Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја па мислев ке споделиш уште некој дел од ланското болно искуство овде, кога дел од фановите на Јунајтед имаа материјал месец ипол да го бришат подот со тебе.
Само што за разлика од тебе, јас никаде не ги потценив Челзи ко што ти ги потцени Јунајтед кои беа во серија победи без примен гол, убаво прочитај ги моите постови, тоа '' мачкина кашлица '' беше во споредба со останатите 2 противника кои дефакто не им одговараат на Интер те ради стил на игра ( преку крилни играчи ) те ради поголемо искуство од Челзи а тоа се Јунајтед и Реал, така да со оглед на фактот дека овие 2 тима не паднаа, ждрепката не е лоша ко ти што ја претстави со оглед на тоа дека беа второ место у група .
Останотото ко што гледаш е Челзи во последни 3 години вклучувајки ја и оваа, е сега што има амебовидни створења што и на тоа гледаат ко потценување јебига, форум е, се и сешто кисне овде така да бар ја навикнат сум .
П.П.С @ IbraCadabra - ако мислиш дека Манчини и Морати “добро стојат“, ондак не си баш за да ти се реплицира...
хахахахахха
и интер имал фан клуб на кајгана направено
иначе за интер иам само еден збор-ПЛАЧКОВЦИ
ако ви текнува пред дербито со јувентус дадоа изјави од типот:
"ако навивачите на јувентус го навредуваат балотели ние нема да играме"
ако беше секаде така на фудбалскиве терени немаше да има фудбал
Али уште една причина за твојата глупа патетика ( што ме чуди бидејќи си фан на Челзи и треба да ги познаваш работите подобро од мене ), Челзи до ова коло има примено 14 голови, Челзи со оној Мурињо, на кој наводно д*ркам, а за кој ти уствари сеуште не си сватил што е он за вашиот клуб, во 38 кола прими 15 голови.
Така да, разбирам, имаше цела вечер време за реплицирање и размислување, таа техничка причина е разработката на информации уз процес на едноклеточно размножување од страна на амеба, али маме му ебам, пак ли со смешни бламажи у кои ништо не кажуваш освен што го ставаш знакот прашалник на твојата возраст. :wink:
D_T напиша:Само илустративно
Сезона
2001/02 Дадени 66 примени 38 гола
2002/03 Дадени 68 примени 38 гола
2003/04 Дадени 67 примени 30 гола
2004/05 Дадени 72 примени 15 гола
2005/06 Дадени 72 примени 22 гола
2006/07 Дадени 64 примени 24 гола
2007/08 Дадени 65 примени 26 гола
2008/09 Дадени 68 примени 24 гола
Ќутете,ќе видиме кој ќе се радува,а кој ќе плаче во Фебруари..поздрав!:smir:
Опуштисе бе Давор
Пишувајте, добредојдени сте, само во постови не се напињајте, секој е добредојден за фин муабет тука во фан-клубов.
Болд: Cant wait.
Опуштено бе:wink:
Само знаеш убаво рече Бојан многу ја отупеа,а има уште многу време..
Иначе далеку од провокација беше тоа коа реков дека ќе видиме кој ќе се радува..значи може Интер може Челси,тоа ми беше поентата..
Нека бидат добри утакмици само,па нека победи подобриот и посреќнион,нормално:smir:
Јас сум за да победи посреќниот, ионака вие немате среќа во ЛШ![]()
шала. peace.
За разлика од Ето барем прави нешто.:tv:Абе , видовте ЗЛАТАН шо им напраи вчера ? ? ? :kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:
Друже пред да пишеш нешто прво разгледај факти, па размисли, па размисли уште еднаш, па пиши.За разлика од Ето барем прави нешто.:tv:
Ако ви биде Снајдер у форма, богами ке биде крајно неизвесно со Челзи![]()