Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Имам лошо сеќавање од натпреварот Динамо киев - Интер 1-1 кога во групата беа уште Арсенал, Локомотива Москва и динамо Киев...тогаш Интер одпадна уште во групата...да се надевааме дека таа ќе биде поука која нема да се повтори, тогаш Интер го водеше Ѕакерони...

Не коби и ти бе :)

И јас имам лошо секавање од тој натпревар,највеке се секавам на скршениот стол :)

Но тогаш цел состав ни беше растур систем,тренер Ѕакерони...и играа како манекени.

Сега е друг филмот...:)

btw-слики од Ливорно-Интер...патем Curva Nord како дома да се наога...:vozbud::vozbud:

http://www.boys-san.it/stagione/0910stagioneLIVORNO-INTER.htm

Ima li nekoj informacija kolku navivacki na inter ke patuvaat vo ukraina za ovoj mec ocekuvam golema podrska on niv i sekako pobeda na inter.Lele ajde neka doaga sreda nemozam da izdrzam veke inter vo srcee:helou:Inace gleam duri 94 posto na sajtot se izjasnile za pobeda na inter,deka e mn vazna utamicava izjavija cezar i milito,inace nie do kaj sme so sobiraneto?

Овој Платини скренал на позиција како претседател на УЕФА.

Ги обвини големите клубови како Интер, Челзи и Ливерпул дека никој не сака да ги купи поради нивните загуби.

Интер на ова одговори дека не должи ниту еден цент на ниедна банка.

Што нема да се прочита...

Што е работава со Платини?
Ништо, гадот рече дека Интер имале долгови зашто нели претходно се закануваше и на англиските екипи, со тоа што на Интер наводно биле помали не неалармантни кои овие другиве на што Морати му удри демант .
Истото е ставено и на официјалниот сајт, што е супер, Интер нема дологви а многуминамислеа дека се во финансиска криза!
Ми се свиѓаше и реакцијата на Морати кој рече, жалам Платини што Интер не е во долгови. :tv:

Морати е алфа и омега не смее да му крека никој :)
требало да побара јавно извинување од Платини за овој испад!

Дечки утре вечер носам уште еден интераш со мене , колега од факс , Тоше :tv: . Значи во добра бројка ке бидиме :vozbud: Напрајте една листа кој ке иде да се знае по убаво :smir:

Да ве информирам да не испадне после не сум ви кажал :)

Јас сум болен,не сум сигурен за утре,а ако дојдам ке пишам тука...

Абе нека ми даде еден дрес потпишан од сите ке го скинам јас со ЧаФка од кантер :) Ке ти еам тоа dwarf-ot

Дај бе ацаб , со двај се собравме сеа болни се напраивте , не ви бидува ништо саат и пол работа :smir: меракот е голем ....

Ја сум за, Чекич исто, Ибракадабра знам беше болен ако оздравел доаѓа, Грејт исто така доаѓа, Енџин со другар, Тонинтер наводно полагал па не доаѓа, киреинтер рече сигурен е, Stefanthegrear ке биде падобранецот зашто не е фан на Интер, за останатите незнам, не прочитав .

Иначе Ибракадабра го начна муабетот, така да он е организатор број 1, ај, пријавувајте се на темава за да знаеме до некаде бројка на луѓе .
Иначе планот е ваков, се собираме у 8 на плоштад, ID ке е дрес на Интер :D, шала, ја со шал ке доам вие како сакате, и од 8 до 8 и 45 имаме време да најдеме кафич што ке не збере и што ке дава фудбал, на Кеј, Гтц, лесна работа стварно .

Глупо ке ми биде да дојдам дека незнам никој :)Вие мозеби се знаете :)Незнам...ке видам :):tapp:

Глупо ке ми биде да дојдам дека незнам никој :)Вие мозеби се знаете :)Незнам...ке видам :):tapp:
Само со Грејт лично се знам од интерашиве тука, така да нема зашто да ти е незгодно да дојдеш, така е скоро со сите, освен на мсн што контактираме .

Pola i poveke ne se znaeme pa so ima veze ke se zapoznaeme, ja doagam 100 posto :helou:!!!!!!Inter forever!!!!!!!!!!!!!!!

Па му паѓа жал на Платини за неговиот Јуве кој уште на почетокот дише прашина одпозади.
Да е жив и здрав Морати кој оваа година покри 178 милиони евра загуби со тоа што го зголеми капиталот на Интер за толку.Оваа година буџетот на Интер е 260 мил евра.Оваа година Интер нема загуби од трансверите што ги направи.Инаку Морати не го задолжува клубот како другите прецедатели што прават туку од сопствен џеб ги покрива загубите.Во Италија ретко има клуб со добивка.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom