Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја гледавте Барса - Динамо.К, е исто како и Динамо изгледавте и вие, само што они имаа неколку шанси и еден поништен гол.
Ке губите у Киев сигурно, утре можете комотно да пуштите некое стримче и да учите како се игра у Европа.
Чисто информативно да те потсетам . :tv:

Во основа Интер е склон последниве неколку години на киксови при ваквите гостувања во ЛШ. Од друга страна дома речиси секогаш победува (освен ретки дуели како лани со Пао) така што не верувам дека ќе има опасност да не се ни пласира во 1/8 финале.

Сепак мора да се работи на ефикасноста со оглед на тоа дека во последните 2 дуела е постигнат само 1 гол, што со вака квалитетен напад не смее да се случува.

Леле резилиии се изедоа во фан клуб МИлан :) Ова не им чини,тоа не им чини,анчелоти градел леонардо рушел :)Некам да видам после некој од нив да влезе тука да ми каже нешто за Интер!

Сега се прибирам дома и гледам: а јас сакав да ни се падне Цирих... Тоа екипиште да ти било... :pos2:

Сега се прибирам дома и гледам: а јас сакав да ни се падне Цирих... Тоа екипиште да ти било... :pos2:

Најакото од целата работа во фан-клуб Ббилан....читај го мојот и потписот на Занети...:pos2::pos2::pos2::pos2:

бтв....има потписи колку ви душа сака во фан клуб Ббилан :pos2:

Најакото од целата работа во фан-клуб Ббилан....читај го мојот и потписот на Занети...:pos2::pos2::pos2::pos2:

бтв....има потписи колку ви душа сака во фан клуб Ббилан :pos2:
Ако, заебавајте ги, ама за воља на вистината, тие имаат 3 бода, а Вие 2.

Ако, заебавајте ги, ама за воља на вистината, тие имаат 3 бода, а Вие 2.
И . . . :)
До вчера велеа, гледајте утре Милан, да видите како се игра во ЛШ, зар ти би одолеал на едно вакво сеирче .

И доказ дека и Вие не сте сјајни колку што зборите дека сте (Италија на страна, збориме за ЛШ оваа сезона).

И . . . :)
До вчера велеа, гледајте утре Милан, да видите како се игра во ЛШ, зар ти би одолеал на едно вакво сеирче .
Тоа е друга работа.

И доказ дека и Вие не сте сјајни колку што зборите дека сте (Италија на страна, збориме за ЛШ оваа сезона).

Гледај ги околностите прво .
Интер играа со Барселона која моментално е најдобрата екипа во Светот, реално да збориме, второ, играа со Рубин кои се шампиони на Русија, мада мање битно тоа, играа 30 минути со играч помалце така да неможеш да ми го споредиш ова со Цирих дома човече . :wink:

Брат, по нерешеното со Бари пукаа од радост. После се спасуваа од Бари.
По нерешеното со Казан, исто пукаа од радост. После добија по тиква од Цирих.
Секогаш доаѓаат за сеир, после некој ги треска од земја. После пак доаѓаат, и пак некој ги треска од земја. Некои луѓе никако да научат. Како да не си хепи и да не ги реметиш? Урнебес се :pos2:

Брат, по нерешеното со Бари пукаа од радост. После се спасуваа од Бари.
По нерешеното со Казан, исто пукаа од радост. После добија по тиква од Цирих.
Секогаш доаѓаат за сеир, после некој ги треска од земја. После пак доаѓаат, и пак некој ги треска од земја. Некои луѓе никако да научат. Како да не си хепи и да не ги реметиш? Урнебес се :pos2:
ОК, тоа што си го бараат самите е сосема друга работа, а јас само наведов еден факт. Ќе видиме како ќе поминат со Реал, па после тоа ќе збориме...

ОК, тоа што си го бараат самите е сосема друга работа, а јас само наведов еден факт. Ќе видиме како ќе поминат со Реал, па после тоа ќе збориме...
Победа во двата дуела против Киев и веќе се во наредна фаза, капираш ? Муабетов е Милан изгуби од едни Цирих дома, а не кој колку бодови има во фазата по групи, 2 бода од 2 меча во такви околности не е трагична ствар у моментов, пред 3 години имаа 0 по два меча па се пласираа понатаму . :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom