Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Знаев дека милито ке даде гол после се што промаше мораше една да влезе,мада од пенал ама тоа е.Иначе отидовме +8 реков ја нз што бараат другиве во оваа лига:toe:коа на интер ништо не му мозат.

Дај бе олабавете ги во фан клуб Јуве алооо, наредна провокација на таа тема и банче перманентно од истата .

Имате тука тема, што сакате може да постирате а истото да има провокативна содржина, стварно не сте ми јасни . :toe:

Имаат уште 45 минути да ја спасат сезоната.

Помагајте де...
PLJ100N-life-jacket-redding.jpg

Не е битно како, важно три поени се три поени. Дали со пенал, дали со 5- 0 или со пресврт, три си се три.

Интер цело време беше многу поконкретен, премноху неискористени шанси и чист пенал. Честитки за победата. Во Торино е -8, сега кажа Глигор на А1 Метео :)

Кварезма одигра добра утакмица, на крај и беше награден со аплауз од публиката. Да се надеваме дека ке добива поголем минутажа од сега иако Интер играше без Маикон, Снајдер и Сантон кој можеби би играл на позицијата на Маикон доколку не беше повреден.

Кварезма беше топ денес ,браво за момакот можда имаше 2-3 лапсузи но ипак и теренот не беше во добра форма.Не верувам дека Мур ке го пушти во Торино како стартер,али ке биде дел од резервите.Доколку успее Снајдер со Рики да се уклопат и двајцата ке биде доста интересно.

Не очекував гол од пенал (мада чист пенал беше),дека направија 100тина шанси кој Милито и Ето не се снајдоа баш најдобро,да не ја спомнам последната на Ето,ке летаат шамари на тренинг дека финишинг имаат доста слаб.А вакви шанси против Јуве не верувам дека ке има толку колкушто има денес затоа секоја голема шанса мора да се искористи до Макс.

Поз до сите Интераши!

Незнам таму дали ги тепаме да не биде незгодно а , што викате

Дај бе олабавете ги во фан клуб Јуве алооо, наредна провокација на таа тема и банче перманентно од истата .

Имате тука тема, што сакате може да постирате а истото да има провокативна содржина, стварно не сте ми јасни . :toe:
А интер кога ке изгубат како можат они да висат тука?

@ Илијаико

Глеам имаш некој муабет уште од вчера оставено на темата на Италијанско првенство, па да те потсетам... Нешто бодовна разлика, па дали ќе се намалува/зголемува...

Кварезма ѕвер денес... Уф ајде Мурињо кажи си што ти лежи на душа сеа... Ме интересира коментарот за Кварезма...
А иначе, Марио кај беше денес?
Друга работа, дали видовте Занети како се справи со Варгас, стварно за почит. Варгас е одличен играч по таа лева страна, ама Занети у дефанзива е измислен...

Друга многу интересна работа беше пеналот. Ето сакаше да шутира, ама Милито ладен као шприцер, не се замара со непишани правила, праќање Фреј (Man of The Match IMO) по бурек и 1-0.

П.С. Str8 се враќа на мода??? :pos2::pos2:

^CheeEez

Истото за нив важи де, али тука сте во предност, ем ке удрите сеир ем неможат да ви вратат, таму и онака ке бидете бришени или банирани.

@Ibrakadabra

Им кажав ја вчера дека ке се зголеми разликата а они ми се пуштија да ме тепаат :pos: ...сега нигде ги нема да пишат дека сум во право :)

Copy%20(2)%20of%208ball.jpg

Е некој за билијардче да удриме? :pos:

Јака утакмица денеска,мада немавме многу срека,топката не сакаше да влезе во гол ни под разно,ни поништија гол,ама ги истуривме од напади гостите,скоро секој напад беше шанса за гол,посебно во прво полувреме,кога Фиорентина не знаеше кај им е гзот :pos:
ко изгубени Германци беа...

Второ малце се опуштивме се осети во играта,Фиорентина заигра подобро...но само до пола терен,понатаму не смееја да припалат...

Ето Ето...добро бе кој луд може да ја утне таа шанса што ја имаше Ето,па баба ми да ја пуштев да шутира ке ја плеснеше онака лагано во долен лев агол :)
Не знам не знам,за давање голови некако не го бива,мада добро изигра денеска,се бореше за секоја топка како и цел тим.
Милито...само ова иам да го кажам за него :aplauz::cuc:
Мунтари денеска си се изнапромаши,но генерално добро изигра заедно со целиот тим.
Како и да е,многу полесно се дише сега,ке се оди без некој поголем притисок во Торино на “мегдан“ со пацерите и ако играме како денеска не им бега 10 со кромид :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom