Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.621
Поени од реакции
14.497
Фала брат =)

ИМА ДА ГРМИ ВО САБОТА !!!!!!!!!
Очекувам мудро и солидно да изигра, да асистира некое голче, а секако добро би било и ако го постигне првенецот. :)

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Снајдер и официјално е ваш.

http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/es/1202781323993/noticia/ComunicadoOficial/Sneijder,_traspasado_al_Inter_de_Milan.htm

Со здравје да си го служите. :smir:
Нека ни е со среќа.

Станав пред 15 мин и прво што проверив беа inter.it и realmadrid.com :)

Според goal.com:
Possible formation (4-3-1-2):
Storari; Zambrotta, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski; Gattuso, Pirlo, Flamini; Ronaldinho; Pato, Borriello.

Possible formation (4-3-3): Julio Cesar; Maicon, Lucio, Samuel, Chivu; Zanetti, Stankovic, Thiago Motta; Balotelli, Eto’o, Milito.

PLAYERS TO WATCH

Alexandre Pato (Milan)
Samuel Eto’o (Inter)

PREDICTION

The Milan derby hasn’t finished all square since October 2004, so it could finally be time for a draw between these two sides again.

Milan-Inter 1-1

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
Ја едно знам =) Се кладев со 20души на Милан за дербиво така да ако изгубиме ке бидам префарбан у црвено/црно или ке бидам мн. груп навивач на интер на фан клубов ;)
Брат ја ако изгуби Интер треба 20 гајби пиво да купам......ама нема да се случи зашто нема загуби!!!! Така да кој е за пиво у сабота после мечот кај мене!!!!!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.248
Поени од реакции
46.618
Сега за друго нешто.. гледам читам таму ставате тактики и едвај чекате да го извадите Станкович од средниот ред..
Станкович точно дека не е којзнае колку добар за истурен плеј, но Станкович е класа подобар на било која позиција во средниот ред од Мота, Виеира, Мунтари и Занети. Единствено подобар е Камбиасо на дефанзивната позиција.. Кога тој играше најдобро во Лацио, во средниот ред таму имаше доста офанзивни фудбалери.. Цезар кој играше доста добро по левата страна, Фиоре кој беше доста добар по десната..
Додека кај нас Дејан игра како единствен офанзивен во среден ред со тројца дефанзивни фудбалери.. И дел од вас сеуште не ја научија лекцијата.. Сеуште во прв тим ставаат три од нив..
Значи ако веќе го имаме Снајдер во тимот, тогаш Дејан треба да игра поназад во средината со Камбиасо и еден од Мота/Мунтари/Виеира за овој наш тим да добие на креативност..
Толку накратко имав да кажам.. Не ми се зборува веќе толку после вака слаби игри на Интер.. Да го гледаш немоќен против Бари да даде гол.. Катастрофа..
И некои од вас ќе речат Бари играл дефанзивно.. се бранел.. А што сакате Бари да прави? Што ако сите останати тимови се бранат против нас? Со сите ли ќе губиме бодови? Не е проблемот до Бари.. Проблемот е што немаме лидер.. Како муви без глави сме по теренот.. Не сме уиграни.. Имаме 5-6 нови првотимци.. Со друг збор.. СРАМОТА!
Среќа наша што Милан и Јуве не се којзнае колку добри.. Инаку кај ќе ни беше крајот..
1. За Дејо, точно, се согласувам со тебе, на позициите на Мота, Мунтари он би изиграл 10 пати подобро од нив зашто тоа е и неговата природна позиција, така да и јас сум за варијантата Дејо да игра во средината на место на Мунтари/Мота . Проблемот е каде ке се смести Занети, лево шанса нема, десно Маикон е незаменлив, така да Занети дефакто треба да се префрли повторно во средниот ред .
Се поставува прашањето, дали е дојдено време кога конечно Il Capitano постепено треба да биде префрлен на клупата за резерви ? Да, борец е, но и истиот има нула креативност во себе што е и разбирливо со оглед на позицијата која ја играше во текот на својата кариера . Годините почнуваат полека да си го прават своето ( апла е истото приметливо кога Занети е префрлан на позиција десен/лев бек ) па ме интересира вашиот став во врска со ова прашање .
Со Милан мислам дека Мурињо сигурно ке стартува со Виеира во средниот ред, во случај повторно да се одлучи за 4-3-1-2 формат, тогаш средниот ред е веќе познат, Виеира а пред него Мота, Дејо и Занети, а нападот Милито - Ето . Во случај да се тера 4-3-3 форматот, дилема е кој ке бидат партнери на Виеира во средниот ред, бар според мене, реков, Виеира ке стартува против Милан па останува дилемата кој од Дејо, Мота и Занети ке го сочинуваат средниот ред .

2. За Бари, вината јас ја гледам само во Мурињо, и во никој друг . Не смееше да дозволи да ги има сите измени искористено на повеќе од 30 минути до крајот на мечот . Последната измена требаше да ја искористи по евентуалниот постигнат погодок и да вади еден од Милито/Ето, или да чека до 75та минута па да стави уште некој играч во нападот во ситуација Интер да не постигнеа гол .

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Браво!!!
Не ни се сомневав оти Мурињо ќе го добие она што го посакува.
Огромни честитки за Снајдер, сега се ви е оптимално пополнето.
FORZA INTER!

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Абе ... колкава е шансата да игра утре ?

Ја мислам ко што е напизден на кралевиве што го заебаа така мафијашки дека ке грмне некоја од 30метра а ? :smir:

ADVISOR

barca & inter
Член од
4 јуни 2009
Мислења
799
Поени од реакции
16
JEEE SNAJDER:vozbud::vozbud:
Ne mi se veruva Inter i Barsa vo ista grupa padnaa:vozbud:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Еј топ , пишува дека е во тренинг кампот на Интер =) Ај нек се натренира па да го видиме со Билан ! Не дека мн. тренинг му треба за со нив ;D

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.654
Поени од реакции
59.640
И ние објавивме :pos2:

ЕДИТ: Заврши ли пазарот на Интер?

Според transfer market, уште две опции се во игра:

Размена Мунтари - Џенас

ITALY/INTER, Exchange Muntari-Jenas?
07:57| Redazione TMW | read 963
© foto di Federico De Luca

All know that José Mourinho appreciates so much Jermaine Jenas. Harry Redknapp is dreaming Inter's midfielder Sulley Muntari, so an exchange among the two players for satisfy the two managers could really become true.

ITALY/INTER, Ready to sign Pandev
07:49| Redazione TMW | read 1187
Source: Gazzetta dello Sport
© foto di Alessandro Pizzuti

Waiting to know the last details of Wesley Sneijder, according to La Gazzetta dello Sport , Inter could sign another player. Probably during next hours they will track Goran Pandev (26) , if negotiation among Lazio and of Zenit didn't end well.

Пандев, ако пропаднат преговорите Лацио-Зенит.

Последнава е според Газета Дело Спорт, иако јас не можам да се снајдам на тој сајт многу ми е натрупан...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Епа ајде штом е и официјално веке...Со срека да си се служиме со Снајдер,да дава голови,да асистира и се тоа...

Погоре гледам дека се спремала и размена Мунтари-Џенас,ако се направи таа размена,добро ке биде,Џенас е екстра играч во средина.

Само не ми се верува Снајдер да игра против Ббилан утре,пошо треба да се навикне на стилот на игра на Интер,треба да прошета низ Милано да си најде нова женска :pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom