Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
У кој кафиќ глеате, и дали има место ? :icon_lol:
Недељава у Скопје ќе бидем
Гледаме стриктно ЛШ, кафич по избор на Кеј, тој шо не собира таму и седиме. Со Барса ке гледаме, сите се поканети :), знам и еден фан на Јуве исто сакаше да дое .
Е сеа ако имате нерви да гледате црно сини нијанси цела вечер ондак алал вера :)

Јас ќе дојдам со F.A ќе ја праиме голема хехе :)
П.С за дерби може да има некоја организација здравје боже :helou:

Гледаме стриктно ЛШ, кафич по избор на Кеј, тој шо не собира таму и седиме. Со Барса ке гледаме, сите се поканети :), знам и еден фан на Јуве исто сакаше да дое .
Е сеа ако имате нерви да гледате црно сини нијанси цела вечер ондак алал вера :)

Вај нот, навијамо за Калчото, не навијамо за Интер само.

Eпа следете настани на тема :), мада уште од сега ви кажувам, за 2 недели Вторник, у 8, 8 и 10 на плоштад, исто ко и последниов пат .

Него во врска со Интер, Симплицио и Брешано бунтуваат со договорите во Палермо, до 1ви Јануари ако не потпишат слободни се да потпишат за друг клуб и во истиот преоден рок да заминат од Палермо, сезонава не играа во Европа па може Интер да си дозволи да го земе Симплицио, Брешано е тотално непотребен, али нигеров ке дојде ко добро освежување во среден ред, мада 30 години има и од корист би бил 2 сезони .

Онака, претпоставка само, ништо повеќе, тип на играч е каков што бара Мурињо за среден ред, а и мислам пред година дена се поврзуваше со Интер но се остана на една шпекулација .

Eпа следете настани на тема :), мада уште од сега ви кажувам, за 2 недели Вторник, у 8, 8 и 10 на плоштад, исто ко и последниов пат .

Е поради непознавање на вакви работи не дојдов минатиот пат, сега го печатам ова :)

За Марли ложа ќе треба, почесен фан и гостин ќе биде :smir:

Понеси си боксач за секој случај. :pos2:

Инаку утре Рома нема што да бара против вас.
немој така! ако не си разбрал иде нова година, а интер во последно време дели петарди така да можно е и рома да добие од гратисите :smir:

Лео вика дека интер сеуште не го освоил скудетото.

ја се согласувам, it aint over til the fat(old) lady sings!

Juve do sea 2 petardi i nie do sea 2,kako trgnalo inter utre nisto cudno da dade uste edna petarda pa da gi vodime i vo toa:toe:,inace ocekuvam najak sostav da iskoci utre da svrzat poveke natprevari samite igraci.

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Се додека Интер победува, нема никаков проблем за нас :), +4 плус меч помалце во Ноември е супер, искрено, бар јас не очекував вакво одлепување во овој период .

За утре, победа и ништо друго, Интер е влезен во победничка серија, и со втор тим победува рутински, конечно тој менталитет го префрлија и во ЛШ и искрено очекувам да продолжат во вакво супер темпо .
Рома не е во сјајна форма, ги гледав со Фулам тиња беа до црвениот на противниците, претходно вртеа резултат дома мислам со Болоња и искрено не гледам опасност кај овој противник, Тоти не им игра, со одбраната имаат проблеми, во доста тешка ситуација се наоѓаат .
Се е во рацете на Интер, изиграат ли како што знаат и умеат и ке успеат конечно да ја совладаат римската волчица дома, велам конечно зашто последни 3 дуели дома со овој тим Интер не успеал да победи, пред 3 години загубија а последните 2 меча завршија нерешено и во двата Интер бркаше негатива ( само во куп лани победија дома ) .
Чудна работа, Рома гости последниве 3 години им е локумче, рутина, дома претставува проблем па редно е истиот да биде надминат :) .

Раниери ко Раниери си има етикета на лузер, лани Мурињо во двата наврати го надигра на тактички план, мада непредвидливо е копилево, има блесоци у сезона увек, се надевам тој блесок нема да се вика Интер .

Е поради непознавање на вакви работи не дојдов минатиот пат, сега го печатам ова :)

За Марли ложа ќе треба, почесен фан и гостин ќе биде :smir:

Немора бе. Бесплатно пиво ќе заврши работа :pipi:

Juve do sea 2 petardi i nie do sea 2,kako trgnalo inter utre nisto cudno da dade uste edna petarda pa da gi vodime i vo toa:toe:,inace ocekuvam najak sostav da iskoci utre da svrzat poveke natprevari samite igraci.

Немора петарда, добро ќе биде и разултат 2-1, 3-2...., а петардата нека причека за дербито за Италија, па на Јуве не е лошо да му подареме една петарда.

Inter Coach Jose Mourinho Aiming For 150th Consecutive Unbeaten Home League Match Against Roma :tv:

:zver:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom