Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
---------------Цезар--------------

Маикон---Лусио---Самуел---Киву-

--Станкович---Камбијасо---Мота---

---------------Снајдер-------------

--------Ето------------Милито---

Топови :)

баш сакав истиот да го постирам, со додавка ако снајдер се опорави(мислам дека веќе е опоравен но се крие) тогаш станковиќ ке игра кај виеира а снајдер позади напаѓачите!
сам себе го цитираше

Шанса нема капитенот да не игра, јас мислам дека ке биде поставен на местото на Мота, остатокот е ок .

Хајлајтс со Скарпини :)

Ла гранде парада ди Џулионе!!! :vozbud:
Ил Принчипе, финта контро финта ди финта :pos2:

* Одлично, Снајдер е повикан за дуелот со Киев...формација killing machine :)

Ako ne se lazam ama mesto kambiaso ako uleta kapitenot toa ke bide istiot sostav sto igrase protiv milan neli ?:):):)

Ama kambiaso ke gazi taka da mota otpaga od igra na negovo mesto il capitano koj sto nema utnato utakmica od 2007 . Butka recordi maliot ( STARIOT ) :):):):)

Најпрвин извинете за некултурниов речник...

али буквално ке ги ЕБЕМЕ во киев,,,,

ме исплаши мене составов а камоли противникот :vozbud:

Најпрвин извинете за некултурниов речник...

али буквално ке ги ЕБЕМЕ во киев,,,,

ме исплаши мене составов а камоли противникот :vozbud:

Абе ке смрзнат бе кај ке ги ебат...ке ги шлапкаат само :pos2:

Минус 25 е во Киев ова време...:pos2:

Абе ке смрзнат бе кај ке ги ебат...ке ги шлапкаат само :pos2:

Минус 25 е во Киев ова време...:pos2:
и ја за тоа сум најзагрижен од +7 наеднаш на -25 може негативно да влијае на играчите.:helou:

градоначалникот на Киев им вели на фановите-седете дома

поарно за нас нема да имаат притисок од трибините

зошто му се плашеле на ето:pos2:

И Снајдер и Мота во тимот. Средината ке биде нешто страшно ако играат од првата минута.

BTW Што правиме за Среда?... Идеме ли?

И Снајдер и Мота во тимот. Средината ке биде нешто страшно ако играат од првата минута.

BTW Што правиме за Среда?... Идеме ли?
Sin neka kaze on e tuka glavniot on organizira nie se soglasivme da ideme pa sea ke vidime kako ke bide ja sum za

Зашто да се резервира, мрење е на кеј у тек на недела, ке отидеме порано, накај 8, 8 и 20, ке се чекаме на плоштад некаде и ке прошараме низ кафиЌите, ке прашаме за фудбал и воала . Ке зееме пифце мифце, може и мезе, зависи кај ке седнеме и тоа е тоа . :)

Еве каков беше планот, иначе кого да прашам дали може да дојдам?:smir::smir:

Еве каков беше планот, иначе кого да прашам дали може да дојдам?:smir::smir:
Decko ako si za inter slobodno dojdi nema nikakvi problemi sto poveke toa poubavo, inter zasluzi da go gledame site zaedno i mislam deka tokmu natprevarot so dinamo e odlucuvacki.:smir:

Decko ako si za inter slobodno dojdi nema nikakvi problemi sto poveke toa poubavo, inter zasluzi da go gledame site zaedno i mislam deka tokmu natprevarot so dinamo e odlucuvacki.:smir:

Многу ви благодарам за поканата, одговорните може да сметаа дека ќе присуствувам!:vozbud:

Имам лошо сеќавање од натпреварот Динамо киев - Интер 1-1 кога во групата беа уште Арсенал, Локомотива Москва и динамо Киев...тогаш Интер одпадна уште во групата...да се надевааме дека таа ќе биде поука која нема да се повтори, тогаш Интер го водеше Ѕакерони...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom