Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе чекаат Кака и Реал да се смилуваат, како да поминат... :pos2: Да не се барам сега ќе оставам за другпат, ама неколку пати пред сезона пишав дека Милан има сила за 10-тина натпревари со ваков состав. Тогаш мислеа дека нешто намерно, ама јас едноставно бев убеден и образложив зошто. Сега гледам не сум бил во право, ни 10 не се поминати :pos2:

А-C-A-B, тоа е добро во потписот, ама она Syn што го пиша е најдобро: „Гледајте утре и учете како се игра во Европа“ :pos: :pos::pos:

Извинете што прекинвам , но мала помош - како можи да дојдам до Јубилејниот дрес што им беше , темпларскиот....
Кај да го најдам , купам , и дали има шанси да го има во МК?

Milan иде даље .... simply coz , they are Bwin :)

Исто со Реал ...не проаѓа тоа немучкано ....

Абе можи некој да ми помогни или и вие појма немате?

Абе можи некој да ми помогни или и вие појма немате?
човек прошетај по дуќаните, не работиме ние во фан стор на интер одкај да знаеме кај има дрес!
ако толку неможеш да најдеш има во Милано поевтино ги продаваат тие од ланската сезона.
ако нема и таму дојди ке ти го дадам мојот од Ибра за иљадарче!

Оф леле гревчиња...Греотка се.

Не се смејте,па знаете ли тие Цирих дека газат све во швајцарско? :pos2:

Оф леле гревчиња...Греотка се.

Не се смејте,па знаете ли тие Цирих дека газат све во швајцарско? :pos2:

Абе почнаа да газат и надвор, не си слушнал тепале некоја бивша екипа, со обид за шут од транзиција, ама тоа веќе не е важно!

Тестинг Тестинг... Важно соопштение:

Од утре па се до 11-ти преводите испраќајте ги до Syn, исклучиво по ПП или по маил.

Јас ќе бидам отсутен во овој период. Можете за секој случај да ми испраќате копија по маил, можно е да ми се најде малку време предпладне, иако не гарантирам. Но сепак пратете ако можам да му одмалам од работата на Syn.

Ќе ѕиркам во секоја прилика да видам што има.

Бидете вредни и користете ја силата мудро :pos2:

Mомци одлична вест од Милано...

Снајдер,Мунтари и Матераци тренирале со екипата денес па да се надеваме дека Снајдер ке биде дел од екипата што ке игра со Удинезе(дај боже прва постава).Додека за Мота и Суазо ситуацијата е подобра бидејки денес се загревале со тимот а продолжиле со индивидуалните сесии.

Прогнозирам дека Мота дури наредниот викенд ке биде во можност да игра и да се подобри играта во средина бидејки очигледно е дека Камби игра под очекувањата и она што сме навикнати да го гледаме.

За со Удинезе медиумите шпекулираат дека Балотели и Сантон ке бидат стартери поради дисквалификацијата на Маикон и сеуште активната мала повреда на Милито.Еве поправен испит за Балотели по она со Рубин во Вторникот.

^После овој викенд следат натпреварите на националните тимови, па од наредно коло, по ова со Удинезе, на тешкото гостување во Џенова овојпат против истоимениот тим би требало цел тим да биде подготвен и да се истрча со најсилниот состав, освен ако Мур се реши за комбинирање бидејќи 3 дена по тој меч следи доста важен натпревар од ЛШ со Динамо Киев дома . :wink:

Скоро цела ндела немам седнато на интернет да видам шо се случува, и седнувам сабајле и веднаш гледам одлична вест.
Виера најави замунување уште во Јануари поради малата минутажа која ја добива. :vozbud:

Во Сабота играме со Удинизе, традиционално незгоден противник за нас но овојпат очекувам сигурна победа. Милито најави враќање но не верувам дека Мурињо ќе ризикува со него уште во Сабота, треба го чува за натпреварот со Динамо. Проблем плус е суспензијата на Маикон, повредата на Мота и Милито но се враќа Снајдер.

Цезар, Сантон, Лусио, Самуел, Киву, Занети, Станкович, Камби, Снајдер, Ето, Балотели

Ова би требало да биде изборот на Мурињо. Не би се изненадил Сантон да игра среден ред а Занети десен бек.

Aj и мојот прв објавен наслов :), |F.A.| среди за инфо-во, добра вест како и да е, Милито се надева на настап против Удинезе што значи опоравен е од повредата .

Кикс на Јуве, победа на Интер, гол на Ето се само дел од потребните елементи за подигнување на самодовербата, како на тимската, така и на онаа индивидуалната, поготово кај Ето и Балотели .

утре играме со удинезе а следната утакмица е дури по 2 недели на 17 октомври со џенова во гости, а со динамо играме на 20.
паузата е поради квалификациите за светско.

Милито: Се надевам на настап со Удинезе

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom