Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Викендов како поминавме со Интернационалциве? Да не има некој информација за некоја повреда?
И гледам таму нешто ми мрчите за одмарање на играчите.. Како утакмицата со Барселона да е финале на ЛШ..
ЈуБе игра сабота вечер со Лацио на гости.. Доста тежок натпревар.. Тие ќе си помислат ја победиле Рома и може да се опуштат, додека Лацио е во подобра форма од Рома во моментов.. Таму игра и Круз кој редовно го полни ЈуБе.. Така да при евентуален кикс нивни очекувам најсилен состав во недела за Интер.. Решавање на победникот во првото полувреме.. Па нека одмара Мурињо за второто..
После ќе ја дрвиме Барселона.. Сега рано е..

Хаха не зезај бе. Иванович е звер а башка има и 22-23 години незнам точно.

Е да шо бидна со малиов, една две утакмице го глеав убоо играше после го снема ??

Во Португалија игра сега.

Разменивме линкови со Италијанскиот блог http://cesololinter.blogspot.com/

Од таму администраторите ви упатуваат поздрави и ве покануваат да оставите коментари на блогот во секое време.

сака да каже ако дојде Иванович ќе си ја уништи кариерата:)

Па веќе неколку играчи кои преминале кај вас си ја уништиле кариерата,него ме чуди тоа што провоцирате и тоа што јадете бурек за нас кога однапред знам дека ке го лапнете од лацио и дека ке биде биде фешта на олимпико.

Ме чуди како толку се величите кога ништо особено не видов ништо од вашата игра во овие почетни утакмици типично стандардно глупа, се разбира одлична за вас.

3786423872_d9de9f3581.jpg

:smir:

Хаха не зезај бе. Иванович е звер а башка има и 22-23 години незнам точно.

Е да шо бидна со малиов, една две утакмице го глеав убоо играше после го снема ??

Сантон не ми го мењал за ниеден друг лев бек.Исто така може да игра и лево крило а Иванович е типичен бек нешто како Киву во Интер.

Пеле ми беше омилен од помладите во Интер,но како размена за Кварезма отиде во Порто.Незнам колку играше таму но навистина ке беше инвестиција за иднината во Интер.

Не стануваше збор кај дефанзивците за менување на Сантон или на Киву, туку за барање замена за овие што влегоа во години и полека полека, мора да се мисли и на тоа...

Се слагам со тебе,но за оваа година не ни треба веке ниедно засилувње освен уште замена за Шнајдер бидејки е единствен играч на таа позиција.Пандев би бил добра опција.

Инаку за замена на фудбалери како Матераци и постарите одбранбени играчи наредната година би била совршена за таква промена.

Се слагам со тебе,но за оваа година не ни треба веке ниедно засилувње освен уште замена за Шнајдер бидејки е единствен играч на таа позиција.Пандев би бил добра опција.

Инаку за замена на фудбалери како Матераци и постарите одбранбени играчи наредната година би била совршена за таква промена.

Токму така, Пандев, Деко, двајцата би биле одлични играчи за замена на Снајдер. Како и да е, оптимист сум, Снајдер е покрај добар тренер и воопшто не се сомневам во напредокот и константноста. Само да не има некој несмасен старт од страна на дивјаци од Ливорно, Парма и слично :)

Токму така, Пандев, Деко, двајцата би биле одлични играчи за замена на Снајдер. Како и да е, оптимист сум, Снајдер е покрај добар тренер и воопшто не се сомневам во напредокот и константноста. Само да не има некој несмасен старт од страна на дивјаци од Ливорно, Парма и слично :)
Не го заборавајте Кутињо кој в година иде :smir:

Не го заборавајте Кутињо кој в година иде :smir:
и да дојде сигурно нема да го пуштат прва постава и како ретардиран да дава по 10 гола на утакмица!
според мене 1 година навикнување првен ке му треба на животот во италија а после се друго!

Moрати станува амбасадор на ОН

Шитнат е ( т.е. беше дел од трансферот на Кварезма ) и не е првотимец во Порто, лани 2 утакмици дал изигра .

Пеле беше позајмен на Портсмут, ама и таму не играше, па сега е позајмен на Ваљадолид.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom