Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
во колку саат се игра утакмицава и дали ке има пренос на тв?
баш сакам утре да видам дали ке се докаже некој што цело лето си ги дига акциите како манчини и виеира!
ке останувале да се докажуваат, ја да сум мурињо утре им викам докажете се ве оставам не се докажете сакам сами да си најдете нов клуб до 22 август!
Мислам во 20:30 почнува а за пренос можи да има на раи уно не знам. На телма нема шанси :)

едит:
APPIANO GENTILE - Sono tre i giovani nerazzurri aggregati alla prima squadra in occasione dell'edizione 2009 del Trofeo Tim in programma domani (a partire dalle 20,30) allo stadio "Adriatico" di Pescara.

Значи во 20:30 е сигурно.

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Мислам во 20:30 почнува а за пренос можи да има на раи уно не знам. На телма нема шанси :)

едит:
APPIANO GENTILE - Sono tre i giovani nerazzurri aggregati alla prima squadra in occasione dell'edizione 2009 del Trofeo Tim in programma domani (a partire dalle 20,30) allo stadio "Adriatico" di Pescara.

Значи во 20:30 е сигурно.
Пренос ќе има на Canale 5
SuperSport 1 (Dig ALB )
со почеток во 20:30 часот

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
На некоја од нашите нема да има?!?!?!?!??!

Не се исплатеа изгледа илјадате мејлови до редакцијата на Телма:nesvest:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
На некоја од нашите нема да има?!?!?!?!??!

Не се исплатеа изгледа илјадате мејлови до редакцијата на Телма:nesvest:
Џабе брат. Тие и викенд натпреварите од сериа а ги пренесуваат примитивно како на сила па не треба да се очекува многу од Телма.

Ќе гледаме на некој добар стрим ако не даваат на некоја тв шо ја имаме на кабловска. :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
На Раи-Уно мислам дека ке ја даваат,не сум сигурен утре ке се знае дали ке ја има сигурно.
Ако ја има,боље мислам,а ако не ондак нет ке се троши како и до сега.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
Џабе брат. Тие и викенд натпреварите од сериа а ги пренесуваат примитивно како на сила па не треба да се очекува многу од Телма.

Ќе гледаме на некој добар стрим ако не даваат на некоја тв шо ја имаме на кабловска. :)
Стварно е ептен мизерно на Телма......и покрај сликата ќе гледаме ама барем да стават коментатор од рангот на Роберто Скрапини(мислам дека сите на темава знаат за кого зборам)....вака со нашите коментатори кои се изгледа пред умирачка коа коментират не ја бива работата!!!!

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Стварно е ептен мизерно на Телма......и покрај сликата ќе гледаме ама барем да стават коментатор од рангот на Роберто Скрапини(мислам дека сите на темава знаат за кого зборам)....вака со нашите коментатори кои се изгледа пред умирачка коа коментират не ја бива работата!!!!
Се навикнавме на Бранче :)
Остај тоа, една иста најава со фудбалската класика цело време, нема преглед на колото, нема пренос на натпревари кои не се во 15 или во вечерашниот термин во 20:30. Мизерија! :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Се навикнавме на Бранче :)
Остај тоа, една иста најава со фудбалската класика цело време, нема преглед на колото, нема пренос на натпревари кои не се во 15 или во вечерашниот термин во 20:30. Мизерија! :)
И најмизерното,коментира како да е на погреб на некој селанец,а не како да коментира Калчо лига.
Коментира како некој да е до него со пиштол на глава и му вика ајде бе коментирај мамата да ти ја ебам,не ми дреми :nesum:

Па малку емоции бре мајката,викни погласно за некоја шанса или гол,издери се.
Јас дома повеке од него урлам,а не па он...

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
И најмизерното,коментира како да е на погреб на некој селанец,а не како да коментира Калчо лига.
Коментира како некој да е до него со пиштол на глава и му вика ајде бе коментирај мамата да ти ја ебам,не ми дреми :nesum:

Само да не е како Јанко. Тој се дери на буквално се. Од него по безвезе коментатор нема. НЕ ги знае ни играчите се пресмеав еднаш на Франција - Аргентина мсилам беше. Вика, нема да коментирам имиња не ги знам играчите а ми ги измешаа имињата на goal.com :pos2:

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271

Истото го кажав и јас во претходниот пост......да предложиме да земат некој навивач на Интер од нас тука на форумот и тој да ги коментира дуелите на Интер:vozbud:...да го смени Скрапини:

Замислете го Бранче вака да се провикува:pos2::pos2::pos2:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Истото го кажав и јас во претходниот пост......да предложиме да земат некој навивач на Интер од нас тука на форумот и тој да ги коментира дуелите на Интер:vozbud:...да го смени Скрапини:

Замислете го Бранче вака да се провикува:pos2::pos2::pos2:
Па боље некој од тука да земат барем ке знаеме дека има асален коментатор и башка Интераш,подобро ке биде :pos2::pos2:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.983
Па боље некој од тука да земат барем ке знаеме дека има асален коментатор и башка Интераш,подобро ке биде :pos2::pos2:
Бранче е Интераш бе :D .

Eве ви го и Рекалкати, од Скај Италија, исто Интераш .

p.s. Ова е сезоната кога Златко даде 2 гола против Парма, но да не беше овој гол на Занети против Рома дома во последните моменти од мечот, во последното коло ке влезеа со дефицит во бодовното салдо со Рома т.е. они ке беа во пол позиција што значи не бил само Златко оној кој ги носел титулите . . . . стручњаци !

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271

p.s. Ова е сезоната кога Златко даде 2 гола против Парма, но да не беше овој гол на Занети против Рома дома во последните моменти од мечот, во последното коло ке влезеа со дефицит во бодовното салдо со Рома т.е. они ке беа во пол позиција што значи не бил само Златко оној кој ги носел титулите . . . . стручњаци !
wtf?!?!?

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Многу јасно.

П.С. Ме вративте низ времето со клипот против Сампдорија, Скарпини е во право ИНТЕР - Nulla e' Impossibile

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.545
Поени од реакции
7.083

не почнувај повторно!
ке им објавиш војна на ибракадабровци 10 страни со постови од 90 километри ке постираат!:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom