Ти реков, спореди ја средината на Милан лани и онаа на Интер, е тоа беше разлика во креативност пред Се, оваа на Јуве воопшто бар мене не ме плаши, нит Диего, нит Мело, нит Сисоко не можат да се споредат со еден Кака, со Роналдињо, со Гатузо и со еден Пирло . За напад смешно е да споредуваме, Ето - Милито во поим ги убиваат напаѓачите на Јуве, ланската сезона доволно говори за истото, одбраната исто, Цезар е во феноменална форма и е на исто ниво моментално со Буфон, самиот Буфон тоа во неколку интервјуа го потврди, за бековски позиции нема потреба од коментар, исто е и за централните, Киелини можеш комотно да го споредиш со Лусио на неодамнешниот завршен Куп на Конфедерации, разлика нема, Лусио таму газеше, Кана е пародија на оној Канаваро од пред неколку години . . .
Разликата Јуве - Интер на крајот од минатата сезона беше цели 10 бода, Јуве со Мело и Диего ( Канаваро не е засилување ), Интер со Мота, Ето, Милито, Лусио и евентуално Снајдер или некој трет + убер подобра клупа од онаа на Јуве и не ми навестува дека тешко ке поминеме, ја предвидувам шетња, ко лани кога беа со послаб состав и лоша тактика на почетокот плус пропаднати трансфери плус еден Дејо ко плеј .
Ако ви плакне очи одењето на Ибра, ондак ваш проблем што дечкото ви стварал комплекси на непобедлив Интер, еве ти избор, да бираш кој ке биде следниот :
1.
2.
3. И стандард, типот што си играше к*рташак со лузериштето од тренер на Јуве