Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Во натреварувачки дух денес!Посакувам сите да се радуваме вечЕР! Forza inter!!!

toa bese sporedbata na prviot mec igrase samo 1 tim,na vtoriot isto.Na prviot isto imase nedosuden penal vrz Henry,kako i nekoi igraci koi bea pomiluvani od strana na sudiata.Isto i na vtoriot imase sudiski greski.Pa na krajot pobedi fudbalot,najdobriot tim vo evropa cela sezona,za da na krajot ne gi macat fudbalerite na Manchester 120 min kako prelani,im padna zal pa gi ispratija doma za 1 cas igra.

i izvinete za off topic,stvarno nepotrebno od moja strana:)
Не бе другар, победи ракометот! Тоа е она што го знаат Барселона, доказ:

1. Анри со Ирска
2. Второто место на Меси (избор за најнерегуарно постигнати голови со рака)
3. Третото место на не знам кој беше за истоиот избор.
4. Пике со Челзи
5.Ето со Челзи.

Уште едно прашање. А што ќе победеше ако Челзи продолжеше натаму? Хинт: Сигурно не ракометот!

Драги дами и господа, без разлика дали се собирате или не во 20.00 сите пред ТВ не за друго мене ке ме даваат(личен на мајка) :).
Одиме во Емисија не за да креваме врева, не за да дигаме чалам ако победиме одиме да им покажеме на цела Македонија како се навива за клуб. Едни и единствени навивачи кои заедно секогаш следат фудбал, единствени навивачи кои од љубов кон клубот изработија веб страна-
тоа сме ние ИНТЕРИСТИ МАКЕДОНИЈА!!!
нашиот пример нека го следат сите-миланези,јувенташи, црвени,бели шарени големи и мали! здравје една ден и вие како нас да почувствувате емоции кои само со групно навивање можат да се почувствуваат!!!!
Ajt, идам ја знамево интерашко на Занети да му го дадам, вечер кај Филе да се вее у емисија :) .
2-3 пати по пат, го вадам од џеб го гледам знакчето ми се наежува кожата и пак го враќам назад во внатрешниот џеб близу до срцето!
фала Син вечер има со гордост да го веам среде скопје после победата :smir:

Се клади некој јунак у аватар?
ако Барса тепа ја него аватар ако нерешено или Интер тепа он мене!

Ок, гледам ништо од собиранката иако планирав да идам :) Али ај, против Јубе или Казан ќе се собереме обавезно.

Инаку вечер не чека тежок дуел, јас се надевам на поволен резултат, имаме квалитетен тим, фантастичен тренер и супер клупа за да се оствари тоа, нека ни е со среќа вечер. FORZA INTER !!!

Не си со мене со каталонец5 си!
Има некој побрзо!
Ај со мене :)
Значи ти типуваш кец а јас x2 :)
А за аватари ќе смислиме утре, планирам да излегувам после натпреварот.

Смешно ке биде што пола од фан клуб на Барса ке ги сменат аватарите :)

Инаку Интер испрати жалба за суспензијата на Маикон од два натпревари.

Абе не се секирај за маикон и онака сме појаки од јуве и ке освиме титула,глеј денес да тепаме и на цел свет да им доказаме дека интер вреди,а највеќе на ибра кој ке зазали што замина од интер:toe:

Овие пишуваат дека во стартниот состав ги нема ни меси ни ибра за барса,викаат дека е официјално хаха,па нив пораз не им бега

Barcellona: 1 Valdes; 2 Dani Alves, 3 Piquè, 5 Puyol, 22 Abidal; 6 Navi, 16 Busquets, 15 Keita; 8 Iniesta, 17 Pedro, 14 Henry;
A disposizione: 13 Pinto, 4 Marquez, 9 Ibrahimovic, 10 Messi, 11 Bojan, 19 Maxwell, 28 Jonathan;
Allenatore: Pep Guardiola

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 26 Chivu; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 8 Thiago Motta; 5 Stankovic; 22 Milito, 9 Eto'o;
A disposizione: 1 Toldo, 2 Cordoba, 7 Quaresma, 11 Muntari, 14 Vieira, 23 Materazzi, 45 Balotelli;
Allenatore: José Mourinho

Барса без Ибра и Меси во почетниот состав, Интер без Снајдер.Очекувам ПОБЕДА.FORZA INTER

Сега видов дека и Кварезма е земен во резервите.Тој ќе ја реши хахахаа:vozbud:

ИбрО и Меси на клупа. Снајдер не е ни на клупа. Хм....

Не се знае, ке биде тесно :)

Добро е не им играат меси ни ибра ја си ја стаив сингл за 300 нормално за интер, па ке видиме кој ке победи иначе штета снајдер не ни игра.

Oпа, ова со Снајди изненади багатела, ко и Меси и Ибро, или Лапорта и Морати имале еден од многуте заеднички ручеци годинава или нешто друго е у прашање . :tv:
А и овие пацериве уште 0-0 се .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom