Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Некои од потпис матерјалите овде се прајслес дефинитивно :smir:

Позз и со среќа утре :helou:

Значи утре играме вака...Цезар,Занети,Лусио,Самуел,Мајкон,Станко,Мота,Снајдер,Камбијасо,Ето,Милито...

Тој Аргентинецот Домингез треба да се сопре од почеток на утакмица,да не му се дозволи да се разигра пошо на првата во Рубин матер ни еба :kesa:
Треба да му се пушти Кордоба него да го брка низ цел стадион :pos:

immaginedj.jpg

Јувентус Капут :pos:

Кордоба ако го пуштат до соблекувална ќе го брка.
Друга варијанта е да му го пуштат Матераци и од 10-та минута да ја одиграме машки, 10 против 11 :pos:

Ме интересира дали уште ке му го дрват на Мурињо за слаби резултати доколку Интер помине групи? А нивниот толку омилен Ѓубрентус испага уште во фаза по групи! :tapp:

Ме интересира дали уште ке му го дрват на Мурињо за слаби резултати доколку Интер помине групи? А нивниот толку омилен Ѓубрентус испага уште во фаза по групи! :tapp:

После ке биде :Поголем буџет имале , па овие реновирале стадионоооот , па овие биле од Милано значи пацери биле по дефалт ... итн итн ...

Их ич гајле да си немаш , Мурињо ке го јаде бедот како и да е =) Сама си га барала тралала тралала :)

Него , пред да не испадне утре РУбин :) Пацериве ЦИРИХ неможат да го тепаат бе ејјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјј:)

ps:Јувентус , КАПУТ !

Да беее, дај да искористиме у случај да испаднат Интер, ееее пацераји бе, Биланези, Цирих ли бе, ЦИРИХ ЛИ, oд можни 6, 1 бод бе, ја резилите Италија, среќа ваша у ист ден со Јуве игравте . . . . :vozbud::vozbud::vozbud::kesa::kesa::kesa::kesa:

:)

Него сеа сериозно, утре сценариото кое сакам да го видам е победа изразена со повеќе од 1 гол разлика, биде ли тесно ке треба да земам мало телевизорче и у аптека да гледам уз поголем избор на апчиња за смирување.

„Фудбалот е игра која ја играат два тима составени од 11 играчи и на крај победуваат Германците“ - Гери Линекер, некогаш одамна...

Лаку ноч!:smir:

Да беее, дај да искористиме у случај да испаднат Интер, ееее пацераји бе, Биланези, Цирих ли бе, ЦИРИХ ЛИ, oд можни 6, 1 бод бе, ја резилите Италија, среќа ваша у ист ден со Јуве игравте . . . . :vozbud::vozbud::vozbud::kesa::kesa::kesa::kesa:

:)

Највероватно мислиш на Милан, ако е така тогаш Италија треба да знае дека Милан има освоено 4 бода против реал и марсеј ,а бидејки има такви ко тебе што не ги гледаат тие работи па се фатиле за цирих

п.с Милан во 1/8 финале:tv:

(постот е без провокации )

Е ај вака... :) Ако идеме даље (а ќе идеме) можни противници би ни биле екипите кои завршија на водечките позиции во своите групи и тоа:

1. Бордо
2. Манчестер Јунајтед (again)
3. Реал Мадрид
4. Челзи
5. Арсенал

... доста тешки противници. Интер ко по обичај нема среќа со извлекувањето, така да ќе падне со Челзи/Реал М/Јунајтед...
Да се помине групата прво, па утре/вечер пишувам комплетна анализа :)

Inter nema sansi da go pobedi Rubin:baeh:

Ви го цитирам дечково да му се изнасмеете ццццц што нема да слушнеш

Вечер 70.000 на сан сиро и уште 7.000.000 пред малите екрани ( може и големи ) и мурињо у свој стил ќе ги спреми ќе ги мотивари и да ги изгазиме овие русиштава

Инаку според мене кордоба мора да игра зашо тие нивните се брзи напред и се сеќавате на голот у русија коа овој домингез не помина ко брзи воз , а убицава нема да го испушти од вид

„Фудбалот е игра која ја играат два тима составени од 11 играчи и на крај победуваат Германците“ - Гери Линекер, некогаш одамна...

Лаку ноч!:smir:

ger: :fcb: Хехехе

Инаку за вечер онака ја на раат ќе си гледам и сега ѕирнав која група како стои... оваа вашава е :nesvest:

Барса оди и со бод.
Интер оди со победа, 0:0 и 1:1. Ако тепате може и први да сте ако Барса не тепа.
Рубин оди со победа или со високо нерешено - 2:2, 3:3 и сл. - ама само ако не победи Динамо
Динамо оди со убедлива победа (2:0, 4:1 или нешто сл.) или со „обична“ победа ако Интер и Рубин играат нерешено (со голови).

Бар вака мене ми испадна математиката... А вие да гледате да си тепате најдобро па баталете математики :helou:

Е ај вака... :) Ако идеме даље (а ќе идеме) можни противници би ни биле екипите кои завршија на водечките позиции во своите групи и тоа:

1. Бордо
2. Манчестер Јунајтед (again)
3. Реал Мадрид
4. Челзи
5. Арсенал

... доста тешки противници. Интер ко по обичај нема среќа со извлекувањето, така да ќе падне со Челзи/Реал М/Јунајтед...
Да се помине групата прво, па утре/вечер пишувам комплетна анализа :)

Нема спас од нас:) (ако пројдете воопшто:) :)

Абе не не остајвте да се израдуваме со победата, појше вие се радувате од нас.:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom