Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Баптиста ако се донесе, ке се донесе за таа фамозна 10ка, со цел памет верувате дека ќе се носи за да игра шпиц ? Налед тоа што играл во минатото, во Интер доколку дојде ке игра позади напаѓачите односно на позицијата на Дејо .

Вчера реков, ако не се носи Снајди, било кој друг е добредојден освен Баптиста, што значи скептик сум за негов просперитет во црно-синиот дрес ( што не значи дека сум во право ) .
Имаше блесоци во кариера, хет трик против Ливерпул на нивни терен, гол против Барса на Ноу Камп, одличен приказ во Севиља каде го привлече вниманието на големите тимови, освојување на Копа Америка со Бразил каде играше во тандем со Адри и беше првотимец ( постигна и гол во финалето со Аргентина мислам ) и тоа е тоа .

п.с. Гледајки го Баптиста, најмногу одговара на оној профил на играчи кои ги бара Мур, бар он би бил задоволен од негов ангажман со оглед на фактот што бара од неговите плеј играчи да учествуваат во одбраната кога поседот на топка е кај противникот .
нека не го тупи мур затоа не му чинеше диего . не му чини касано ... а со мота , мунтари камби дејо/виера/занети позади него комотно може брејк денс да игра кога напаѓа противникот

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.771
Поени од реакции
6.567
Ja decki mislam deka treba da ides da si zemes eden par naocari
"Baptista dobro izigra vo Roma kao za prva sezona"
Ja ne znam ili se pravis aj da ne recam so ili si toa sto mislam
Дечко нека дојде баптиста нека изигра некој натпревар за интер па ке збориме далу сум во право, а за тоа за во рома он да не беше вие ни 6 место немаше да бидете по што даде неколку клучни гола глеам дека не си прател ситуација. Не му ги памтам сите клучни гола за да ти доказам еден му памтам со лацио коа тепааа 1-0, али ко за прва сезона солидно изигра така да не ми треба наочари не се секирај, и ако бидам во право за баптсита не пишувај веке на нашиот форум

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.299
Поени од реакции
46.841
@IoSono
Затоа реков, скептик сум за негов просперитет во Интер, ко и 90% од интерашиве во Светот, плус остали фудбалски фанови, али ко обични смртници тука ништо не можеме, освен немо да следиме и да мрчиме .

Кога ке ми текне какви очекувања имавме од Кварезма, тогаш па обратно беше, дури и кружеа мислења низ нетов дека се добива нов К.Роналдо, толку некои луѓе беа убедени во неговиот просперитет во Италија . . . така да, секогаш, Секогаш има простор за деманти, поготово кај Интер каде Се е можно. :)

p.s. 100 пати реков, не смеете да го обвините Снајди за неговата одлука, ја му завидувам и му симињам капа за истата . :wink:
Иначе, кога сме кај него, сеуште се шпекулира стандард за негов премин во Интер. Линк1 , Линк2

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.541
Поени од реакции
7.069
настрана секојдневните грижи еден мал хинт кој ке ја отвори темата милан-интер!
Ајсшутер напиша:
Љубе ќе ја отвори само почекајте до крајот на денот :)
љубе за председник !!!

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Сепак мислам дека Касано е подобра опција од Баптиста и подобар асистент е а и прва желба е на навивачите на Интер во Италија бидејки одамна е изјаснет навивач на Интер.Касано зад Ето и Милито е подобро од Баптиста.
Овде кажува дека од мал си навива за Интер.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.584
Поени од реакции
6.739
Весли Снајдер не е идиот.

Весли Снајдер е заљубен идиот:

Работава отиде до таму што се зборува дека е можно да премине во Атлетико М. Ќе испадне дека не е работата ни до Реал, ни до Интер. До градот е, поточно нешто во него. Нешто тврдоглаво што не сака да си замине :)
Многу е глуп,,, па и во милано има јаки пички... нека се здружи со Виери и ке рока манекенки секој ден :pos:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
^
Женската на Орландо Блум не го пуштала да снима Пирати од Карибите 4 дел.
Женската на Снајдер не го пушта да мрдне од Мадрид.

До кој левел стигна машкиов пол :/

П.С. И мене не ми се допаѓа тоа што Интер наводно е заинтересиран за Баптиста, ајде бре Мур, земај го Касано...

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Aj честито Sneijder официјално потпишал 5 годишен договор :smir:

извор: Sky Sport 24

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.771
Поени од реакции
6.567
Snajder vo inter e sea stvarno ostanav bez zborovi ova e stvarno neverojatano neli kazaa definitivno ne ide od kaj sea ova!!!!!!!!

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
:pos:

Бетер од шпанска серија стана трансферов. Ако е вистина, тогаш "нек се угоде", ако не е... Преку глава, по втор пат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom