Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.687
Поени од реакции
836
Стандард ко у италија, даваше голови со Парма, Реџина, и компанија. У лига шампиони ке го видим или со Реал кој ке играат. Тогаш се гледаат мајсторите :smir:
Тогаш се гледаат мајсторите, али ЗАМИСЛИ има и такви што со ЛИВОРНО не можат гол да дадат :kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
Мислам дека не треба толку да не интересира со праи Ибра во Барса . Нека става таму голови што сака нека праи ..

Интересно интервју , Ибра : Во срцево само Интер ... Кој се задолжени за преведување за денеска нека го преведат и нека го стават на сајтон

Ibrahimovic adesso afferma: "Nfel cuore ho solo l'Inter"

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.008
Мислам дека не треба толку да не интересира со праи Ибра во Барса . Нека става таму голови што сака нека праи ..

Интересно интервју , Ибра : Во срцево само Интер ... Кој се задолжени за преведување за денеска нека го преведат и нека го стават на сајтон

Ibrahimovic adesso afferma: "Nfel cuore ho solo l'Inter"

Ништо посебно, помеѓу Јуве и Интер, Интер му е повеќе во срцето, тоа го изјави, и дека сака оваа година да му биде подобра од минатата, со освојвање на сите трофеи .
Целото интервју ке биде достапно утре, ова е само дел од истото .

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Omg, пак Ибра во муабет, дај оладете и со известувањево за резултатите на опонентите, тука се гледаат игрите на Интер, а додека со Интер е се ок, нема потреба за анализирање на резултати од други натпревари.

П.С. Енџин, јас сум задолжен за преведување и ажурирање денес и немам намера копиљот да го ставам на страницата на Интер :)

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Omg, пак Ибра во муабет, дај оладете и со известувањево за резултатите на опонентите, тука се гледаат игрите на Интер, а додека со Интер е се ок, нема потреба за анализирање на резултати од други натпревари.
Резултатите на другите екипи се и тоа како поврзани со Интер. Можеби тоа е за во темата Серија А, но бидејќи таму би се створила лавина од дискусии и провокации не е на одмет по некоја информација тука..
Односно она што нас не интересира..
Покрај киксот (веќе вообичаен и виден од минатата сезона) на Милан, треба да се издвои и поништен чист гол на Лацио во првото полувреме во дуелот со ЈуБе! Неколку фаули најмалку за жолт картон не се ни досудени во корист на Лацио.. Лотито на полувреме беше толку нервозен што ќе влезеше на теренот.. Сељаците од Б зоната ќе се извадат и покрај послабата игра од Лацио.. :kesa:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Еве ја формацијата со која мислам дека треба да настапиме утре:

Онаа истата која што беше доста ефектна против Милан, само што сметам дека иако Киву игра во врвна форма треба да се одмори на овој натпревар, а Сантон конечно да заигра во новата сезона.

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
Oblog nekoj za vo sreda, na avatar, potpis ... neka pise na profil :D Pozdrav, se nadevam deka ke gledame ubav fudbal vo sreda

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.546
Поени од реакции
7.084
Резултатите на другите екипи се и тоа како поврзани со Интер. Можеби тоа е за во темата Серија А, но бидејќи таму би се створила лавина од дискусии и провокации не е на одмет по некоја информација тука..
Односно она што нас не интересира..
Покрај киксот (веќе вообичаен и виден од минатата сезона) на Милан, треба да се издвои и поништен чист гол на Лацио во првото полувреме во дуелот со ЈуБе! Неколку фаули најмалку за жолт картон не се ни досудени во корист на Лацио.. Лотито на полувреме беше толку нервозен што ќе влезеше на теренот.. Сељаците од Б зоната ќе се извадат и покрај послабата игра од Лацио.. :kesa:
ја гледав утакмицата и јувентус немаше никаква игра во првите 45 минути, сета игра им се базираше да ја подадат на амаури или на диего ништо повеќе....
а тоа со поништениот гол и судењето во корист на јубе ич нека не те чуди! Јас уште после тим купот на форумов најавив дека стариот Јубе се враќа на терените:kesa:

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
ја гледав утакмицата и јувентус немаше никаква игра во првите 45 минути, сета игра им се базираше да ја подадат на амаури или на диего ништо повеќе....
а тоа со поништениот гол и судењето во корист на јубе ич нека не те чуди! Јас уште после тим купот на форумов најавив дека стариот Јубе се враќа на терените:kesa:
Oпа опа.. Гори под газе и стариот Јубе се врати а?? Незнам дали слушна, дека Моџи се врати во Јуве.. И одма вмеша прсти а?? Море мајката.. Овај и од затвор ќе мести утакмици а?? Браво бе..:pusk:
Покрај киксот (веќе вообичаен и виден од минатата сезона) на Милан, треба да се издвои и поништен чист гол на Лацио во првото полувреме во дуелот со ЈуБе! Неколку фаули најмалку за жолт картон не се ни досудени во корист на Лацио.. Лотито на полувреме беше толку нервозен што ќе влезеше на теренот.. Сељаците од Б зоната ќе се извадат и покрај послабата игра од Лацио..
Да бе да.. И 2 офсајди што ги немаше.. И гол аут досуден во корнер.. И 2-3 чисти за Јуве и тие недосудени.. Абе ти да не носеше наочари за швајцовање, ко беа спорните ситуации во корис на Јуве??

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.679
Поени од реакции
59.808
Да бе гори, еве Мурињо од кога кажа дека не може да заспие никој не спиеме :)

3-то коло, горело...

Иначе сум апсолутно за тоа да не влегуваме во судиски грешки и што помалку да ги коментираме. Се случуваат, но и ние треба да се однесуваме како во другите првенства и да не дигаме прашина. Ако почнуваат работи да се случуваат во серија, тоагаш е алармантно. Иначе, судиска грешка си е судиска грешка.

Што се „тиче“ до Лацио, криво ми е што не изгубиле повеќе, по можност со некој гол од офсајд и да им исклучеа два играчи. Во моментов сум исклучително негативно расположен кон нив, благодарение на оној Лолипоп.

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Иначе сум апсолутно за тоа да не влегуваме во судиски грешки и што помалку да ги коментираме. Се случуваат, но и ние треба да се однесуваме како во другите првенства и да не дигаме прашина. Ако почнуваат работи да се случуваат во серија, тоагаш е алармантно. Иначе, судиска грешка си е судиска грешка.
Да за ова си во право.. Али малку се тие што го гледаат таквите исклучоци како судиски грешки(а ке видиме дали беше, пошто Легро беше турнат во 5-терецот) и малку мислат дека на секој тим му имаат појдено во корист тие судиски грешки, сме осетиле и ние(фановите на Јуве) и вие(Фановите на Интер) на своја кожа!!:toe:

Член од
31 август 2009
Мислења
78
Поени од реакции
4

3-то коло, горело...

Што се „тиче“ до Лацио, криво ми е што не изгубиле повеќе, по можност со некој гол од офсајд и да им исклучеа два играчи. Во моментов сум исклучително негативно расположен кон нив, благодарение на оној Лолипоп.

na lotito ke se odmazdime nie ke vidat koga ke igrat protiv nas no da kiksirase juve vecerva ke bese dobro zs zema golem zaelt ovie damive

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.546
Поени од реакции
7.084
да не кажувам што ми се тресе од нив! мислев дека којзнае што ке покажат според оценкиве од гоал.ком последниве кола они уствари стариот терк па си го почнале....
ама ако си има задолжени за тоа ке си средат само немој после да ги гледам на форумот како колнат по интер кога ке наследиме уште некоја наместена титула!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom