Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Конечно донесоа плеј. Само уште да видиме како ќе се снајде.

Ај, како и да е, нека е со среќа. Не треба толку да му се нафрламе, вљубен си бил човек :). Барем не кажа нешто лошо за Интер. Очигледно не сакал да си ја ризикува врската... Во секој случај добро би било да си ги остави настрана приватните проблеми.

Деко брат потписот ти вришти :pos2::pos2::pos2::pos2:

Него Кверзма нема да се изнаигра против Ббилан пошо Бонера ке го чува мудро,ке го фати за јајца и нема да го пушти цела утакмица,а може и да клекне и да му лапа без да го фати со раце...:pos2::pos2::pos2:

Солидно,солидно :pos2::pos2:

Него Љубе ке иде на Миланманиа , тука неговите му забивале ноЖ у грб :pos2::pos2::pos2:

Солидно,солидно :pos2::pos2:

Него Љубе ке иде на Миланманиа , тука неговите му забивале ноЖ у грб :pos2::pos2::pos2:

Немој да ја префрлаш вината на нас, ке си замине поради Интерашите :pipi:

БТВ нека ви е честито Снајдер, и се надевам дека нема да се изнаигра у субота

Со среќа да си го служите, ваљда подобро ќе се снајде во Италија, пошо во Шпанија не му идеше баш :)

Немој да ја префрлаш вината на нас, ке си замине поради Интерашите :pipi:

Не не, тој кажа дека од нас и од Јувенташите очекувал, ама од вас бил увреЃен и изненаЃен, види на Сериа А. Што талентирано дете за фудбал вие... :pos:

Ја сум пијан , али кажете му на Љубе дека Бонера може да ми го пуши :pos2::pos2:

Дечки може некој да ми пише можен состав на Интер за у сабота ми треба за темата за Дербито

Цезар

Маикон Лусио Киву Сантон/Занети

Виеира

Кварезма Мансини

Снајдер

Ето Милито

Леле со ваква формација колку ке ЕБЕМЕ !!!!1:pos2::pos2::pos2:

Мудро и солидно !

пс:не ми испаѓа глупава формација , и не знам дал е Киву повреден ат д момнет .... али ме разбравте ваљда =)

До Љубе...
ааа далииии Бонера можи да го лапни без да го касни ???:pos2::pos2:

Рано е малце. Којзнае што мисли Мурињо уште од сега. Лупни што било, трпи форумов :) Ја мислам:

Ето ------ Милито

Мота --- Виера --- Станковиќ --- Занети

Сантон ---Лусио --- Киву --- Маикон

Цезар

Се шпекулира повторно за 4-3-3, 4-3-2-1 форматот на Мурињо, со Балотели - Милито - Ето во нападот . Евентуалниот потпис на Снајди можно е да искомпликува некои работи, иако не верувам дека биде подготвен за мечот со Милан .
Дилема за Мурињо е и одбраната, т.е. левата бековска позиција а и едната централна, според мене ке игра со Самуел и Лусио централно, Киву и Маикон за бековските позиции . Ако се игра 4-3-3 форматот тогаш не е сигурно кој би играл ко деструктивец, дали Виеира ( за кого Мур имаше пофални зборови за последните неколку дуели ) или Дејо, Занети и Мота ми се сигурни .

Толдо

Маикон Кордоба Самуел Сантон

Занети

Камбиасо Станкович

Мансини

Ето Балотели

И во ваков состав ќе ги победиме Биланезите....нема ни да ни ги видат напаѓачите во мракот кога ќе ја вадат топката од мрежа. Штета што си отиде Ривас инаку и тој ќе играше прв состав!

ок ја стаив од Иосоно он прв пиша, па можете да ги пишете вашите мислења у темата. Фала

Се шпекулира повторно за 4-3-3, 4-3-2-1 форматот на Мурињо, со Балотели - Милито - Ето во нападот . Евентуалниот потпис на Снајди можно е да искомпликува некои работи, иако не верувам дека биде подготвен за мечот со Милан .
Дилема за Мурињо е и одбраната, т.е. левата бековска позиција а и едната централна, според мене ке игра со Самуел и Лусио централно, Киву и Маикон за бековските позиции . Ако се игра 4-3-3 форматот тогаш не е сигурно кој би играл ко деструктивец, дали Виеира ( за кого Мур имаше пофални зборови за последните неколку дуели ) или Дејо, Занети и Мота ми се сигурни .

Таа е најверојатна дефанзивна постава, јас одам на лудориите на Мур и типувам дека ќе има некое изненаџење, па го пишам Сантон.

Во средина Мунтари би требало да одмара пошто Мур јавно кажа дека е незадоволен што овој пости, веднаш по натпреварот со Бари. Кварезма мислам нема да започне зошто до 30-та минута ќе го исвиркаат и ќе треба да го извади. Мансини веројатно ќе биде во Рома или во Џенова дотогаш. Снајдер ќе е во авион или воз... ќе мора да се соберат Виера и Деки во средината...

Напад стандард...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom