Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
I jas ja cekam inter za pari,ne veruvam deka ke me zaebe po so se mn jaki i vo dobra forma se.Inace ovaa sezona inter mn pati mi donese pari 2 pati gi cekav posledni protiv palermo i genova.A standardno si gi igram ja sekoe kolo ali me jebe dr ekipa kako na primer real madrid:toe:

Ja само 3+ :pipi:

БТВ шо се дешава со Иосоно, го нема нешто, уште у странство е?
уште е во странство, рече ако нашол нет ке пише, ама не е многу време мислам 1 недела.

Фан клубов мислам дек не е за вашите уплатени ливчиња.:toe:

http://www.facebook.com/klimkarov.dimce?ref=nfДо сите Интераши од Велес и пошироко: ИМАМЕ ПОКАНА ОД ФИЛЕ ОД КАНАЛ 5 ДА ГОСТУВАМЕ ВО СТУДИО СО НАТПРЕВАРОТ СО БАРСЕЛОНА!!! ;)

Ова го прочитав на ФБ ако му се оди на некој нека се пријави на време!
Добра би било да ги видеме интераште во студиото на канал 5 кај Филе.

. . . . Но она што е карактеристично за Мурињо и вечерашниот натпревар е неговата серија од 150 натпревари без пораз на домашен терен. Победа или нерешен резултат ке биде доволно за овој неверојатен рекорд на “специјалниот“.
Последен пат Мурињо го вкусил вкусот на поразот е дваесет и трети Февруари, кога на Драгао Стадионот во Порто загуби со 2-3 од Биера Мар. Неговата серија започнува од тогаш со Порто, па со Челзи и истата да продолжи и со Интер.

повеќе

Да додадам уште нешто, за таа негативна серија дома со Рома, Интер ја нема победено Рома дома 3 години но во период кога Спалети беше тренер :), да се надеваме дека Раниери со овој десеткуван состав ке биде само рутина за шампионот .

Да беше Спалети ке бев убеден дека денес Интер ке се мачи, незнам зашто али типот увек кога доаѓал во Милано, дал против Милан или Интер, сеедно, увек задавал проблеми .

Тежок меч очекувам вечерва... Рома е далеку од слаба екипа, а и сите знаеме дека е премногу незгоден противник на Интер. Последниве 3-4 сезони ко по дифолт сме надиграни од нив на Меаца...
Останува да видиме што ќе се случува вечерва, очекувам нерешен резултат...

Кој сака кладба дека Ето дава гол вечерва ??:):)

Вечерашнава утакмица ке биде само полесен тест за Интер,гледајки ги составите на двете екипи :)

Кој сака кладба дека Ето дава гол вечерва ??:):)

Вечерашнава утакмица ке биде само полесен тест за Интер,гледајки ги составите на двете екипи :)

Незаборавајте чии фанови сме...
Интер и се е можно, па така вечерва може да се случи од убедлива победа па се до пораз .
Поздрав

Realno roma e nezgodna ekipa no nie sme fo forma i mislam deka ke pobedime so 2 gola razlika, moj tip 3-1 strelci eto,milito,snajder

Раниери најавил некоја опасна тактика...леле колку ми е страв :pos:

Не очекувам поголеми тешкотии против босиве,верувам во хозе и мислам дека со Мота ке почне денес...

Форца Интер...:smir:

Едит: Разлистај те ги сликите и видете како му се кезат на раниери и неговата Супер Тактика

http://www.inter.it/aas/news/reader?N=32585&L=en&CAT=2

:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom