Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Биабиани воопшто не ми изгледа како просечен играч, навистина не сум го гледал многу, ама на натпреварот со Парма беше одличен, а и извештаите за неговите игри се одлични. Пред некој ден имаше статија на fcinternews.it (немам време да ја барам) дека Мурињо решил од Јуни 2010 Биабиани да се врати во Интер.

druze resiv tebe da ti repliciram zaso te gleda deka se razbiras kolku tolku vo fudbal!Znaes li vo so e problemot so klubot inter:vidi sega:Sakata da bidete kako nas a ne mozete nikogas,toa da vi bide jasno na site a znam deka ti go svakas toa,a ovie drugive ne mozat!Imeto JUVENTUS vi e kako trn vo oci toa e celata rabota,vie koga ste pred mec so nas se plasite veruvaj mi deka e taka,kako sto na primer arsenal se plasi od mancester,na nas derbito ni e so Milan,kako sto na mancester mu e so liverpul,ili barsa-real,ili roma-lacio,juve-milan,toa e druze i nikoj ne mozete da go svanete toa ili se pravite deka ne e taka!Derbito so vas stana derbi vo posledno vreme zaso sakate so sila da go urnete toa sto juve go e gradel 100-i kusur godini i sto e religija vo cela italija!Ajde vi se molam da ne slusam poveke detski glasovi,sudii ni se krivi,ova ona,pa se sekavate li koga ve pobedivme 1-2 godinata koga se vrativme od serija B a?I toa na djuzepe meaca!nemojte vi se molam!ajde pozdrav i se znae koj e koj:smir:
Aбе ова некој нов љубе изгледа се појави????:kesa::kesa::pos2:
Шо не трпи оваа сирота наша земја...

Aбе ова некој нов љубе изгледа се појави????:kesa::kesa::pos2:
Шо не трпи оваа сирота наша земја...
Не знам брат шо се замараш со некој кој нема благе везе од фудбал...
Кога ми споредува уште Рома - Лацио кое е обично градско дерби со Реал - Барса, Манчестер - Ливерпул со дербито на Италија кое за цела светска јавност е најголемо дерби во Италија освен за некои исклучоци... Нема потреба да се замараш :)

Upm i na pomladite im stana navika da gi pobedat Milan po 4-0.

P.S ima eden Albanec vo sostavot koj i go postignal vtoriot gol za Inter imeto mue Fabio HOXHA

Пред тоа и дадоа 6 на Триестина. Просек 5 гола по натпревар хаха . Иначе тоа сакав да прашам, има некој линк каде можат да се види табелата од младите и повеке информации за нивните натпревари?

Значи овие млади што го победиле Милан не се примавера туку Allievi Nazionali под примавера се таму не играт Алибец,Дестро,Оби помлади се они.Примаверата победиле против Триестина 6-0 а овие со Милан се друга категорија помлади.

Инаку генерацијата Пандев,Мартинс по 13 години односно по 1989 првпат носат двојна круна шампиони 2002 и победници на турнирот Виареџо.

Еве овде има за младинците
http://giovanili.inter.it/aas/home?L=en

Не бев во Скопје викендов, и не бев многу на нет да го искоментирам вчерашниот пораз од Јуве.

Тоа е што е. Сеуште сме први и очигледно е дека во Италија владее голема желба да се види Интер поразен. Тоа е она што го видовме вчера и од судиите, но од ова треба да излезат играчите уште појаки. Отсуството на Маикон и Снајдер не треба да биде оправдување за поразот, но тоа е минато и треба да се гледа на натпреварот со Рубин.

Имаше добар пост од Стара Дама во темата за дербито кој гласеше во фазон дека иако Јуве победи, разликата за некое коло пак ке се врати на осум и на повеке. Го делам неговото мислење и мислам дека Милан во оваа фаза ни е далеку поопасен конкурент, ако така и може да се нарече. Најголем конкурент се самите играчи. Ако играат со желба за победа и докажување, нема конкурентна екипа во Италија која може да не симне од тронот.

9 декември(среда) Интер - Рубин казан - најверојатно ке има пренос на 5+
13 декември(недела) Аталанта - Интер - истовремено се игра и утакмицата Милан - палермо па може да има комбиниран пренос на телма.
16 декември(среда) Интер - Ливорно директен пренос на МТВ 1
20 Декември(недела) Интер - Лацио Директен пренос на Телма

ова е распоредот до 20 декември после тоа следи пауза до 6 јануари кога продолжуваме со Киево,Сиена и почнува вториот дел од сезоната против Бари.

9 декември(среда) Интер - Рубин казан - најверојатно ке има пренос на 5+
13 декември(недела) Аталанта - Интер - истовремено се игра и утакмицата Милан - палермо па може да има комбиниран пренос на телма.
16 декември(среда) Интер - Ливорно директен пренос на МТВ 1
20 Декември(недела) Интер - Лацио Директен пренос на Телма

ова е распоредот до 20 декември после тоа следи пауза до 6 јануари кога продолжуваме со Киево,Сиена и почнува вториот дел од сезоната против Бари.

Со други зборови, и реми на било кој од наредните споменате мечеви е аналогно и на тежок кикс, боља прилика за нова серија победи и зацрврстување на добрата атмосфера во тимот и немаат

Императорот стана шампион на Бразил со Фламенго вечерва на Маракана пред 100 000 гледачи.Беше најдобар играч и стрелец на Фламенго се радувам за него.Ќе се радував и за еден друг бивш играч но Интер ја заеба работата пред две недели.Прати публика и атмосвера.

Браво за Адри, очигледно си се пронашол себе си дома во Бразил!

Не знам брат шо се замараш со некој кој нема благе везе од фудбал...
Кога ми споредува уште Рома - Лацио кое е обично градско дерби со Реал - Барса, Манчестер - Ливерпул со дербито на Италија кое за цела светска јавност е најголемо дерби во Италија освен за некои исклучоци... Нема потреба да се замараш :)

можеби дечкото не знае што збори но за ова ти грешиш, станува збор за 3-то светско дерби во светот

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom