Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Звер !!!!!! КаМБИ мајсторееее :)

пс:Кажете типови за утре , сигурни
ппс:И ја сум зверосан у моментов :(

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
Абе нема потреба да се плашиме од јуве ја глеав со лацио слаби се немаат некоја посебна игра сакаат нешо преку диего кој им е најдобар во тимот али немозе он сам и имаат слаба точка во одбрана доста многу пати во последен миг спасуваше киелини така да сигурен сум дека пак ке освоиме.Иначе за утре очекувам сигурна победа.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Ајде ајде денеска одиме на победа,штета што нема да ја гледам,но затоа радио до мене и топ е :)

Очекувам или Ето или Милито да одмараат денес,Балотели прва постава да игра...

Инаку Деко за спортска ако сакаш иам еден добар линк...на мсн ке ти го дадам линкот :)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
Адриано денес даде 2 гола за фламенго човеков стваро ме изненадува по некад размислувам за негово вракане во интер.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Адриано денес даде 2 гола за фламенго човеков стваро ме изненадува по некад размислувам за негово вракане во интер.
Се врака на страите патеки Адриано,се буди зверот во него...и јас би сакал да се врати,омилен играч ми беше во Интер...

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
949
Teшко дека ке се врати...Иако сите фанови на Интер го посакуваат тоа.

За денес Интер е сигурна,Балотели ке игра прва со Ето а и се надевам дека и Кварезма ке добие шанса во првите 11 колку да му се врати мотивацијата во пресрет на сезоната.

Но Мурињо знае најдобро...

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Teшко дека ке се врати...Иако сите фанови на Интер го посакуваат тоа.

За денес Интер е сигурна,Балотели ке игра прва со Ето а и се надевам дека и Кварезма ке добие шанса во првите 11 колку да му се врати мотивацијата во пресрет на сезоната.

Но Мурињо знае најдобро...
Милито кај е?

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.546
Поени од реакции
7.084
It’s not all smiles in the Juventus camp after their convincing 2-0 win away to Lazio in Serie A, as diminutive striker Sebastian Giovinco is demanding more playing time after his impressive substitute appearance at the Olimpico.

The 22-year-old came on for injured Brazilian Diego during the first half and inspired the Old Lady to victory, also providing the assist for David Trezeguet’s goal. And his post-match bitter lament cannot go unnoticed…

“Diego is a difficult opponent for me, perhaps because he is older or perhaps because he is a foreigner…” he bemoaned on Sky Sport Italia.

“If I were from Brazil or Argentina, maybe I’d have more chances to play. I regret being an Italian.

“However, I want to thank everyone for the praises and I always try and be ready when called upon.”
нека не се коси Џовинко! Канаваро знае кај треба да одат младинците за да играат!

интериста: хахахахахах

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Ех Марли, Марли. Битно Интер ќе му остане во срцето, не е се во парите. :)

П.С. Задолжувам некој да напише пост со кој накратко ќе даде рецензија на целава утакмица откако ќе заврши, јас нема да бидам во можност да ја следам :/

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.343
Поени од реакции
6.025
нека не се коси Џовинко! Канаваро знае кај треба да одат младинците за да играат!
И самиот Џовинко тоа го знае:

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]“I play for the best club in the world, I said that and I stand by it. I made my choice and of course I hope to have more playing time.”[/FONT]
А, интервјуто од гоал.ком е испревртено, колку да звучи интересно . Линк до вистинското интервју на Џио .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.008
^ Ok, факт е дека Џио нема вечно да биде со став дека доволно е само да биде дел од составот на Јуве, макар и што седел на клупата . Џио веќе има 22 години и во Јануари ке наполни 23, нормално е во тие години веќе да сака првотимски статус . Иако факт е дека во овој тим на Јуве тоа не може да му биде загарантирано, ќе чека повреда на играчи или ќе чека период кога Ферара ке ротира поради пренатрупаност во распоредот .

Такво нешто кај Интер само од Балотели би очекувал, од Сантон никогаш, бар не у наредни 2-3 години .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom