К
кременко
Гостин
и викате дошол и интер а ?!:pos2::pos2:
абе утре коа ке го видам на прес е тогаш ке поверувам
абе утре коа ке го видам на прес е тогаш ке поверувам
Дечко нека дојде баптиста нека изигра некој натпревар за интер па ке збориме далу сум во право, а за тоа за во рома он да не беше вие ни 6 место немаше да бидете по што даде неколку клучни гола глеам дека не си прател ситуација. Не му ги памтам сите клучни гола за да ти доказам еден му памтам со лацио коа тепааа 1-0, али ко за прва сезона солидно изигра така да не ми треба наочари не се секирај, и ако бидам во право за баптсита не пишувај веке на нашиот форум
Decko imas sreka ne doaga izlea po so snajder ke dojde najverovatno taka da sam ke si vidis vo roma kako ke izigra ovaa sezona baptistaStvarno ne razbiram dal nekolku gola i toa tebe ti dava pravo da kazes deka e podobra opcija od Snajder?
Ne znam ama jas go sakam najdobroto za Inter a ti kako sto gledam si kontra taka ostanuvam na toa da si zemes podobar par cvikeri ne te biva za skaut
E toa ke bide veke slavenje...Da im dade gol na milan i da pobedime odma ke mu oprostam kako i najverovatno site faniovi,eve mu ja sansata samo normalno ako murino mu dade sansa.