчини и Морати “добро стојат“, ондак не си баш за да ти се реплицира...

Можеби има некоја тајна жичка, од каде да знам..

А на Мурињо знам дека би му се допаднал Робињо за да форсира 4-3-3

Исто така Манчини не е љубител на 4-3-3

Од каде знаеш.. Се е можно..

А неговиот син нели беше во Интер, па отстапен во Сити мислам на позајмица?

Нели и покрај сите неправди кои му ги нанесе Морати, продолжување на договор, па отказ по 2 месеци, не следеше никаква тужба од него?

Ако поубаво се разгледа тоа, мислам дека има простор за мубает..

хахахахахха
и интер имал фан клуб на кајгана направено
иначе за интер иам само еден збор-ПЛАЧКОВЦИ
ако ви текнува пред дербито со јувентус дадоа изјави од типот:
"ако навивачите на јувентус го навредуваат балотели ние нема да играме"
ако беше секаде така на фудбалскиве терени немаше да има фудбал

Градот Минхен го поздрави Торино со песната "Ти го напупив", од групата 4-1.

Поздрав.

Али уште една причина за твојата глупа патетика ( што ме чуди бидејќи си фан на Челзи и треба да ги познаваш работите подобро од мене ), Челзи до ова коло има примено 14 голови, Челзи со оној Мурињо, на кој наводно д*ркам, а за кој ти уствари сеуште не си сватил што е он за вашиот клуб, во 38 кола прими 15 голови.
Така да, разбирам, имаше цела вечер време за реплицирање и размислување, таа техничка причина е разработката на информации уз процес на едноклеточно размножување од страна на амеба, али маме му ебам, пак ли со смешни бламажи у кои ништо не кажуваш освен што го ставаш знакот прашалник на твојата возраст. :wink:

D_T напиша:
Само илустративно

Сезона
2001/02 Дадени 66 примени 38 гола
2002/03 Дадени 68 примени 38 гола
2003/04 Дадени 67 примени 30 гола
2004/05 Дадени 72 примени 15 гола
2005/06 Дадени 72 примени 22 гола
2006/07 Дадени 64 примени 24 гола
2007/08 Дадени 65 примени 26 гола
2008/09 Дадени 68 примени 24 гола

Ти стана јасно сеа?! Овој мој пост ти даде сила да кењаш?!Ако ти дал причина за оптимизам ОК... нормално, загрижувачки НИ е фактот што на третина од сезона примаме голови колку целата 04/05та

И цело време се вртиш у круг за едно исто :kesa:.... а од поодамна те свативме што сакаш да кажеш и што ти е филмот.

ЈБГ - црна овца(like u) у секое стадото мора да има :tapp:

Искрено, ти посакувам да ми остенеш со здравје оти твојата психичка состојба е загружувачка и би можела да се влоши у секој момент :smir:

Би ги замолил сите фанови на Челси да не пишуваат во фанклубов во врска со утакмицата во ЛШ.
Ќутете,ќе видиме кој ќе се радува,а кој ќе плаче во Фебруари..поздрав!:smir:

Би ги замолил сите фанови на Челси да не пишуваат во фанклубов во врска со утакмицата во ЛШ.
Ќутете,ќе видиме кој ќе се радува,а кој ќе плаче во Фебруари..поздрав!:smir:

Опуштисе бе Давор :)

Пишувајте, добредојдени сте, само во постови не се напињајте, секој е добредојден за фин муабет тука во фан-клубов.

Болд: Cant wait.

Дуелот со Челзи се игра дури за два месеци а вие го отупевте уште сега. Убаво вели Ibrakadabra снег има надвор излезете малце искулирајте ќе правиме муабет што било како било кога ќе заврши двомечот со Челзи и кога ќе видиме кој оди понатаму.

Само мало појаснување за Ibraсadabra јас во моите постови никаде не напишав дека ние сме фаворити во дуелот со Челзи. Јас само кажав дека од сите екипи што беа фаворити во првиот шешир идеален противник е Челзи. Времето ќе покаже дали сум бил во право или не и кој бил фаворит а кој аутсајдер. За споредба, Челзи својата игра ја базира на тројца играчи Дрогба-Лампард-Ешли Кол. Нешто како Ние со Милито-Снајдер-Маикон. Не знам колку си го гледал Челзи оваа сезона ама Балак, Деко, Џо Кол, Оби Микел, Калу, Босинга, и Петр Чех се далеку од посакуваната форма. Само Анелка и Есиен играат на некое завидно ниво. Да до февруари може се да се случи и сите играчи да го достигнат врвот но за тоа можеме да говориме само тогаш.

ПС И немој да ми кажеш дека ти си тој реалниот а ние останатите забегани. Да не ги барам твојте постови како викаше дека Интер сега без Ибра ќе пропадне дека Милан и Јувентус ќе ни бегаат. Се сомневаше дека Милито ќе биде нова голема пропаст како Кварезма а ништо од тоа не се оствари. Морати и Мурињо правеа се за со Ибра да бидеме доминантна сила во Европа а он како пичка си отиде во Барса. Како беше она, ако не можеш да ги победиш приклучи им се па Ибра ја одбра најлесната опција.

Опуштисе бе Давор :)

Пишувајте, добредојдени сте, само во постови не се напињајте, секој е добредојден за фин муабет тука во фан-клубов.

Болд: Cant wait.

Опуштено бе:wink:
Само знаеш убаво рече Бојан многу ја отупеа,а има уште многу време..
Иначе далеку од провокација беше тоа коа реков дека ќе видиме кој ќе се радува..значи може Интер може Челси,тоа ми беше поентата..
Нека бидат добри утакмици само,па нека победи подобриот и посреќнион,нормално:smir:

Опуштено бе:wink:
Само знаеш убаво рече Бојан многу ја отупеа,а има уште многу време..
Иначе далеку од провокација беше тоа коа реков дека ќе видиме кој ќе се радува..значи може Интер може Челси,тоа ми беше поентата..
Нека бидат добри утакмици само,па нека победи подобриот и посреќнион,нормално:smir:

Јас сум за да победи посреќниот, ионака вие немате среќа во ЛШ :pos:

шала. peace.

Ако ви биде Снајдер у форма, богами ке биде крајно неизвесно со Челзи:)

За разлика од Ето барем прави нешто.:tv:
Друже пред да пишеш нешто прво разгледај факти, па размисли, па размисли уште еднаш, па пиши.

Ето до денес во сите конкуренции за Интер има дадено 9 гола. Пази сега, Ето + 50 милиончиња. Автоматски со тие пари Интер ги доби - Снајдер, Милито, Мота, Лусио.
Ко за пример ќе ти го зеам Милито, само тој има дадено плус 11 гола колку што се сеќавам :smir:

Ако ви биде Снајдер у форма, богами ке биде крајно неизвесно со Челзи:)

Абе Снајдер е во форма секоаш кога игра, финтата е колената здрави да му бидат често :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom